Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Home > Ride > Airports > STN

Ütemezd be a fuvarodat ide: Stansted Airport

(London-Stanstedi repülőtér)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Getting to STN Airport

A(z) London-Stanstedi repülőtér repülőtérről indulsz? Az Uberrel stresszmentesen intézheted el, hogy odaérj. Akár belföldi, akár nemzetközi járatot kell elérned, az Uber számos lehetőséget kínál a privát fuvaroktól kezdve a prémium kategóriájú autókon át a költséghatékonyabb megoldásokig. Néhány gyors lépésben most igényelhetsz fuvart, vagy lefoglalhatsz egyet későbbre.

Átlagos utazási idő innen: London

58 perc

Átlagár innen: London

£78

Átlagos távolság innen: London

59 kilométer

STN airline terminals

Lent keresd meg a légitársaságodat, és győződj meg róla, hogy a megfelelő indulási kapuhoz érkezel.

Vedd figyelembe, hogy egyes légitársaságok több terminálról is indíthatnak járatokat. Látogass el a repülőtér hivatalos webhelyére, hogy lásd az esetleges változásokat.

Fő terminál

Czech Airlines, Eagle Air, easyJet, Emirates, Jet2.com, Lufthansa, Pegasus, PLAY, Ryanair, Ryanair UK, Smartwings, TUI, Turkish Airlines

Your car options to STN

Felvétel helye: London-Stanstedi repülőtér (STN)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő STN repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást Stanstedi repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást itt: London-Stanstedi repülőtér.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő STN reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Top questions about STN Airport

  • Javasoljuk, hogy a nemzetközi járatokhoz 3 órával korábban érkezz a repülőtérre. Foglalj fuvart jó előre, hogy minimálisra csökkentsd a várakozási időt. Akár az Uber-fiókodba is mentheted a fuvart, hogy biztosra menj a reptéri érkezés és felvétel ütemezése során.

  • Az Uber-sofőröd az általad kiválasztott terminál indulási bejáratához visz.

  • Az Uber-fuvar ára a(z) STN repülőtérről több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, az út becsült hosszától és időtartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

    Már az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat, ha továbblépsz erre az oldalra, és megadod a felvételi helyedet és az úti célodat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

  • Igen. További információt STN reptéri felvételi oldalunkon találsz.

  • Nem, de más érkezési lehetőségeket is megtekinthetsz, ha fent megadod a fuvaradataidat.

  • A sofőröd tudni fogja, hogyan vihet el az úti célodhoz (és hogyan juttok el oda leggyorsabban), de bármikor választhatsz eltérő útvonalat is. Az útvonalon előfordulhat, hogy útdíjakat kell fizetni.

See other airports near the Greater London area

Nem a(z) STN repülőtérről indulsz? Nézz meg a környék többi repülőterére vonatkozó információkat.

Ezen az oldalon olyan külső webhelyekről láthatók információk, amelyek nem az Uber ellenőrzése alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek.