Hopp til hovedinnholdet

Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn (ATL)

Enten du skal fra ATL lufthavn til Georgia Aquarium eller fra den botaniske hagen til ATL, kan du stole på at Uber får deg frem dit.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Opptil USD 15 i rabatt

Få USD 5 i rabatt på hver av de tre første reisene dine. Bruk kampanjekoden NEWRIDER15. Utløper 30 dager etter at kampanjekoden er lagt til i Uber-kontoen din.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-3

  Rimelige hverdagsturer

 • Comfort

  1-3

  Newer cars with extra legroom

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • UberXL

  1-5

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • Pool

  1-2

  Delte turer, laveste pris

1/5

Slik får du skyss fra ATL lufthavn

Gå ut via det nedre ankomstnivået

For henting ved innenlandsterminalen går du til det nedre ankomstnivået fra bagasjeutleveringen, ut av flyplassen og over fotgjengerfeltet. Følg så skiltene til «Rideshare» (samkjøring).

For henting ved utenlandsterminalen møter du sjåføren ved den ytre midtdelen.

Be om en reise når du er i hentesonen for samkjøring

For henting ved innenlandsterminalen går du til hentesonen for samkjøring og ber deretter om en reise. Det er fint om du ikke sender forespørselen på forhånd, ettersom sjåføren kan måtte betale for parkering dersom vedkommende oppholder seg på parkeringsplassen i mer enn 15 minutter.

Møt sjåføren ved det angitte hentestedet ditt

Pass på at du befinner deg på riktig terminal og hentested, og møt så sjåføren din der. Du kan bruke kontaktalternativene i appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

Parkeringspriser på Atlanta lufthavn

Hvis du planlegger å dra til Atlanta lufthavn og vurderer å kjøre dit, finner du parkeringsprisene her.
Parkeringsprisene reflekterer ikke alltid de siste prisene. Denne informasjonen ble oppdatert 20. november 2018.

Kart over Atlanta lufthavn

Avgangshall A–E er innenlands, og avgangshall F er utenlands. Du finner parkeringsplasser rundt hele avgangshall T.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på Atlanta lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn er den travleste i verden, med gjennomsnittlig 275 000 reisende hver dag. Flyplassen ligger kun 16 km fra Atlanta sentrum og i et storbyområde på størrelse med Massachusetts, og er et velbrukt alternativ for både jobb- og fritidsreisende.

Terminaler på Atlanta lufthavn

Hartsfield har to terminaler: Atlanta lufthavn innenlandsterminal og en utenlandsterminal. Terminalene ligger i hver sin ende av flyplassen, og mellom dem ligger syv avgangshaller:

 • Avgangshall T ligger rett ved innenlandsterminalen
 • Avgangshall F ligger i utenlandsterminalen
 • Avgangshall A, B, C, D og E ligger i alfabetisk rekkefølge mellom innenlandsterminalen og utenlandsterminalen, der avgangshall A ligger nærmest innenlandsterminalen

Du finner flere lounger i begge terminalene på ATL lufthavn, deriblant American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club og United Club. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

Atlanta lufthavn innenlandsterminal

I den nordre terminalen kan du sjekke inn hos disse flyselskapene:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

I den sørlige terminalen kan du sjekke inn hos Delta.

Atlanta lufthavn utenlandsterminal

Utenlandsterminalen har tre nivåer, og her ligger utgang F1–F14 i avgangshall F. Avgangsnivået er direkte forbundet med timesparkeringen og ankomstnivået. Utenlandsterminalen betjener over 75 destinasjoner i 50 land, og internasjonale flyselskaper som British Airways og KLM holder til her.

Spisesteder på Atlanta lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale lufthavn har over 110 spisesteder, fra internasjonale hurtigmatkjeder til gourmetrestauranter med servering ved bordet. Serveringstilbudene på ATL lufthavn ligger i avgangshallene og atriet.

Slik kommer du deg rundt på Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn har sitt eget undergrunnsbanesystem, kalt Plane Train, som forbinder alle avgangshallene med både innenlands- og utenlandsterminalen. Disse togene med fire vogner kjører en sløyfe på fem kilometer, og har avgang hvert 2. minutt. Togene frakter i gjennomsnitt over 200 000 passasjerer hver dag. Passasjerene kan også benytte seg av SkyTrain, som kjører på utsiden av flyplassen og forbinder Georgia International Convention Center med noen av de ledende flyplasshotellene.

Ting du kan gjøre på Atlanta lufthavn

Hartsfield tilbyr mange forskjellige attraksjoner, deriblant et kunstprogram som stiller ut kunst i ulike områder på flyplassen. Noen av utstillingene er permanente, mens andre roterer. ATL arrangerer fire konserter i året på flyplassen, i atriet. Dyrevenner kan sjekke ut den 93 kvm store hundeparken. Hvis du vil shoppe, har Atlanta lufthavn alt fra aviskiosker til nisjebutikker.

Valutaveksling på Atlanta lufthavn

Atlanta lufthavn har et dusin valutavekslingskontorer, som ligger i avgangshall A, B, D, E og F, samt i atriet.

Hoteller nær Atlanta lufthavn

Enten du har en mellomlanding eller en forsinkelse over natten, eller du trenger et sted å bo i forbindelse med et besøk nær ATL, har du over 60 hoteller og overnattingssteder å velge mellom i nærheten av flyplassen.

Attraksjoner nær Atlanta lufthavn

 • Den botaniske hagen i Atlanta
 • Centennial Olympic Park
 • Dyrehagen i Atlanta

Du finner mer informasjon om ATL her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.