Hopp til hovedinnholdet

Cape Town internasjonale lufthavn (cpt)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Cape Town lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra Cape Town lufthavn til sentrum eller fra sentrum til Cape Town lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra CPT med et tastetrykk.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Cape Town internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Cape Town internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/25.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Connect Car

  1-4

  Send and receive large packages

 • Comfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplass

 • UberX

  1-3

  Rimelige hverdagsturer

 • UberXL

  1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

1/4

Hentested på Cape Town lufthavn (CPT)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra CPT lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Cape Town lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Cape Town internasjonale lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på CPT, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Cape Town lufthavn

Wi-Fi på Cape Town internasjonale lufthavn

Cape Town internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi til passasjerer på flyplassens boardingområder. Du får 4 timer eller 1 GB med data gratis, og deretter kan du betale for bruken etter behov.

Parkering ved Cape Town lufthavn

Cape Town lufthavn har en rekke parkeringsmuligheter, som korttids- og langtidsparkering, områder for henting og avlevering samt betjent parkering.

Bagasjeoppbevaring ved Cape Town internasjonale lufthavn

Uansett størrelsen på bagasjen din kan du oppbevare den mot en liten avgift på bagasjeoppbevaringen i ankomsthallen for innenriksfly i hovedterminalen på CPT.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig på Cape Town lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Uber-priser til og fra Cape Town lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Terminaler ved Cape Town lufthavn

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra CPT lufthavn. Cape Town internasjonale lufthavn er den tredje største flyplassen i Afrika, og betjener rundt 10 millioner passasjerer hvert år. CPT lufthavn ligger omtrent 20 km utenfor Cape Town sentrum, noe som gjør den til et flott alternativ for reisende til og fra Cape Town og omegn. Siden den er den eneste flyplassen som betjener passasjerer i området, er CPT det beste alternativet for alle som besøker Cape Town. I tillegg er det enkelt å ta seg dit, med buss, skyttelbuss, taxi og Uber.

Terminaler på Cape Town lufthavn

Cape Town lufthavn har én hovedterminal som er delt inn i to områder for innenlands- og utenlandsflyvninger, men de deler samme innsjekkingsområde. Den internasjonale terminalen ligger på nordsiden av anlegget, mens terminalen for innenlandsflyvninger ligger på sørsiden. Cape Town internasjonale lufthavn har tre etasjer: første etasje (ankomst), andre etasje (avganger) og tredje etasje, der du finner flyplassens mathall. Mange flyselskaper flyr fra CPT, deriblant:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restauranter på Cape Town internasjonale lufthavn

Du finner opptil flere restauranter på Cape Town lufthavn. Fra barer og hurtigmatkjeder til restauranter og kaffebarer – restaurantutvalget på Cape Town lufthavn har garantert noe som vil tilfredsstille matlysten din.

Slik kommer du deg rundt på CPT

Siden Cape Town lufthavn bare har én terminalbygning, er det enkelt å ta seg rundt på egen hånd.

Ting du kan gjøre på Cape Town lufthavn

Enten du ser etter internasjonale merkevarer eller lokale produkter, er butikkene på Cape Town internasjonale lufthavn stedet for en ekte sørafrikansk shoppingopplevelse. Fra bøker og kofferter til sørafrikansk musserende vin – CPT lufthavn tilbyr noe for enhver smak. Du finner dessuten flere taxfree-butikker på Cape Town lufthavn, som er perfekt for reisende på jakt etter suvenirer til sine kjære.

Lounger på Cape Town lufthavn

Det finnes et stort utvalg av lounger på Cape Town internasjonale lufthavn, slik at du kan jobbe eller hvile i ro og mak før en flyreise. Bidvest Premier-loungene, som du finner på utenlands- og innenlandsterminalene, tilbyr komfortable sitteplasser, Wi-Fi og utsøkt mat, mens SAA Voyager Platinum Lounge, SAA Baobab Premium Class Lounge og SLOW Lounge er perfekte tilfluktssteder for å komme seg bort fra flyplassens kjas og mas.

Hoteller nær Cape Town lufthavn

Det finnes to hoteller i området rundt Cape Town internasjonale lufthavn, noe som gjør dem til ideelle valg for passasjerer som ankommer flyplassen grytidlig om morgenen. Du finner i tillegg mange ulike hoteller i Cape Town og omegn, enten du ser etter rimelige overnattingsmuligheter, rustikke hytter eller luksushoteller.

Attraksjoner nær CPT lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på Cape Town lufthavn, kan du utforske mange forskjellige steder. Få med deg regionens mest imponerende naturattraksjoner, som:

 • Pingvinkolonien på Boulders-stranden
 • Robben Island
 • Taffelberget
 • Kapp det gode håp

Du finner mer informasjon om Cape Town lufthavn her.

Facebook
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.