Ugrás a fő tartalomra

Prága: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted az utadat. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Megnézheted, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Foglalj fuvart előre az Uberrel Prague városában

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel Prague városában. Igényelj fuvart akár 30 nappal előre az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/09/30.

Prága: fuvar kiválasztása

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX Saver

  1-3

  A new trip option with lower fares.

 • Uber Ukrajnának

  1-4

  Az Uber for Ukraine fuvardíj 10 CZK -val magasabb, mint az ugyanarra az útvonalra egy időben rendelt UberX -fuvar. Minden Uber -fuvar esetén Ukrajna esetében 1 EUR nem része a fuvardíjnak, hanem az az összeg, amelyet az Uber BV küld a Nemzetközi Mentési Bizottságnak.

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-4

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberX pajzssal

  1-3

  Megfizethető fuvarok válaszfalakkal ellátott autókkal

 • UberXL

  1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

1/8

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

Éttermi fogások házhoz szállítással az Uber Eatsszel Prága területén

Megnézheted a házhoz szállítást vállaló legjobb éttermeket Prága területén, és csupán néhány koppintással ételt rendelhetsz online.

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai intelligensebbek és hatékonyabbak.

Közlekedésbiztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.”