Hopp til hovedinnholdet

Dubai internasjonale lufthavn (dxb)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Dubai lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra Dubai lufthavn til sentrum eller fra sentrum til Dubai lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra DXB med et tastetrykk.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Dubai internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Dubai internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/27.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Black

  1-3

  Premium-reiser i luksusbiler

 • Select

  1-3

  Luksuriøse hverdagsturer

 • UberXL

  1-5

  Rimelige turer for opp til 6 personer

1/3

Hentested på Dubai lufthavn (DXB)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra DXB lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Dubai lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Dubai internasjonale lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på DXB, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Dubai lufthavn

Wi-Fi ved Dubai lufthavn

Gratis, ubegrenset høyhastighets Wi-Fi er tilgjengelig over hele Dubai internasjonale lufthavn. Hvis du ikke har en mobilenhet, kan du bruke internett fra internettkioskene til Global Link og Connect.

Parkering ved Dubai internasjonale lufthavn

Det finnes en rekke parkeringsmuligheter tilpasset alle reisende ved Dubai internasjonale lufthavn. Terminal 1 og 2 har parkeringsplasser både i økonomi- og premium-klassen, i ulike avstander fra flyplassen.

Valutaveksling på Dubai lufthavn

Det finnes opptil flere valutavekslingsbyråer over hele DXB lufthavn. Hver terminal har flere vekslingsskranker som sørger for at du ankommer med riktige sedler i lommeboken.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved Dubai internasjonale lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra Dubai internasjonale lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon for besøkende ved Dubai lufthavns terminaler

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra DXB lufthavn. Dubai lufthavn er verdens travleste flyplass, og har toppmoderne fasiliteter for besøkende fra hele verden. Dubai internasjonale lufthavn ligger i bydelen Al Garhoud, omtrent fem kilometer fra sentrum av Dubai. Siden det er den største flyplassen i Dubai, er den det beste valget for alle som reiser til byen samt for de med andre flyforbindelser.

Terminaler på Dubai lufthavn

Dubai lufthavn har tre hovedterminaler for passasjerer: terminal 1, 2 og 3. Terminal 1 er den travleste terminalen, og brukes av de fleste flyselskapene. Terminal 2 brukes som oftest for regionale flyvninger.

DXB terminal 1

 • Alle internasjonale flyselskaper

DXB terminal 2

 • flydubai
 • Andre regionale og internasjonale flyselskaper

DXB terminal 3

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restauranter på Dubai lufthavn

Enten du ser etter hurtigmat eller gourmetalternativer, har Dubai lufthavn alt du måtte ønske. Her kan du nyte retter fra hele verden, med mer enn 80 serveringssteder å velge mellom. Butler’s Chocolate Café passer perfekt for de med en forkjærlighet for søtsaker, mens Chowking Orient Restaurant er stedet for asiatisk mat.

Slik kommer du deg rundt på DXB

Det går en skyttelbuss hele døgnet mellom terminal 1 og 3, og du kan også ta undergrunnsbanen mellom terminalene.

Ting du kan gjøre på DXB

Hvis du føler for å bruke penger, er taxfree-butikkene på Dubai lufthavn det perfekte valget. Dubai lufthavn har en rekke shoppingmuligheter, deriblant luksusmerker, lokalt håndverk og reisenødvendigheter. Fra smykker og suvenirer til parfymer og klær – her finner du alt du trenger.

Dusjer på Dubai lufthavn

Hvis du vil friske deg opp etter en lang reise, finner du gratisdusjer mellom utgang C18 og C22 samt B13 og B19 i terminal 3. Perfekt for å føle seg ren og klar før neste flyreise.

Bagasjeoppbevaring på Dubai lufthavn

Dubai internasjonale lufthavn har flere alternativer for korttidsoppbevaring, i terminal 1 og 3. Du kan oppbevare bagasjen din i opptil 12 timer, mot en liten avgift. Bagasjeoppbevaring er ikke tilgjengelig i terminal 2. Bagasjeemballasje er tilgjengelig, og du kan også få bærehjelp dersom du har tung eller uhåndterbar bagasje.

Valutaveksling på DXB

Som forventet fra verdens travleste flyplass, finner du mange valutavekslingskontorer på DXB lufthavn. Hver terminal har flere valutatyper, så du kan være trygg på at du kan ta med riktig type kontanter, uansett hvor du skal.

Hoteller nær Dubai lufthavn

Det finnes flere hoteller inne på Dubai lufthavns terminal 1 og 3, perfekt for korte avbrekk mellom flyvninger. Du finner også mange hoteller like i nærheten av flyplassen, og passasjerer kan bestille overnatting i sentrum, som bare ligger en kort Uber-reise unna.

Attraksjoner nær Dubai lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på DXB som varer lenger enn seks timer, finnes det masse å se i nærheten av Dubai lufthavn, deriblant:

 • Burj Khalifa
 • Strendene i Dubai
 • Dubai-fontenen
 • Dubai Mall

Du finner mer informasjon om Dubai lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.