Ugrás a fő tartalomra

Berlin: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted az utadat. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Megnézheted, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Berlin: fuvarigénylés

 • Comfort

  1-3

  Extra legroom and top rated drivers

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Prémium

  1-3

  Luxusfuvarok profi sofőrökkel

 • UberXL

  1-5

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Green

  1-3

  Emission-free, affordable, everyday rides

 • Taxi

  1-3

  Taxi, amit nem kell leinteni

1/6

Reptéri felvétel – Berlin-Tegeli repülőtér

Megtudhatod, hol találkozhatsz a sofőröddel, és részletesen elmagyarázzuk, hogyan jutsz el a felvételi helyre.

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai logikusabbak és hatékonyabbak.

Uber Movement

Az anonimizált adatainkat megosztjuk a várostervezőkkel és a helyi vezetőkkel, hogy tájékozottabb döntéseket hozhassanak az infrastruktúrával és a tömegközlekedéssel kapcsolatban.

Közúti biztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Az Uber kizárólag az engedéllyel rendelkező bérjármű kezelőjével osztja meg a fuvarigénylésedet. Minden járműnek meg kell felelnie a PBefG és a BOKraft által támasztott elvárásoknak. Minden sofőrnek bérautósofőr-jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Minden fuvar esetén a kezelő járműbiztosítása van érvényben.

In Berlin, we mediate trips for ennoo Dienste GmbH, which is the responsible PHV operator. Whether you’re headed to work, to the airport, or to a party in the evening, Uber always delivers an affordable, safe, and reliable ride that is carried out by a professional transportation provider. With just the push of a button, you’ll be picked up by a vehicle of the transport operator. The Uber app’s GPS function determines your location. Before you enter the vehicle, you’ll see the driver’s photo, name, and license plate number. When you arrive at your destination, you just get out—the payment is completely cashless.

In Berlin, Uber provides five ride options: UberX, UberXL, Premium, Green and Taxi. With UberX, UberXL, Premium and Green, you can arrange a trip with an Uber driver-partner. With Taxi, you can arrange a trip with a regular taxi driver, with pricing at the official taxi rates. Tariffs of the Berlin Taxi Tariff Regulation apply, including applicable surcharges. More information can be found here.

Legal notice