Hopp til hovedinnholdet

Ontario internasjonale lufthavn (ONT)

Enten du skal fra Ontario lufthavn til Planes of Fame-museet eller fra Cucamonga-Guasti Regional Park til ONT, kan du stole på at Uber får deg frem dit.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Ontario internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Ontario internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/11.

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Opptil USD 15 i rabatt

Få USD 5 i rabatt på hver av de tre første reisene dine. Bruk kampanjekoden NEWRIDER15. Utløper 30 dager etter at kampanjekoden er lagt til i Uber-kontoen din.

Måter å reise på i området

1/4

Slik får du skyss fra Ontario lufthavn

Be om en reise når du er klar til å gå ut

Velg et reisealternativ ut fra størrelsen på reisefølget og bagasjemengden din. Velg hentestedet ditt i appen.

Se etter skiltene for «Rideshare» (samkjøring)

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Se etter sjåføren din

Sjåføren din møter deg utenfor. Du kan bruke appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

Kart over Ontario lufthavn

Ontario internasjonale lufthavn har to terminaler: Terminal 2 og terminal 4. Flyplassen har totalt 19 passasjerdestinasjoner.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Ja. Trykk her for en liste over flyplasser verden over der du kan be om en reise med Uber.

 • Prisen for en reise med Uber til (eller fra) ONT avhenger av faktorer som hvilken type reise du ber om, reisens anslåtte distanse og varighet, bompenger samt etterspørsel etter reiser der og da.

  Du kan se beregnet pris for reisen før du ber om den, ved å angi hentested og destinasjon i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så ber om en reise, vil du se den faktiske prisen i appen, basert på reelle faktorer.

 • Hentesteder kan avhenge av hvilken type reise du ber om, og størrelsen på flyplassen. Følg instruksjonene i appen om hvor du kan møte sjåføren. Du kan også se etter skiltene som peker mot turdelingssonene på flyplassen.

  Du kan bruke appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på Ontario lufthavn

Ontario internasjonale lufthavn (ONT) betjener rundt fire millioner passasjerer hvert år, og ligger ca. seks kilometer eller en åtte minutters kjøretur uten kø fra Ontario sentrum i California. Flyplassen ligger rundt 61 km øst for Los Angeles sentrum og 37 km vest for San Bernardino sentrum.

Terminaler på Ontario lufthavn

ONT lufthavn har to terminaler: terminal 2 med 12 utganger og terminal 4 med 14 utganger. Flyplassen har dessuten et separat tilstøtende anlegg for utenlandsankomster. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

ONT terminal 2

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT terminal 4

 • American
 • Southwest

ONT utenlandsterminal

Utenlandsflyvninger fra Ontario lufthavn har hovedsakelig avgang fra terminal 2. ONT tilbyr nonstopflyvninger til to internasjonale destinasjoner: Mexico og Taiwan.

Spisesteder på Ontario lufthavn

ONT lufthavn har åtte spisesteder fordelt på de to terminalene. Reisende kan velge mellom kafeer, barer og hurtigmatsteder. Blant de tilgjengelige alternativene for mat og drikke finner du kaffe, gourmetpizza og snacks. Spisestedene i terminal 2 ligger hovedsakelig mellom utgang 204 og 209. I terminal 4 ligger de for det meste mellom utgang 404 og 410.

Slik kommer du deg rundt på Ontario lufthavn

Ontario internasjonale lufthavn tilbyr gratis skytteltransport mellom passasjerterminalene, parkeringsplass 5 og det samlede bilutleieanlegget. Alle skyttelbussene på Ontario lufthavn er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Ting du kan gjøre på Ontario lufthavn

Ontario-USO-loungen er ment for ansatte i det amerikanske militæret, og har en TV-stue med filmer og TV-serier, et gratis bibliotek med bøker og magasiner, datamaskiner med internettilgang, et spillrom, bagasjeoppbevaring og et område for barn. Skytteltransport mellom terminal 2 og 4 er gratis.

Valutaveksling på Ontario lufthavn

Ontario internasjonale lufthavn tilbyr ikke valutaveksling.

Hoteller nær Ontario lufthavn

Enten du har en mellomlanding eller en forsinkelse over natten, eller du trenger et sted å bo i forbindelse med et besøk nær ONT, har du over 20 hoteller og overnattingssteder å velge mellom i nærheten av flyplassen.

Attraksjoner nær Ontario lufthavn

 • Cucamonga-Guasti Regional Park
 • Ontario bytorg
 • Planes of Fame Air Museum, Chino
 • Pumpkin Rock, Norco

Du finner mer informasjon om Ontario lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.