Ugrás a fő tartalomra

Délnyugat, Egyesült Királyság: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted az utadat. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Megnézheted, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Foglalj fuvart előre az Uberrel South West, UK városában

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel South West, UK városában. Igényelj fuvart akár 30 nappal előre az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/08/03.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Délnyugat, Egyesült Királyság: fuvar kiválasztása

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-3

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • EXEC

  1-3

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Assist

  1-3

  Special assistance from trained drivers

1/5

Reptéri felvétel – Bristol Airport

Megtudhatod, hol találkozhatsz a sofőröddel, és részletesen elmagyarázzuk, hogyan jutsz el a felvételi helyre.

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai intelligensebbek és hatékonyabbak.

Uber Movement

Az anonimizált adatainkat megosztjuk a várostervezőkkel és a helyi vezetőkkel, hogy tájékozottabb döntéseket hozhassanak az infrastruktúrával és a tömegközlekedéssel kapcsolatban.

Közlekedésbiztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.”

Felhívjuk figyelmedet, hogy egyes reptéri fuvarok díjához pótdíj is hozzáadódhat, amely fedezi a minimális repülőtéri parkolási költségeket. Ha a dinamikus árazás van érvényben, az ajánlott fuvardíjat az aktuális fuvardíjak alapján számítjuk ki.