Ugrás a fő tartalomra

London-Stanstedi repülőtér (STN)

Mindegy, hogy a stanstedi repülőtérről tartasz Londonba vagy Londonból a stanstedi repülőtérre, az Uberre számíthatsz.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

  • UberX1-4

    Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

  • EXEC1-4

    Hétköznapi fuvarok luxuskivitelben

Repülőtérről induló Uber-fuvar igénylése

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Amikor készen állsz a repülőtér elhagyására, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a felvételi ponttal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a reptéren is lesznek jelzések.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazás által megadott kijelölt felvételi helyre. Fontos: a felvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek a stanstedi repülőtérrel kapcsolatban

Wifi a stanstedi repülőtéren

Naponta és regisztrált eszközönként 4 órán át ingyen használhatod a wifit a stanstedi repülőtéren. További használati lehetőséget 24 órára szóló csomagban, vagy pedig a gyakori utazóknak szánt 6 vagy 12 hónapra szóló csomagban vásárolhatsz.

Parkolás a stanstedi repülőtéren

A London-Stanstedi repülőtéren számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre, rövid, közepes és hosszú idejű parkolást téve lehetővé. A közeli JetParks parkolók olcsóbb alternatívát kínálnak.

Valutaváltás a stanstedi repülőtéren

A London-Stanstedi repülőtéren a biztonsági ellenőrzés előtt és után is rendelkezésre állnak ATM-ek, amelyekből angol font, euró és amerikai dollár vehető fel. A London-Stanstedi repülőtér indulási és érkezési oldalán 7 Moneycorp valutaváltó pult áll rendelkezésre.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Az Uber szolgáltatás rendelkezésre áll az STN repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

Még ha nem is hosszú az út, a stanstedi repülőtérre tartó vagy onnan induló Uber-fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. A végleges fuvardíj összegéhez hozzáadódhat a parkolási díj és a reptéri díj is.

A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat. A fuvarigénylést követően az alkalmazásban tájékozódhatsz a becsült várakozási időről.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Időtöltési lehetőségek a London-Stanstedi repülőtér terminálján