Hopp til hovedinnholdet

Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn (atl)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Atlanta lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra ATL lufthavn til Georgia Aquarium eller fra Atlantas botaniske hage til ATL, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra ATL med et tastetrykk.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/30.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplass

 • UberXL

  1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Hentested på Atlanta lufthavn (ATL)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra Atlanta lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg skiltene til hentestedet for samkjøring ved alle terminaler på ATL.

Gå ut av terminalen.

Du får veibeskrivelser til hentesteder på ATL direkte i appen.

Fra innlandsterminalen går du ut fra det nedre nivået til alle hentesteder på Atlanta lufthavn.

Fra utlandsterminalen går du ut fra ankomstnivået til alle hentesteder på Atlanta lufthavn.

Bekreft stedet der du er

Velg terminal og hentested på ATL, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang.

Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Kart over Atlanta lufthavn

Avgangshall A–E er innenlands, og avgangshall F er utenlands. Du finner parkeringsplasser rundt hele avgangshall T.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Ja. Trykk her for en liste over flyplasser verden over der du kan be om en reise med Uber.

 • Prisen for en reise med Uber til (eller fra) ATL avhenger av faktorer som hvilken type reise du ber om, reisens anslåtte distanse og varighet, bompenger samt etterspørsel etter reiser der og da.

  Du kan se beregnet pris for reisen før du ber om den, ved å angi hentested og destinasjon i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så ber om en reise, vil du se den faktiske prisen i appen, basert på reelle faktorer.

 • Hentesteder kan avhenge av hvilken type reise du ber om, og størrelsen på flyplassen. Følg instruksjonene i appen om hvor du kan møte sjåføren. Du kan også se etter skiltene som peker mot samkjøringssonene på flyplassen. Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på Atlanta lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn er den travleste i verden, med gjennomsnittlig 275 000 reisende hver dag. Flyplassen ligger kun 16 km fra Atlanta sentrum og i et storbyområde på størrelse med Massachusetts, og er et velbrukt alternativ for både jobb- og fritidsreisende.

Terminaler på Atlanta lufthavn

Hartsfield har to terminaler: Atlanta lufthavn innenlandsterminal og en utenlandsterminal. Terminalene ligger i hver sin ende av flyplassen, og mellom dem ligger syv avgangshaller:

 • Avgangshall T ligger rett ved innenlandsterminalen
 • Avgangshall F ligger i utenlandsterminalen
 • Avgangshall A, B, C, D og E ligger i alfabetisk rekkefølge mellom innenlandsterminalen og utenlandsterminalen, der avgangshall A ligger nærmest innenlandsterminalen

Du finner flere lounger i begge terminalene på ATL lufthavn, deriblant American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club og United Club. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

Atlanta lufthavn innenlandsterminal

I den nordre terminalen kan du sjekke inn hos disse flyselskapene:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

I den sørlige terminalen kan du sjekke inn hos Delta.

Atlanta lufthavn utenlandsterminal

Utenlandsterminalen har tre nivåer, og her ligger utgang F1–F14 i avgangshall F. Avgangsnivået er direkte forbundet med timesparkeringen og ankomstnivået. Utenlandsterminalen betjener over 75 destinasjoner i 50 land, og internasjonale flyselskaper som British Airways og KLM holder til her.

Spisesteder på Atlanta lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn har over 110 spisesteder, fra internasjonale hurtigmatkjeder til gourmetrestauranter med servering ved bordet. Serveringstilbudene på ATL lufthavn ligger i avgangshallene og atriet.

Slik kommer du deg rundt på Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn har sitt eget undergrunnsbanesystem, kalt Plane Train, som forbinder alle avgangshallene med både innenlands- og utenlandsterminalen. Disse togene med fire vogner kjører en sløyfe på fem kilometer, og har avgang hvert 2. minutt. Togene frakter i gjennomsnitt over 200 000 passasjerer hver dag. Passasjerene kan også benytte seg av SkyTrain, som kjører på utsiden av flyplassen og forbinder Georgia International Convention Center med noen av de ledende flyplasshotellene.

Ting du kan gjøre på Atlanta lufthavn

Hartsfield tilbyr mange forskjellige attraksjoner, deriblant et kunstprogram som stiller ut kunst i ulike områder på flyplassen. Noen av utstillingene er permanente, mens andre roterer. ATL arrangerer fire konserter i året på flyplassen, i atriet. Dyrevenner kan sjekke ut den 93 kvm store hundeparken. Hvis du vil shoppe, har Atlanta lufthavn alt fra aviskiosker til nisjebutikker.

Valutaveksling på Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn har et dusin valutavekslingskontorer, som ligger i avgangshall A, B, D, E og F, samt i atriet.

Hoteller nær Atlanta lufthavn

Enten du har en mellomlanding eller en forsinkelse over natten, eller du trenger et sted å bo i forbindelse med et besøk nær ATL, har du over 60 hoteller og overnattingssteder å velge mellom i nærheten av flyplassen.

Attraksjoner nær Atlanta lufthavn

 • Den botaniske hagen i Atlanta
 • Centennial Olympic Park
 • Dyrehagen i Atlanta

Du finner mer informasjon om ATL her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.