Hopp til hovedinnholdet
Uber
Uber

Orly lufthavn i Paris (ORY)

Enten du skal fra Orly lufthavn til Paris eller fra Paris til Orly lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, så du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som prising i sanntid og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Wi-Fi ved Orly lufthavn

Wi-Fi er tilgjengelig for passasjerer på Orly lufthavn gjennom Paris Aéroport. Standard tilkoblingspriser varierer fra EUR 2,90 for 20 minutter til EUR 5,90 for én time, eller en oppgradert tjeneste som koster EUR 9,90 for 24 timer.

Parkering ved Orly lufthavn i Paris

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Valutaveksling ved Orly lufthavn

Orly lufthavn har et Travelex-kontor for valutaveksling i den sørlige terminalens Hall A. Du kan forhåndsbestille valuta på nettet og hente den på kontoret, skaffe deg et forhåndsbetalt bankkort eller bruke en av vekslingsautomatene du finner på begge terminalene.

Uber er tilgjengelig ved ORY lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

Ubers hentesteder på flyplasser kan endres, så for å finne hentestedet ditt må du alltid sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Orly lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.

Uber er det perfekte valget for reisende som skal reise fra Paris–Orly lufthavn (ORY). Orly lufthavn ligger kun 19 km sør for Paris, og er den nest travleste flyplassen for internasjonale reiser i Frankrike. Charles de Gaulle, som også ligger i Paris, er landets hovedflyknutepunkt. Orly er imidlertid den travleste flyplassen i Paris for innenlandsreiser, og betjener mer enn 32 millioner passasjerer hvert år. Uber er en komfortabel og stressfri løsning for reisende som drar både til og fra Orly lufthavn, og reiser til Paris tar omtrent en halv time.

Terminaler på ORY

Orly lufthavn har to terminaler: vest (ouest) og sør (sud). Terminal sør består av seks etasjer og er rettet mer mot kortdistanseflyvninger, mens terminal vest består av tre etasjer og er rettet mot langdistanseflyvninger. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

ORY terminal vest

 • Air France
 • British Airways

ORY terminal sør

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restauranter på Paris–Orly

Paris–Orly lufthavn har et stort utvalg av kafeer, franske spisesteder og andre serveringstilbud, både på terminal sør og vest. Flesteparten av restaurantene ligger før sikkerhetskontrollen, så valgene er mange hvis du har tid før en flyreise. Du finner flere alternativer i taxfree-området på begge terminalene.

Slik kommer du deg rundt på ORY

Du kan dra fra en terminal til en annen med den gratis, automatiske Orlyval-skyttelbussen, som også har forbindelse til Antony RER-stasjon og direkte forbindelse til Paris Métro. Reisetiden mellom terminalene med Orlyval er mindre enn ett minutt, og Métro-togene har avgang hvert 6. minutt. Det finnes også en skyttelbuss som kjører mellom parkeringsplassene og begge terminalene, med avgang hvert 9. minutt.

Ting du kan gjøre på ORY

Paris–Orly lufthavn har mange luksusbutikker – det er jo tross alt Paris – med mange luksusmerker tilgjengelig i taxfree-områdene på begge terminalene. Barna vil elske lekeområdene, eller Gulli-områdene, som ligger i de internasjonale ombordstigningsloungene i terminal sør og Hall 1 i terminal vest – perfekt for å slite ut barna før en lang flyreise. Terminal vest har også mange flyselskapspesifikke lounger der du kan hvile deg før en flyvning, samt et spillrom med biljard, flipperspill og annen underholdning.

Hoteller nær ORY

Det finnes tre hoteller på Orly lufthavn, men du finner mange flere hvis du drar til de nærliggende forstedene Rungis og Athis-Mons. Mange av hotellene har forretningsfasiliteter. Togforbindelse med Orlyval gir deg også tilgang til overnatting midt i Paris hvis du har tid til å reise inn dit.

Attraksjoner nær Orly lufthavn

Som forventet av en flyplass i Paris finnes det mange attraksjoner i nærheten, deriblant:

 • Katakombene i Paris
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • François-Mitterrand-biblioteket
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Du finner mer informasjon om Paris–Orly lufthavn her.