Hopp til hovedinnholdet

Istanbul internasjonale lufthavn (ist)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Istanbul lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra IST lufthavn til Istanbul eller fra byen til Istanbul internasjonale lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra IST med et tastetrykk.

Tayakadın District Terminal Street No.1, 34283 Arnavutköy/Istanbul, Turkey
+90 4441442

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Istanbul internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Istanbul internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/26.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Hentested på Istanbul lufthavn (IST)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra IST lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Istanbul lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Istanbul internasjonale lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på IST, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips om Istanbul lufthavn

Wi-Fi ved Atatürk lufthavn

Gratis wifi er tilgjengelig over hele IST lufthavn i to timer. For å få tilgang trenger du et mobiltelefonnummer som kan motta tekstmeldinger i Tyrkia, eller du kan bruke flyplassens wifi-tjeneste mot betaling.

Parkering på Istanbul lufthavn

Istanbul lufthavn har en rekke alternativer både for kort- og langtidsparkering. Når du har parkert, kan du ta deg til flyplassen med skyttelbussen.

Bagasjeoppbevaring på IST

Det finnes bagasjerom både i den internasjonale terminalen og innenlandsterminalen, slik at reisende som har en lang mellomlanding, kan oppbevare bagasjen sin trygt og ta en tur inn til Istanbul.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig på Istanbul lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om turen ikke er lang, kan Ubers priser til og fra Istanbul lufthavn variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Bruk Ubers prisberegner for å få omtrentlige turpriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon for besøkende ved Istanbul internasjonale lufthavn

Du finner mer informasjon om Istanbul internasjonale lufthavn her.

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.