Hopp til hovedinnholdet
Uber
Uber

Istanbul Atatürk lufthavn (IST)

Enten du skal fra Atatürk lufthavn til Istanbul eller fra Istanbul til Atatürk lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

Yeşilköy, 34149 Bakırköy/Istanbul, Turkey
+90 212-463-30-00

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

 • Taxi Yellow1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar til å gå ut, kan du åpne appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Istanbul Atatürk lufthavn

Wi-Fi ved Atatürk lufthavn

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele Atatürk lufthavn i to timer. For å få tilgang trenger du et mobiltelefonnummer som kan motta tekstmeldinger i Tyrkia, eller du kan bruke flyplassens Wi-Fi-tjeneste mot betaling.

Parkering ved Istanbul Atatürk lufthavn

Istanbul Atatürk lufthavn har en rekke alternativer både for kort- og langtidsparkering. Når du har parkert, kan du ta deg til flyplassen via skyttelbussen.

Bagasjeoppbevaring ved Atatürk lufthavn

Det finnes bagasjerom både i den internasjonale terminalen og innenlandsterminalen, slik at reisende som har en lang mellomlanding, kan oppbevare bagasjen sin trygt og ta en tur inn til Istanbul.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Uber er tilgjengelig ved Atatürk lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke varer særlig lenge, kan Ubers priser til og fra Atatürk lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.
Finn en flyplass

Informasjon for besøkende ved Atatürk internasjonale lufthavn

Uber er perfekt for reisende som ankommer eller reiser fra Istanbul Atatürk lufthavn. Istanbul Atatürk er den største flyplassen i Tyrkia når det kommer til totalt antall passasjerer, og den har det nest høyeste antallet direkteruter i verden. Det tar rundt 40 minutter å kjøre fra Istanbul sentrum til Atatürk lufthavn, noe som gjør denne flyplassen til et utmerket valg for alle som flyr til eller fra Istanbul. For reisende som ikke har bil er det enkelt å komme seg til Atatürk internasjonale lufthavn via undergrunnsbane, buss, turistbuss eller Uber.

Terminaler på Istanbul Atatürk

Atatürk lufthavn har to passasjerterminaler: innenlandsterminalen og utenlandsterminalen. Innenlandsterminalen betjener selvsagt flyvninger innenfor Tyrkia, mens utenlandsterminalen avvikler internasjonale og interkontinentale flyvninger. De to terminalene er sammenkoblet, noe som gjør flyforbindelser innenlands ganske enkelt sammenlignet med andre flyplasser på samme størrelse. Wi-Fi er tilgjengelig i begge terminalene, og du finner i tillegg ladestasjoner for mobil rundt om på hele flyplassen.

Innenlandsterminal

 • Turkish Airlines
 • Primeclass Lounge

Utenlandsterminal

 • Air France
 • Emirates
 • Andre internasjonale og interkontinentale flyvninger
 • HSBC Premier Lounge

Spisesteder på Istanbul Atatürk

På Atatürk lufthavn finner du mange ulike restauranter du kan utforske – fra fersk, tradisjonell tyrkisk kost til hurtigmat-alternativer. Enten du foretrekker buffémat eller du bare trenger et raskt måltid, finnes det noe for enhver gane her.

Slik kommer du deg rundt på Istanbul Atatürk

Innenlands- og utenlandsterminalene ligger veldig nærme hverandre, så du kommer deg raskt mellom dem til fots, godt hjulpet av rullefortau selvfølgelig – perfekt for når du har det travelt.

Ting du kan gjøre på Atatürk

Atatürk lufthavn er et shoppingmekka. Her finner du alt fra en stor taxfree-butikk til Old Bazaar, med autentiske tyrkiske varer som krydder, glassvarer og smykker. Taxfree-butikkene på Atatürk lufthavn er det perfekte stedet for å finne en suvenir til familie og venner, med et enormt utvalg av alkohol, sminke, parfymer og konfektprodukter tilgjengelig for kjøp. Andre aktiviteter omfatter et spa- og massasjeanlegg – perfekt for å slappe av før en flyreise. Enkelte av de førsteklasses loungene har også dusj.

Hoteller nær Atatürk lufthavn

Atatürk internasjonale lufthavn har ett hotell, og du finner flere andre hoteller i nærheten – perfekt for reisende som ankommer flyplassen grytidlig om morgenen. På disse hotellene finner du det vanlige utvalget av forretningsfasiliteter, møterom, restauranter og treningsrom, men det er best at du dobbeltsjekker på hotellets nettsted om hotellet har alt du trenger.

Attraksjoner nær Atatürk

Du finner mange historiske attraksjoner nær Atatürk, ikke uventet for en flyplass i Istanbul. Blant attraksjonene er:

 • Den blå moské
 • Galatatårnet
 • Den store basaren
 • Hagia Sofia
 • Topkapipalasset

Du finner mer informasjon om Istanbul Atatürk lufthavn her.