Hopp til hovedinnholdet

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Madrid lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra Madrid lufthavn til sentrum eller fra Museo del Prado til Madrid lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra MAD med et tastetrykk.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/05.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • Grønn

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-6

  RIMELIGERE TURER FOR STORE GRUPPER

1/8

Hentested på Madrid lufthavn (MAD)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra MAD lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Madrid lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på MAD, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Madrid lufthavn

Wi-Fi ved Madrid lufthavn

Madrid lufthavn tilbyr alle passasjerer gratis Wi-Fi. Følg disse instruksjonene for å logge på: - Se etter nettverket AIRPORT FREE WI-FI AENA. - Registrer deg gjennom Facebook, LinkedIn, e-post eller Aena Club Cliente

Bagasjeoppbevaring ved Madrid lufthavn

MAD har et kontor for etterlatt bagasje der passasjerer kan oppbevare bagasje i opptil 14 dager mot et gebyr. Bagasjekontoret tilbyr også reisetilbehør, sykkelkasser og utskriftstjenester.

Parkering ved Madrid lufthavn

MAD tilbyr alternativer for kort- og langtidsparkering, ekspresslevering og -henting, VIP-parkering, førsteklasses parkering og økonomiparkering. De har også separate parkeringsplasser for sykler og motorsykler.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved Madrid lufthavn, slik at du kan få en praktisk og behagelig reise til destinasjonen din.

 • Ubers hentesteder på flyplasser kan endre seg, så for å finne hentestedet ditt må du alltid sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Priser til og fra Madrid lufthavn kan variere, avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger i Uber-appen for å få omtrentlige reisepriser.

 • Når du ber om en reise, gir appen et anslag på hvor lang tid det vil ta for sjåføren din å ankomme hentestedet.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende ved Madrid lufthavn

Første kommersielle flyvning tok av fra Madrid lufthavn i 1933. Siden den gang har flyplassen vokst og blitt til et av de viktigste innreisestedene for turister som ankommer Spania. Hvert år mottar MAD rundt 58 millioner passasjerer, og håndterer over 400 000 flyvninger. Madrid-Barajas lufthavn ligger rundt 15 km nordøst for Madrid sentrum, ca. 20 minutter med bil, og Uber er derfor det perfekte alternativet for turene til og fra flyplassen.

Terminaler ved Madrid lufthavn

Madrid lufthavn har fem terminaler: T1, T2, T3, T4 og T4S. Alle terminaler håndterer flyvninger fra utland og innland, både utenfor og innenfor Schengen. Gratis skyttelbusser er tilgjengelige for å transportere passasjerer mellom terminalene.

Restauranter på Madrid lufthavn

MAD er en stor flyplass og tilbyr passasjerene et bredt utvalg av matalternativer, enten du er ute etter et stort måltid, en avslappende drink eller noe raskt å bite i før eller etter flyvningen din. Flyplassen har en rekke gourmetrestauranter som tilbyr diverse typer internasjonal mat, som japansk, fransk og selvfølgelig tapas og andre spanske delikatesser. Hvis du ikke har tid til å sitte ned og spise, finnes det utallige takeaway-alternativer, inkludert brødmat, bakverk salater og andre godbiter samt hurtigmat som hamburger og pommes frites. Det finnes også et utvalg av barer som serverer øl, vin, sprit og cocktailer.

Butikker på Madrid lufthavn

Shoppingentusiaster vil bli imponert over butikkene på Madrid lufthavn, særlig taxfree-området, som er det største i Spania og tilbyr merkevareprodukter i verdensklasse til veldig gode priser. Resten av flyplassen er full av butikker som selger motetilbehør, klær, smykker, klokker, elektronikk, tekniske enheter, reisetilbehør og suvenirer. Fotballfans kan også besøke sportsbutikkene for å kjøpe offisielle Real Madrid-produkter.

Loungeområde ved Madrid lufthavn

Hvis du har tid til overs før flyvningen din, har MAD et bredt utvalg av lounger der passasjerer kan jobbe eller slappe av en stund i fred og ro. Alle terminaler har en lounge som er tilgjengelig for alle passasjerer mot et gebyr, inkludert barnefamilier. Tjenestene inkluderer varm og kald mat og drikke, aviser og blader, dusj, komfortable stoler og gratis Wi-Fi.

Tjenester ved MAD

Madrid lufthavn tilbyr passasjerene utallige tjenester som skal sørge for at de får en enkel og behagelig reise. Familier som reiser med små barn kan benytte seg av lekeområder, et ammerom, utlån av barnevogner og prioritert tilgang til sikkerhetskontroller. Folk med redusert mobilitet kan få hjelp til å komme seg fra sted til sted, men dette må forespørres minst 48 timer før flyvningstidspunktet. Forretningsreisende kan benytte seg av arbeidsområder og møte- og presentasjonsrom.

Hoteller ved Madrid lufthavn

Det finnes mange overnattingssteder i nærheten av flyplassen. Hvis du ikke har et tidlig fly å nå, finner du hundrevis av hoteller i Madrid en rask Uber-reise fra flyplassen.

Attraksjoner nær Madrid lufthavn

Madrid er Spanias hovedstad, og besøkende kan utforske byens mange gater, torg og parker. Byen er også hjem til en av verdens mest populære fotballklubber, og byr på et vell av kunst, arkitektur og restauranter. Noen av områdets høydepunkter inkluderer:

 • Prado-museet
 • Retiroparken
 • Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
 • Operahuset Teatro Real

Finn ut mer om Madrid lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.

Linker til eksterne nettsteder oppgis kun for å gjøre det enkelt for besøkende. Du trykker på linker til andre nettsteder på egen risiko, og Uber påtar seg ikke ansvar for lenkede nettsteder eller innholdet deres.