Hopp til hovedinnholdet
Uber
Uber

Dubai internasjonale lufthavn (DXB)

Enten du skal fra Dubai lufthavn til sentrum av byen eller fra sentrum til Dubai lufthavn, kan du stole på at Uber tar deg dit.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

 • Select1-4

  Luksuriøse hverdagsturer

Slik skaffer du deg en reise med Uber fra flyplassen

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar, åpner du appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Dubai lufthavn

Wi-Fi ved Dubai lufthavn

Gratis, ubegrenset høyhastighets Wi-Fi er tilgjengelig over hele Dubai internasjonale lufthavn. Hvis du ikke har en mobilenhet, kan du bruke internett fra internettkioskene til Global Link og Connect.

Parkering ved Dubai internasjonale lufthavn

Det finnes en rekke parkeringsmuligheter tilpasset alle reisende ved Dubai internasjonale lufthavn. Terminal 1 og 2 har parkeringsplasser både i økonomi- og premium-klassen, i ulike avstander fra flyplassen.

Valutaveksling på Dubai lufthavn

Det finnes opptil flere valutavekslingsbyråer over hele DXB lufthavn. Hver terminal har flere vekslingsskranker som sørger for at du ankommer med riktige sedler i lommeboken.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Uber er tilgjengelig ved Dubai internasjonale lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra Dubai internasjonale lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.
Finn en flyplass

Informasjon for besøkende ved Dubai lufthavns terminaler

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra DXB lufthavn. Dubai lufthavn er verdens travleste flyplass, og har toppmoderne fasiliteter for besøkende fra hele verden. Dubai internasjonale lufthavn ligger i bydelen Al Garhoud, omtrent fem kilometer fra sentrum av Dubai. Siden det er den største flyplassen i Dubai, er den det beste valget for alle som reiser til byen samt for de med andre flyforbindelser.

Terminaler på Dubai lufthavn

Dubai lufthavn har tre hovedterminaler for passasjerer: terminal 1, 2 og 3. Terminal 1 er den travleste terminalen, og brukes av de fleste flyselskapene. Terminal 2 brukes som oftest for regionale flyvninger.

DXB terminal 1

 • Alle internasjonale flyselskaper

DXB terminal 2

 • flydubai
 • Andre regionale og internasjonale flyselskaper

DXB terminal 3

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restauranter på Dubai lufthavn

Enten du ser etter hurtigmat eller gourmetalternativer, har Dubai lufthavn alt du måtte ønske. Her kan du nyte retter fra hele verden, med mer enn 80 serveringssteder å velge mellom. Butler’s Chocolate Café passer perfekt for de med en forkjærlighet for søtsaker, mens Chowking Orient Restaurant er stedet for asiatisk mat.

Slik kommer du deg rundt på DXB

Det går en skyttelbuss hele døgnet mellom terminal 1 og 3, og du kan også ta undergrunnsbanen mellom terminalene.

Ting du kan gjøre på DXB

Hvis du føler for å bruke penger, er taxfree-butikkene på Dubai lufthavn det perfekte valget. Dubai lufthavn har en rekke shoppingmuligheter, deriblant luksusmerker, lokalt håndverk og reisenødvendigheter. Fra smykker og suvenirer til parfymer og klær – her finner du alt du trenger.

Dusjer på Dubai lufthavn

Hvis du vil friske deg opp etter en lang reise, finner du gratisdusjer mellom utgang C18 og C22 samt B13 og B19 i terminal 3. Perfekt for å føle seg ren og klar før neste flyreise.

Bagasjeoppbevaring på Dubai lufthavn

Dubai internasjonale lufthavn har flere alternativer for korttidsoppbevaring, i terminal 1 og 3. Du kan oppbevare bagasjen din i opptil 12 timer, mot en liten avgift. Bagasjeoppbevaring er ikke tilgjengelig i terminal 2. Bagasjeemballasje er tilgjengelig, og du kan også få bærehjelp dersom du har tung eller uhåndterbar bagasje.

Valutaveksling på DXB

Som forventet fra verdens travleste flyplass, finner du mange valutavekslingskontorer på DXB lufthavn. Hver terminal har flere valutatyper, så du kan være trygg på at du kan ta med riktig type kontanter, uansett hvor du skal.

Hoteller nær Dubai lufthavn

Det finnes flere hoteller inne på Dubai lufthavns terminal 1 og 3, perfekt for korte avbrekk mellom flyvninger. Du finner også mange hoteller like i nærheten av flyplassen, og passasjerer kan bestille overnatting i sentrum, som bare ligger en kort Uber-reise unna.

Attraksjoner nær Dubai lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på DXB som varer lenger enn seks timer, finnes det masse å se i nærheten av Dubai lufthavn, deriblant:

 • Burj Khalifa
 • Strendene i Dubai
 • Dubai-fontenen
 • Dubai Mall

Du finner mer informasjon om Dubai lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter