Ugrás a fő tartalomra

Bakersfield: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Bakersfield: fuvarigénylés

  • UberX

    1-3

  • Comfort

    1-3

1/2

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

További információ

A városok mint partnereink

Uber Movement

Közúti biztonság

A városok támogatása

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Miután a sofőr teljesítette a fuvart, szívesen vesszük visszajelzésedet, amikor az Uber alkalmazásban értékeled a fuvart; írhatsz a customercomplaints@uber.com e-mail-címre, megnyithatod a help.uber.com webhelyet, vagy felhívhatod a 800-664-1378-as telefonszámot.

Felveheted a kapcsolatot a Kaliforniai Közüzemi Bizottsággal (California Public Utilities Commission) a 800-894-9444-es számon vagy a CIU_intake@cpuc.ca.gov e-mail-címen.

Kaliforniában a Kaliforniai Közüzemi Bizottság (CPUC) előírásai szerint nem szállíthatsz kísérő nélkül utazó fiatalkorút az Uber alkalmazással igényelt fuvarok során. Ne feledd, hogy Kaliforniában a 18 év alatti utasoknak nem lehet Uber-fiókjuk, ha azonban úgy véled, hogy az utas fiatalkorú, megkérheted, hogy igazolja az életkorát, és tájékoztathatod arról, hogy amennyiben valóban 18 éven aluli, kénytelen leszel lemondani a fuvart. Ezenkívül az alkalmazáson belüli visszajelzést beküldve is jelentheted a kísérő nélküli kiskorúak fuvarigényléseit.