Hopp til hovedinnholdet

Paris-Charles de Gaulle lufthavn (cdg)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Charles de Gaulle lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra CDG lufthavn til Paris eller fra Paris til CDG lufthavn, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra CDG med et tastetrykk.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Paris-Charles de Gaulle lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Paris-Charles de Gaulle lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/17.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Uber for Ukraine

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Moto

  Professional drivers on high-end motorbikes and maxi scooters

 • UberX

  Rimelige hverdagsturer

 • Berline

  Premium-reiser i luksusbiler

 • Comfort

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  Premium rides in spacious cars for groups up to 6

 • Grønn

  Elektriske og hybride kjøretøy

 • uberX VIP

  Best rated drivers for our best clients

1/9

Hentested på Charles de Gaulle lufthavn (CDG)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra CDG lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg veibeskrivelsene i appen

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Charles de Gaulle lufthavn direkte i appen. Hentesteder kan variere avhengig av terminal. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Paris-Charles de Gaulle lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på CDG, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Tips for Charles de Gaulle lufthavn

Wi-Fi på Charles de Gaulle

Wi-Fi-tjenesten på CDG lufthavn tilbyr gratis, ubegrenset internettilgang, og man kan også betale for en enda raskere forbindelse.

Parkering ved Charles de Gaulle

Charles de Gaulle har mange parkeringsalternativer, med avleverings- og henteområder samt muligheter for korttids- og langtidsparkering. CDG tilbyr også skytteltransport fra parkeringsplassene til flyplassen.

Bagasjeoppbevaring ved Charles de Gaulle lufthavn

Bagasjeoppbevaringen ved CDG lar deg oppbevare bagasjen din på time- eller dagsbasis, avhengig av reiseplanene dine.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Uber er tilgjengelig ved Charles de Gaulle lufthavn, så du kan få en behagelig og praktisk reise til destinasjonen din.

 • For å finne hentestedet ditt må du sjekke Uber-appen etter at du har bedt om en reise.

 • Selv om en reise ikke er særlig lang, kan Ubers priser til og fra Charles de Gaulle lufthavn variere avhengig av tidspunkt, trafikk og andre faktorer. Sjekk Uber-prisberegninger for omtrentlige reisepriser.

 • Hentetider kan variere basert på tid på dagen, hvor mange sjåfører som er på veien, og så videre.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Ting å gjøre i Charles de Gaulles terminaler

Uber er det perfekte valget for reisende som ankommer eller reiser fra CDG lufthavn. Charles de Gaulle lufthavn, også kjent som Roissy lufthavn, er Frankrikes største internasjonale flyplass. Enten du skal til Disneyland eller rett og slett selve Paris, er det et praktisk valg for innenlands- og utenlandsreisende. Charles de Gaulle lufthavn ligger omtrent 25 km nord for Paris, noe som gjør den til et utmerket alternativ for besøkende til Frankrikes historiske hovedstad, samt de som skal besøke storbyområdet rundt Paris.

Terminaler på Charles de Gaulle lufthavn

Charles de Gaulle lufthavn har tre passasjerterminaler: T1, T2 og T3.

CDG terminal 1

Følgende flyselskaper er blant dem som flyr fra terminal 1:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

CDG terminal 2

Terminal 2 er fordelt over sju underterminaler (2A til 2G), og her finner du TGV-RER-togstasjonen Aéroport Charles de Gaulle 2. Følgende flyselskaper flyr fra terminal 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

CDG terminal 3

Dette flyselskapet er ett av flere andre som flyr fra terminal 3:

 • Jordan Aviation

Serveringssteder på Charles de Gaulle lufthavn

Fra gourmet-hurtigmat til kaffe – restaurantene på CDG lufthavn er fulle av franske favoritter så vel som kjente globale retter. Uansett hvilken kulinarisk opplevelse du søker, kan restaurantene på Charles de Gaulle lufthavn by på det du vil ha.

Slik kommer du deg rundt på Charles de Gaulle lufthavn

CDGVAL kan transportere deg mellom de ulike terminalene på Charles de Gaulle og to av parkeringsområdene, samt til en busstasjon og flybuss. Du kan også reise direkte til Paris med RER B-rutene fra terminal 1 og 2.

Ting du kan gjøre på Charles de Gaulle lufthavn

Enten du ser etter vin og brennevin, skjønnhetsprodukter eller suvenirer fra reisen din til Paris, har butikkene på CDG lufthavn det du ser etter. Stikk innom Chanel eller Swarovski for å finne smykker og klokker, eller sjekk noen av de nyeste motetrendene hos Prada, Dior, Gucci og mange flere av verdens mest kjente motehus. Charles de Gaulle har også flere interaktive lekeområder for barn, eller Gulli-områder, samt bønnerom og avslappende lounger.

Hoteller ved Charles de Gaulle lufthavn

Det ligger to hoteller på terminal 2, noe som gjør dem til ideelle valg for personer som ankommer sent på kvelden eller veldig tidlig på morgenen. Litt lenger unna finner du en rekke hoteller til forskjellige prispunkter i Roissy-området, hvor Charles de Gaulle lufthavn ligger. Selve Paris har et stort utvalg av overnattingssteder for alle budsjetter.

Attraksjoner nær Paris–Charles de Gaulle lufthavn

Hvis du har en mellomlanding på Charles de Gaulle lufthavn og du har nok tid til å komme deg til Paris sentrum (du trenger minst seks timer), finnes det mer enn nok historiske severdigheter å utforske. Skyttelbusser med regelmessige avganger forbinder CDG med Paris sentrum.

 • Triumfbuen
 • Champs-Élysées
 • Eiffeltårnet
 • Louvre
 • Notre-Dame
 • Slottet i Versailles

Du finner mer informasjon om Paris–Charles de Gaulle lufthavn her.

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.