Ugrás a fő tartalomra

Orange County: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted az utadat. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Megnézheted, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Orange County: fuvarigénylés

 • UberX

  1-3

  Affordable, everyday rides

 • Comfort

  1-3

  Newer cars with extra legroom

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

1/3

Reptéri felvétel – John Wayne Airport

Megtudhatod, hol találkozhatsz a sofőröddel, és részletesen elmagyarázzuk, hogyan jutsz el a felvételi helyre.

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

További információ

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai logikusabbak és hatékonyabbak.

Uber Movement

Az anonimizált adatainkat megosztjuk a várostervezőkkel és a helyi vezetőkkel, hogy tájékozottabb döntéseket hozhassanak az infrastruktúrával és a tömegközlekedéssel kapcsolatban.

Közúti biztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Miután a sofőr teljesítette a fuvart, szívesen vesszük visszajelzésedet, amikor az Uber alkalmazásban értékeled a fuvart; írhatsz a customercomplaints@uber.com e-mail-címre, megnyithatod a help.uber.com webhelyet, vagy felhívhatod a 800-664-1378-as telefonszámot.

Felveheted a kapcsolatot a Kaliforniai Közüzemi Bizottsággal (California Public Utilities Commission) a 800-894-9444-es számon vagy a CIU_intake@cpuc.ca.gov e-mail-címen.

Kaliforniában a Kaliforniai Közüzemi Bizottság (CPUC) előírásai szerint nem szállíthatsz kísérő nélkül utazó fiatalkorút az Uber alkalmazással igényelt fuvarok során. Ne feledd, hogy Kaliforniában a 18 év alatti utasoknak nem lehet Uber-fiókjuk, ha azonban úgy véled, hogy az utas fiatalkorú, megkérheted, hogy igazolja az életkorát, és tájékoztathatod arról, hogy amennyiben valóban 18 éven aluli, kénytelen leszel lemondani a fuvart. Ezenkívül az alkalmazáson belüli visszajelzést beküldve is jelentheted a kísérő nélküli kiskorúak fuvarigényléseit.