Hopp til hovedinnholdet

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Enten du skal fra Madrid lufthavn til sentrum, eller fra Prado-museet til Madrid lufthavn, kan du stole på at Uber får deg dit.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/14.

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-3

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-3

  Luxury rides with professional drivers

 • Van

  1-5

  RIMELIGERE TURER FOR STORE GRUPPER

1/3

Slik får du skyss fra Madrid lufthavn

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested, som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Madrid lufthavn

Wi-Fi ved Madrid lufthavn

Madrid lufthavn tilbyr alle passasjerer gratis Wi-Fi. Følg disse instruksjonene for å logge på: - Se etter nettverket AIRPORT FREE WI-FI AENA. - Registrer deg gjennom Facebook, LinkedIn, e-post eller Aena Club Cliente

Bagasjeoppbevaring ved Madrid lufthavn

MAD har et kontor for etterlatt bagasje der passasjerer kan oppbevare bagasje i opptil 14 dager mot et gebyr. Bagasjekontoret tilbyr også reisetilbehør, sykkelkasser og utskriftstjenester.

Parkering ved Madrid lufthavn

MAD tilbyr alternativer for kort- og langtidsparkering, ekspresslevering og -henting, VIP-parkering, førsteklasses parkering og økonomiparkering. De har også separate parkeringsplasser for sykler og motorsykler.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved Madrid lufthavn, slik at du kan få en praktisk og behagelig reise til destinasjonen din.

 • Ubers hentesteder på flyplasser kan endre seg, så for å finne hentestedet ditt må du alltid sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Priser til og fra Madrid lufthavn kan variere, avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger i Uber-appen for å få omtrentlige reisepriser.

 • Når du ber om en reise, gir appen et anslag på hvor lang tid det vil ta for sjåføren din å ankomme hentestedet.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.
Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.

Linker til eksterne nettsteder oppgis kun for å gjøre det enkelt for besøkende. Du trykker på linker til andre nettsteder på egen risiko, og Uber påtar seg ikke ansvar for lenkede nettsteder eller innholdet deres.