Hopp til hovedinnholdet
Uber

London City lufthavn (LCY)

Enten du skal fra London City lufthavn til sentrum eller fra sentrum til London City lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, så du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som prising i sanntid og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

 • UberX

  Rimelige hverdagsturer

 • EXEC

  Luksuriøse hverdagsturer

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for London City lufthavn

Wi-Fi ved London City lufthavn

LCY lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi for alle passasjerer i terminalbygget. Du trenger bare å koble deg til LCYs gratis Wi-Fi-nettverk og bekrefte e-postadressen din.

Parkering ved London City lufthavn

LCY lufthavn har opptil flere parkeringsalternativer, som korttids- og langtidsparkering samt betjent parkering. Parkeringen ligger i kort avstand fra hovedterminalbygget.

Bagasjeoppbevaring ved London City lufthavn

Sikker bagasjeoppbevaring er tilgjengelig for passasjerer, mot betaling per døgn. For å benytte deg av tjenesten må du først registrere bagasjen din i informasjonsskranken, og så gå til oppbevaringsrommet.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Uber er tilgjengelig ved LCY lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra London City lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Parkeringsavgifter og flyplassavgifter kan også legges til den endelige reiseprisen.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre. Når du har bedt om en reise, blir estimert ventetid oppgitt i appen.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.

London City lufthavns terminaler: informasjon for besøkende

Uber er det ideelle valget for reisende som kommer til eller reiser fra London City lufthavn (LCY). LCY lufthavn har fokus på bedriftsreiser til Europa og New York City og håndterer omtrent 5 millioner passasjerer hvert år.

LCY terminal

London City Airport er en relativt liten flyplass sammenlignet med de mer kjente flyplassene i London, som Heathrow, Gatwick, og Stansted. Flyplassen har bare én passasjerterminal, som er foredelt på to etasjer. Første etasje har innsjekkingsskrankene og flere tjenester, mens øverste etasje har butikker, venteområder, lounger og flesteparten av restaurantene. Følgende flyselskaper flyr fra LCY lufthavn:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways driftes av SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranter i LCY

London City lufthavn rommer en rekke restauranter, kafeer og barer, tilgjengelig både før og etter sikkerhetskontrollen. Så enten du ser etter ferske matretter eller hurtigmat på farten, er det enkelt å finne noe å spise før flyturen.

Reise til LCY

LCY lufthavn befinner seg 10 kilometer øst for Central London, og den er bare 5 kilometer fra Canary Wharf, noe som gjør den til byens mest tilgjengelige flyplass. Det finnes mange transportalternativer for personer som reiser til og fra LCY lufthavn, og Central London er bare 30 minutter unna. Docklands Light Railway (DLR) er hovedalternativet for offentlig transport, men det er også mange busser som kjører til flyplassen. For de som reiser med bil til London LCY er det parkingsanlegg tilgjengelig. Uber er også et flott alternativ. Hvis du planlegger å parkere bilen din ved flyplassen, anbefales det at du bestiller på forhånd.

Butikker i LCY

LCY har en rekke alternativer – fra reisenødvendigheter i siste liten til luksus-suvenirer. I tillegg har du de tollfri butikkene i London City lufthavn. De finner du i avgangsområdet når du har passert sikkerhetskontrollen. Ideelt for handelsfråtsing før en lang flyreise, enten du ser etter luksusklokker eller sminkesaker av høy kvalitet.

Valutaveksling ved LCY

Ved LCY finnes det valutaveksling, og du kan forhåndsbestille valuta eller forhåndsbetalte valutakort i tidlig som fire timer før henting.

LCY-hoteller

Det finnes mer enn 10 hoteller i kort avstand fra LCY lufthavn, som gir et utmerket utvalg av overnattingsmuligheter for de som ønsker seg et hotell i nærheten. Siden Central London er så nærme, kan du velge mellom mange hoteller til ethvert budsjett – ideelt for gjester på forretningsreise. Mange av hotellene har i tillegg møterom og forretningssentre for profesjonelle på farten.

Interessepunkter nær LCY

LCY lufthavn ligger nær Canary Wharf, Londons viktigste forretningsområde, og er derfor nær resten av London – bra hvis du har nok tid til sightseeing før flyturen din. Greenwich ligger bare noen kilometer unna, med noen av områdets beste severdigheter:

 • Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • National Maritime Museum
 • Royal Observatory

Du finner mer informasjon om LCY lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter