Please enable Javascript
Pereiti prie pagrindinio turinio

San Jose Mineta International Airport (SJC)

Ieškote alternatyvos tradiciniam maršrutiniam autobusui ar taksi San Chosė oro uostas? Nesvarbu, ar keliausite iš SJC oro uosto į San Fransiską, ar į San Chosė centrą, nuvykite naudodamiesi jums jau žinoma „Uber“ programėle. Užsisakykite kelionę iš arba į SJC vienu bakstelėjimu.

San Jose, Kalifornija 95110
+1 408-392-3600

search
Iš kur važiuosite?
Navigate right up
search
Kur važiuosite?

Request a ride around the world

Bakstelėkite mygtuką ir keliaukite į daugiau kaip 700 svarbiausių oro uostų ar iš jų.

Keliaukite kaip vietiniai

Programėlė ir jūsų vairuotojas pasirūpins, kad nereikėtų ieškoti kelio nepažįstamame mieste.

Su „Uber“ jauskitės kaip namuose

Net ir atvykę į naują vietą naudokite savo mėgstamiausias funkcijas, įskaitant realiuoju laiku atnaujinamas kainas bei mokėjimą ne grynaisiais.

Ways to ride in the area

Pickup at San Jose Mineta International Airport (SJC)

Atsidarykite programėlę ir užsisakykite kelionę

Kai būsite pasiruošę, atsidarykite „Uber“ programėlę ir užsisakykite kelionę į reikiamą vietą. Įvertinę savo grupės dydį ir turimo bagažo kiekį, pasirinkite tinkamą SJC oro uoste siūlomą transporto priemonę.

Vadovaukitės programėlėje teikiamais nurodymais.

Head outside and follow signs to the rideshare pickup area.

For Terminal A pickups, meet your driver outside of baggage claim at Stop 1. For Terminal B pickups, meet your driver on the traffic island at Stop 9.

Pasitikite vairuotoją

Eikite į SJC oro uoste paskirtą paėmimo vietą, kuri nurodyta programėlėje. Atminkite, kad ši vieta ne visada būna prie artimiausio išėjimo. Vairuotojo vardas, automobilio valstybinis numeris ir automobilio spalva bus rodomi programėlėje. Prieš įlipdami, pasitikrinkite kelionės informaciją. Jei nepavyksta rasti vairuotojo, susisiekite su juo per programėlę.

San Chosė oro uostas Map

San Chosė tarptautiniame oro uoste yra 2 terminalai: A terminalą ir B terminalą, kuriuos jungia kontroliuojamoji zona. A ir B terminaluose yra tarptautinių skrydžių atvykimo zonos.

San Chosė oro uosto žemėlapis

Top questions from riders

  • Taip. Eikite į pasaulio oro uostų, kuriuose galima užsisakyti „Uber“ kelionę, sąrašą.

  • The cost of an Uber trip to (or from) SJC depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Kur yra paėmimo vietos, priklauso nuo užsakytos kelionės tipo ir oro uosto dydžio. Programėlėje pasitikrinkite, kur eiti iki automobilio. Taip pat ieškokite ženklų, nurodančių, kur stovi pavėžėjimo paslaugų automobiliai.

    Jei nepavyksta rasti vairuotojo, susisiekite su juo per programėlę.

More information

  • Vairuojate naudodamiesi „Uber“?

    Sužinokite, iš kur paimti keleivius pagal vietos taisykles ir reglamentus bei kaip padaryti, kad keliones į oro uostus ir iš jų taptų patogesnės.

  • Keliaujate į kitą oro uostą?

    Išlaipinimas i paėmimas iš daugiau kaip 700 viso pasaulio oro uostų.

1/2

San Jose Mineta International Airport visitor information

Minetos San Chosė tarptautinis oro uostas (SJC) yra sparčiausiai augantis JAV oro uostas pagal keleivių skaičių – jame aptarnaujama daugiau kaip 12,5 milijono keleivių per metus. Oro uostas yra maždaug 4 mylių (6 kilometrų) arba maždaug 8 minučių kelio atstumu nutolęs nuo San Chosė centro. Kelių ir eismo sąlygos – idealios.

San Chosė oro uosto terminalai

SJC suskirstytas į 2 terminalus (A ir B), kuriuose iš viso yra 36 įlaipinimo vartai. Poilsio kambarių rasite San Chosė oro uosto A terminale. Savo kelionę galite suplanuoti naudodami toliau pateiktą informaciją.

SJC A terminalas

  • „Air Canada“
  • „American“
  • „Delta“
  • Havajiečių
  • „JetBlue“
  • „Spirit“
  • „United“
  • „Volaris“
  • The Club at SJC

SJC B terminalas

  • „Alaska“
  • „British Airways“
  • „Southwest“
  • ZIPAIR

SJC tarptautinis terminalas

San Chosė oro uoste tarptautinių skrydžių keleiviai įlaipinami A terminale. SJC oro uoste vykdomi nuolatiniai tarptautiniai skrydžiai daugeliu krypčių.

Maistas San Chosė oro uoste

SJC oro uoste keleiviai gali rinktis iš daugiau kaip 30 vietų pavalgyti, įskaitant greitojo maisto užkandines, barus ir tradicinius restoranus. San Chosė oro uoste maisto ir gėrimų galima įsigyti abiejuose terminaluose.

Judėjimas San Chosė oro uoste

SJC oro uoste keliautojai gali pasinaudoti maršrutu tarp terminalų važiuojančiais autobusais. San Chosė oro uosto autobusai pakartotinai vyksta ratu sustodami prie A terminalo, B terminalo ir stovėjimo aikštelių. Oro uosto autobusai kas 7–10 minučių išvyksta iš kiekvieno terminalo, automobilių nuomos centro ir 4 automobilių aikštelės, kurioje mokama už dienas.

Ką veikti San Chosė oro uoste

SJC oro uoste vykdoma meno programa, kuri nurodo regiono kaip pasaulinio technologijos ir naujovių centro vaidmenį. Meno darbai rodomi B terminalo atvykimo salėje, pietinėje salėje ir mezonine. Visuose San Chosė oro uosto terminaluose yra 24 vietos apsipirkti, įskaitant kosmetikos, papuošalų ir elektronikos prekių parduotuves.

Viešbučiai netoli San Chosė oro uosto

Nesvarbu, ar laukiate jungiamojo skrydžio, ar visą naktį vėluoja lėktuvas, ar keliaudami norite apsistoti netoli SJC, – aplink oro uostą rasite daugiau kaip 25 viešbučius ir apgyvendinimo vietas.

Lankytinos vietos šalia San Chosė oro uosto

  • Gvadalupės upės parkas ir sodai
  • Meksikos kultūros paveldo namai
  • San Chosė istorijos ir technologijos muziejai

Daugiau informacijos apie San Chosė oro uostą žr. čia.

„Facebook“
„Instagram“
„Twitter“

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.