Hopp til hovedinnholdet

UPDATE: As of September 14, 2019 Uber pickups and dropoffs are not available at Ontario International Airport.

X small

Ontario internasjonale lufthavn (ont)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Ontario lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra Ontario lufthavn til Planes of Fame-museet eller fra Cucamonga-Guasti-parken til ONT, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra ONT med et tastetrykk.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Ontario internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/06.

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

1/5

Velg et reisealternativ ut fra størrelsen på reisefølget og bagasjemengden din. Velg hentestedet ditt i appen.

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Sjåføren din møter deg utenfor. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Ontario internasjonale lufthavn har to terminaler: Terminal 2 og terminal 4. Flyplassen har totalt 19 passasjerdestinasjoner.
 • Ja. Trykk her for en liste over flyplasser verden over der du kan be om en reise med Uber.

 • Prisen for en reise med Uber til (eller fra) ONT avhenger av faktorer som hvilken type reise du ber om, reisens anslåtte distanse og varighet, bompenger samt etterspørsel etter reiser der og da.

  Du kan se beregnet pris for reisen før du ber om den, ved å angi hentested og destinasjon i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så ber om en reise, vil du se den faktiske prisen i appen, basert på reelle faktorer.

 • Hentesteder kan avhenge av hvilken type reise du ber om, og størrelsen på flyplassen. Følg instruksjonene i appen om hvor du kan møte sjåføren. Du kan også se etter skiltene som peker mot turdelingssonene på flyplassen.

  Du kan bruke appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.
Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Ontario internasjonale lufthavn (ONT) betjener rundt fire millioner passasjerer hvert år, og ligger ca. seks kilometer eller en åtte minutters kjøretur uten kø fra Ontario sentrum i California. Flyplassen ligger rundt 61 km øst for Los Angeles sentrum og 37 km vest for San Bernardino sentrum.

Terminaler på Ontario lufthavn

ONT lufthavn har to terminaler: terminal 2 med 12 utganger og terminal 4 med 14 utganger. Flyplassen har dessuten et separat tilstøtende anlegg for utenlandsankomster. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

ONT terminal 2

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT terminal 4

 • American
 • Southwest

ONT utenlandsterminal

Utenlandsflyvninger fra Ontario lufthavn har hovedsakelig avgang fra terminal 2. ONT tilbyr nonstopflyvninger til to internasjonale destinasjoner: Mexico og Taiwan.

Spisesteder på Ontario lufthavn

ONT lufthavn har åtte spisesteder fordelt på de to terminalene. Reisende kan velge mellom kafeer, barer og hurtigmatsteder. Blant de tilgjengelige alternativene for mat og drikke finner du kaffe, gourmetpizza og snacks. Spisestedene i terminal 2 ligger hovedsakelig mellom utgang 204 og 209. I terminal 4 ligger de for det meste mellom utgang 404 og 410.

Slik kommer du deg rundt på Ontario lufthavn

Ontario internasjonale lufthavn tilbyr gratis skytteltransport mellom passasjerterminalene, parkeringsplass 5 og det samlede bilutleieanlegget. Alle skyttelbussene på Ontario lufthavn er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Ting du kan gjøre på Ontario lufthavn

Ontario-USO-loungen er ment for ansatte i det amerikanske militæret, og har en TV-stue med filmer og TV-serier, et gratis bibliotek med bøker og magasiner, datamaskiner med internettilgang, et spillrom, bagasjeoppbevaring og et område for barn. Skytteltransport mellom terminal 2 og 4 er gratis.

Valutaveksling på Ontario lufthavn

Ontario internasjonale lufthavn tilbyr ikke valutaveksling.

Hoteller nær Ontario lufthavn

Enten du har en mellomlanding eller en forsinkelse over natten, eller du trenger et sted å bo i forbindelse med et besøk nær ONT, har du over 20 hoteller og overnattingssteder å velge mellom i nærheten av flyplassen.

Attraksjoner nær Ontario lufthavn

 • Cucamonga-Guasti Regional Park
 • Ontario bytorg
 • Planes of Fame Air Museum, Chino
 • Pumpkin Rock, Norco

Du finner mer informasjon om Ontario lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.