Hopp til hovedinnholdet
Uber

OR Tambo internasjonale lufthavn (JNB)

Enten du skal fra Johannesburg lufthavn til sentrum eller fra sentrum til Johannesburg lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, så du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som prising i sanntid og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

 • UberX

  Affordable, everyday rides

 • Black

  Premium rides in luxury cars

 • Van

  Rides for groups up to 7

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for OR Tambo lufthavn

Wi-Fi ved OR Tambo

OR Tambo internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi til alle passasjerer, som er tilgjengelig enten i fire timer eller inntil en grense på 1 GB er nådd. Deretter kan du betale for data etter behov.

Parkering ved OR Tambo

OR Tambo internasjonale lufthavn tilbyr korttids- og langtidsparkering på og utenfor flyplassen, samt områder for avlevering og henting. Det finnes 11 500 offentlige parkeringsplasser på flyplassen, fordelt på ni parkeringshus.

Valutaveksling ved OR Tambo

Travelex-skranker for valutaveksling er å finne i tollfri-området samt på flysiden. JNB har også flere banker, som Absa, American Express og First National Bank.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Uber er tilgjengelig ved JNB lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra OR Tambo lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på flyplassen i Johannesburg

Uber er det ideelle valget for reisende som kommer til eller reiser fra JNB lufthavn. OR Tambo internasjonale lufthavn er den travleste og største flyplassen i Afrika, siden det er hovedhuben for internasjonale avganger for reisende fra Johannesburg, Pretoria og andre steder. OR Tambo internasjonale lufthavn ligger i Kempton Park i Gauteng ca. en 30-minutters kjøretur (27 kilometer) fra Johannesburgs CBD og 80 kilometer sør for Pretoria.

Terminaler i OR Tambo

OR Tambo internasjonale lufthavn er delt inn i flere etasjer i stedet for terminaler, der 0. etasje håndterer alle utenlands- og innenlandsankomster samt bagasjeutlevering. Passasjerer kan gå til gatene gjennom 1. etasje (internasjonale avganger) og 2. etasje (avganger innenlands).

Første etasje

 • British Airways
 • Emirates
 • Shongololo Premium Lounge

Andre etasje

 • Mango Airlines
 • South African Airways

Tredje etasje

 • Bidvest Premier Lounge
 • Mashonzha Premium Lounge
 • Andre premiumlounger

Restauranter i OR Tambo

Det finnes mange mat- og drikkealternativer ved OR Tambo internasjonale lufthavn, med en rekke gourmetspisesteder, hurtigmatrestauranter, barer og kafeer tilgjengelig i hver etasje på flyplassen, på begge sider av sikkerhetskontrollen.

Komme seg rundt i OR Tambo

Siden flyplassen har flere etasjer i stedet for terminaler, er alle delene av flyplassen tilgjengelig til fots. Det finnes også en direkte Gautrain-togforbindelse mellom OR Tambo internasjonale flyplass og sentrum av Johannesburg og Pretoria, samt en drosjetjeneste rett utenfor terminalen. Sørg for at du bare bruker offisielle drosjer som viser ACSA-logoen. Man kommer seg enkelt til Gautrain-tjenestene fra avgangsområdet i 0. etasje.

Ting du kan gjøre ved OR Tambo

Mer enn 30 butikker har det beste innen eksklusiv mote, den nyeste teknologien, leker, kosmetikk, premium tollfri handel samt flere suvenirer og handlemuligheter. Premiumloungene gjør også OR Tambo til en av de beste stedene for å hvile øynene litt før flyturen eller lese e-poster før flyreisen. Hvis du heller vil bruke mellomlandingen din på moro i Joburg, kan Gautrain ta deg inn til sentrum på kort tid.

Hoteller nær OR Tambo internasjonale lufthavn

Det finnes mange overnattingsmuligheter i og rundt flyplassområdet, med mer enn ti hoteller i en tre kilometers radius av OR Tambo internasjonale lufthavn og mange flere et lite stykke unna. Dette omfatter alt fra rimelige alternativer for korte overnattinger til 5-stjerners luksussuiter, og flere av alternativene har møterom og forretningssentre samt et utvalg av restauranter og barer der du kan senke skuldrene. Mange av hotellene har i tillegg skytteltjenester, noe som gjør det enklere for deg å dra til og fra flyplassen.

Interessepunkter nær OR Tambo

 • Constitution Hill, Johannesburg
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson Memorial, Johannesburg
 • Kliptown Open Air Museum, Johannesburg
 • Maboneng, Johannesburg

Du finner mer informasjon om OR Tambo lufthavn her.

Facebook