Ugrás a fő tartalomra

San José-Norman Y. Mineta nemzetközi repülőtér (SJC)

Mindegy, hogy a San José-i repülőtérről San Franciscóba vagy San José belvárosába szeretnél utazni, reptéri fuvart bármikor igényelhetsz.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

 • UberX1-4

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Megosztott fuvarok – a legolcsóbb opció

Fuvarigénylés a San José-i repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Ezután válaszd ki a csoport méretének és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Hagyd el az érkezési szintet vagy a poggyászfelvétel területét

Menj ki, és kövesd a fuvarmegosztási felvételi terület irányába mutató jelzéseket. Itt veszik fel az Uber-sofőrpartnerek az SJC repülőtérre érkező utasokat.

Az A terminál esetén a sofőröd az 1-es megállónál, a poggyászfelvétel előtt tud felvenni. A B terminál esetén a sofőröd a 9-es megállónál, a járdaszigetnél tud felvenni.

Keresd meg a sofőrödet

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül, és add meg neki a tartózkodási helyedet.

Térkép – San José-i repülőtér

A San José-i nemzetközi repülőtéren 2 terminál található: az összekötött repülőgép-forgalmi területű A és a B terminálok. Mindkettő kiszolgál nemzetközi érkező járatokat.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

Egy Uber-fuvar ára az SJC reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni.

A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretéről is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak.

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

San José-i repülőtér – látogatói információk

A San Jose-Mineta nemzetközi repülőtér (SJC) az USA egyik feltörekvő légikikötője az utasok számát tekintve, ahol évente több mint 12,5 millió utas fordul meg. San Jose belvárosától körülbelül hat kilométerre fekszik a repülőtér, amely a forgalomtól függően körülbelül nyolc perc alatt érhető el autóval.

A San José-i repülőtér termináljai

A repülőtér két terminálból áll (A és B), összesen 31 beszállókapuval. A várótermeket az A terminálon találod. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

SJC repülőtér – A terminál

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

SJC repülőtér – B terminál

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

SJC repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatokat mindkét terminál kiszolgálja. A repülőtérről 16 nemzetközi úti célra juthatunk el átszállás nélkül.

Étkezés a San José-i repülőtéren

Több mint 30 étkezési lehetőség közül válogathatunk, például gyorséttermek, bárok és beülős éttermek. Mindkét terminálon vehetünk ételt és italt.

Közlekedés a San José-i repülőtéren

A terminálok között transzferjáratok biztosítják a közlekedést. A busz folyamatosan jár a két terminál és a parkolók között. A buszok 7-10 percenként indulnak a termináloktól, az autókölcsönző központtól és a 4-es napi parkolótól (Daily Lot 4).

Időtöltés a San José-i repülőtéren

A repülőtér művészeti programja a régió fontosságát hangsúlyozza mint kiemelkedő globális technológiai és innovációs központ. A műalkotásokat a B terminál érkezési csarnokában, a déli előcsarnokban és a magasföldszinten helyezték el. Ha zongorázni támad kedvünk, az A terminál Blue Dot részén (biztonsági ellenőrzőpont) és a B terminál poggyászfelvételi területén megtehetjük. A két terminálon összesen 24 üzlet található, ahol kozmetikai termékeket, ékszereket és műszaki cikkeket vásárolhatunk. A repülőtéren 23 terápiás kutya áll szolgálatban, akik segítenek enyhíteni az utasoknak a felszállás előtti szorongást.

Valutaváltás a San José-i repülőtéren

Pénzváltókat az A terminál 15-ös kapujánál és a poggyászfelvétel területén találunk.

Hotelek a San José-i repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 25 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a San José-i repülőtér környékén

 • Guadalupe River Park és Kert
 • Mexican Heritage Plaza (kulturális központ)
 • San Jose történeti és technológiai múzeumai

További információ a San José-i repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter