Ugrás a fő tartalomra

Vermont: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted az utadat. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Megnézheted, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Vermont: fuvarigénylés

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

1/3

Reptéri felvétel – Burlington International Airport

Megtudhatod, hol találkozhatsz a sofőröddel, és részletesen elmagyarázzuk, hogyan jutsz el a felvételi helyre.

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai logikusabbak és hatékonyabbak.

Uber Movement

Az anonimizált adatainkat megosztjuk a várostervezőkkel és a helyi vezetőkkel, hogy tájékozottabb döntéseket hozhassanak az infrastruktúrával és a tömegközlekedéssel kapcsolatban.

Közúti biztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Miután a sofőr teljesítette a fuvart, szívesen vesszük visszajelzésedet, amikor az Uber alkalmazásban értékeled a fuvart; írhatsz a customercomplaints@uber.com e-mail-címre, megnyithatod a help.uber.com webhelyet, vagy felhívhatod a 800-664-1378-as telefonszámot.

A Burlingtonból induló vagy ott végződő fuvarokat 0,25 USD pótdíj terheli. A BTV repülőtérről induló és Burlingtonban végződő fuvarokat 2,25 USD pótdíj terheli. A Burlingtonban induló és a BTV repülőtéren végződő fuvarokat 2,25 USD pótdíj terheli. A BTV reptérről induló vagy oda tartó valamennyi fuvart (amelyeknek nem Burlington az indulási helyszíne vagy úti célja) 2 USD pótdíj terheli. Ha dicsérettel vagy panasszal szeretnél fordulni a Taxisok Közigazgatási Hivatalához (Taxi Administration Office), küldj e-mailt acdunbar@burlingtonvt.gov címre, vagy hívd a 802-865-7020 számot.

Burlington város rendelkezései az utasok jogairól: (1) A bérelhető járművek sofőrjei mindig kötelesek udvariasan és szakszerű módon viselkedni; (2) A fuvardíj összegéről az utazás előtt meg kell állapodni, és a járművekben, a honlapokon, az alkalmazásokban vagy a nyomtatott vagy elektronikus nyugtákon fel kell tüntetni, vagy taxiórával kell kiszámítani a testület által meghatározott díjakat alapul véve. Az a digitális fuvarszervező cég, amely elérhetővé teszi az utasok számára a felszámítandó, vonatkozó fuvardíjakat, valamint biztosítja azt a lehetőséget, hogy az utasok fuvardíjbecslést kaphassanak, mielőtt beszállnak a digitális fuvarszervező cég járművébe, megfelelnek ennek a feltételnek; (3) A sofőr keresztnevét, fényképét, a jármű forgalmi rendszámát, valamint gyártmányát és típusát jól láthatóan fel kell tüntetni a járművekben, a weboldalakon, az alkalmazásokban, valamint a nyomtatott vagy elektronikus nyugtán; (4) A dohányzás soha, semmilyen járműben nem engedélyezett; (5) A sofőrön kívül semmilyen más személy nem maradhat a járműben az összes utas kifejezett engedélye nélkül; (6) A járműnek tiszta utasülésekkel és csomagtartóval kell rendelkeznie; (7) A sofőrnek ismernie kell és be kell tartania a KRESZ összes szabályát, és az úti célhoz a legközvetlenebb és leghatékonyabb útvonalon kell eljutnia; (8) Utasítást adhatsz az úti célra és a választandó útvonalra vonatkozóan; (9) Minden járműnek megfelelő fűtéssel és légkondicionálással kell rendelkeznie; (10) A jogosítvány tulajdonosának vészhelyzet esetén követnie kell a dinamikus árazás felső határértékére vonatkozó szabályozást.