Hopp til hovedinnholdet
Uber
Uber

Cape Town internasjonale lufthavn (CPT)

Enten du skal fra Cape Town lufthavn til sentrum av byen eller fra sentrum til flyplassen, kan du stole på at Uber tar deg dit.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, så du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som prising i sanntid og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

Åpne appen din for å be om en reise

Når du er klar, åpner du appen for å be om en reise. Velg alternativet som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentestedet direkte i appen. Det kan også finnes skilt på flyplassen.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested som angitt i appen. Merk at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Wi-Fi på Cape Town internasjonale lufthavn

Cape Town internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi til passasjerer på flyplassens boardingområder. Du får 4 timer eller 1 GB med data gratis, og deretter kan du betale for bruken etter behov.

Parkering ved Cape Town lufthavn

Cape Town lufthavn har en rekke parkeringsmuligheter, som korttids- og langtidsparkering, områder for henting og avlevering samt betjent parkering.

Bagasjeoppbevaring ved Cape Town internasjonale lufthavn

Uansett størrelsen på bagasjen din kan du oppbevare den mot en liten avgift på bagasjeoppbevaringen i ankomsthallen for innenriksfly i hovedterminalen på CPT.

Uber er tilgjengelig på Cape Town lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Uber-priser til og fra Cape Town lufthavn likevel variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra CPT lufthavn. Cape Town internasjonale lufthavn er den tredje største flyplassen i Afrika, og betjener rundt 10 millioner passasjerer hvert år. CPT lufthavn ligger omtrent 20 km utenfor Cape Town sentrum, noe som gjør den til et flott alternativ for reisende til og fra Cape Town og omegn. Siden den er den eneste flyplassen som betjener passasjerer i området, er CPT det beste alternativet for alle som besøker Cape Town. I tillegg er det enkelt å ta seg dit, med buss, skyttelbuss, taxi og Uber.

Terminaler på Cape Town lufthavn

Cape Town lufthavn har én hovedterminal som er delt inn i to områder for innenlands- og utenlandsflyvninger, men de deler samme innsjekkingsområde. Den internasjonale terminalen ligger på nordsiden av anlegget, mens terminalen for innenlandsflyvninger ligger på sørsiden. Cape Town internasjonale lufthavn har tre etasjer: første etasje (ankomst), andre etasje (avganger) og tredje etasje, der du finner flyplassens mathall. Mange flyselskaper flyr fra CPT, deriblant:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restauranter på Cape Town internasjonale lufthavn

Du finner opptil flere restauranter på Cape Town lufthavn. Fra barer og hurtigmatkjeder til restauranter og kaffebarer – restaurantutvalget på Cape Town lufthavn har garantert noe som vil tilfredsstille matlysten din.

Slik kommer du deg rundt på CPT

Siden Cape Town lufthavn bare har én terminalbygning, er det enkelt å ta seg rundt på egen hånd.

Ting du kan gjøre på Cape Town lufthavn

Enten du ser etter internasjonale merkevarer eller lokale produkter, er butikkene på Cape Town internasjonale lufthavn stedet for en ekte sørafrikansk shoppingopplevelse. Fra bøker og kofferter til sørafrikansk musserende vin – CPT lufthavn tilbyr noe for enhver smak. Du finner dessuten flere taxfree-butikker på Cape Town lufthavn, som er perfekt for reisende på jakt etter suvenirer til sine kjære.

Lounger på Cape Town lufthavn

Det finnes et stort utvalg av lounger på Cape Town internasjonale lufthavn, slik at du kan jobbe eller hvile i ro og mak før en flyreise. Bidvest Premier-loungene, som du finner på utenlands- og innenlandsterminalene, tilbyr komfortable sitteplasser, Wi-Fi og utsøkt mat, mens SAA Voyager Platinum Lounge, SAA Baobab Premium Class Lounge og SLOW Lounge er perfekte tilfluktssteder for å komme seg bort fra flyplassens kjas og mas.

Hoteller nær Cape Town lufthavn

Det finnes to hoteller i området rundt Cape Town internasjonale lufthavn, noe som gjør dem til ideelle valg for passasjerer som ankommer flyplassen grytidlig om morgenen. Du finner i tillegg mange ulike hoteller i Cape Town og omegn, enten du ser etter rimelige overnattingsmuligheter, rustikke hytter eller luksushoteller.

Attraksjoner nær CPT lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på Cape Town lufthavn, kan du utforske mange forskjellige steder. Få med deg regionens mest imponerende naturattraksjoner, som:

 • Pingvinkolonien på Boulders-stranden
 • Robben Island
 • Taffelberget
 • Kapp det gode håp

Du finner mer informasjon om Cape Town lufthavn her.

Facebook
Twitter