Hopp til hovedinnholdet

London Heathrow lufthavn (lhr)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle London Heathrow lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra Heathrow lufthavn til London eller fra London til Heathrow lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra LHR med et tastetrykk.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Luksuriøse hverdagsturer

 • Lux

  1-4

  Ultimat luksus og stil

 • Grønn

  1-4

  Bærekraftige reiser i elektriske kjøretøy

 • Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

1/7

Hentested på London Heathrow lufthavn (LHR)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra LHR lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på London Heathrow lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på London Heathrow lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på LHR, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Heathrow lufthavn

Wi-Fi ved London Heathrow lufthavn

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt i terminalene på Heathrow lufthavn – det er bare å velge Wi-Fi-nettverket Heathrow og følge instruksjonene på skjermen. Raskere forbindelser er også tilgjengelig mot betaling.

Parkering ved London Heathrow lufthavn

Heathrow har en rekke parkeringsalternativer, som korttids- og langtidsparkering, parkering for bedrifter, pod-parkering og betjent parkering.

Bagasjeoppbevaring ved London Heathrow lufthavn

Bagasjeoppbevaring er tilgjengelig i alle terminaler på Heathrow lufthavn. Prisen avhenger av hvor lenge du vil oppbevare bagasjen. Du kan oppbevare bagasje i opptil 90 dager.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig på London Heathrow lufthavn, så du kan reise komfortabelt og praktisk til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra Heathrow lufthavn likevel variere ut fra tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og andre faktorer. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

London Heathrows terminaler: informasjon for besøkende

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra London Heathrow. London Heathrow er den nest travleste flyplassen i verden, og betjener London og omegn i tillegg til mye av Sør-England. Heathrow lufthavn ligger omtrent 25 km vest for London sentrum, noe som gjør det enkelt å komme seg dit med bil, offentlig transport eller Uber. Det tar omtrent én time å reise fra Heathrow til London sentrum, og derfor er Heathrow et utmerket valg for alle som skal reise fra eller til Englands hovedstad.

Terminaler på Heathrow lufthavn

London Heathrow har fire aktive terminaler: terminal 2, 3, 4 og 5. Terminal 2 og 3 ligger på østsiden av Heathrow lufthavn, terminal 4 ligger på sørsiden og terminal 5 ligger på vestsiden. Her er noen av de tilgjengelige flyselskapene:

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminal 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminal 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 5

 • British Airways

Spisesteder på Heathrow

Heathrow tilbyr mer enn 30 restauranter, kafeer og barer, så her finner du mange alternativer enten du vil spise før en flyreise eller etter at du har landet.

Slik kommer du deg rundt på LHR

Det er enkelt å reise mellom terminalene på London Heathrow lufthavn. Du kan gå mellom terminal 2 og 3, og vanlige skyttelbusser kjører mellom terminal 4 og 5. Heathrow Express er også tilgjengelig, og den kjører fra terminal 5 til terminal 2 og 3 før den fortsetter til London sentrum.

Ting du kan gjøre på LHR

Enten du ser etter designerjakker eller luksusklokker, finner du et stort utvalg av butikker du kan utforske på Heathrow lufthavn. For personer som ser etter suvenirer til venner eller familie, er de mange taxfree-butikkene på flyplassen et flott alternativ. Flyplassens reisebutikker gjør at du kan være så godt forberedt som mulig til flyreisen din. Du finner også en rekke luksus- og Premium-lounger her, deriblant No1 Lounge og Club Aspire Lounge, som begge ligger i terminal 3.

Dusjer på Heathrow lufthavn

Loungene på Heathrow lufthavn har mange dusjmuligheter, blant annet i Plaza Premium Lounge, No1 Lounge og Club Aspire Lounge and Spa. I tillegg har flyselskapenes egne lounger også dusjer.

Hoteller nær Heathrow lufthavn

I nærområdet rundt Heathrow lufthavn finner du omtrent 20 hoteller – perfekt for gjester som har en mellomlanding eller for de som ankommer grytidlig om morgenen. London sentrum ligger bare en kort reise unna, og her finner du et stort utvalg overnattingsmuligheter i forskjellige priskategorier.

Attraksjoner nær Heathrow lufthavn

Hvis du har veldig god tid under en mellomlanding, kan du dra inn til London sentrum. Du kan se og gjøre massevis i nærheten av LHR lufthavn, blant annet:

 • Ham House
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Royal Botanic Gardens, Kew
 • Windsor Castle

Du finner mer informasjon om LHR lufthavn her.

Facebook
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.