Ugrás a fő tartalomra

San José-Norman Y. Mineta nemzetközi repülőtér (SJC)

Mindegy, hogy a San José-i repülőtérről San Franciscóba vagy San José belvárosába szeretnél utazni, reptéri fuvart bármikor igényelhetsz.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Megosztott fuvarok – a legolcsóbb opció

1/6

Fuvarigénylés a San José-i repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Ezután válaszd ki a csoport méretének és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Hagyd el az érkezési szintet vagy a poggyászfelvétel területét

Menj ki, és kövesd a fuvarmegosztási felvételi terület irányába mutató jelzéseket. Itt veszik fel az Uber-sofőrpartnerek az SJC repülőtérre érkező utasokat.

Az A terminál esetén a sofőröd az 1-es megállónál, a poggyászfelvétel előtt tud felvenni. A B terminál esetén a sofőröd a 9-es megállónál, a járdaszigetnél tud felvenni.

Keresd meg a sofőrödet

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül, és add meg neki a tartózkodási helyedet.

Térkép – San José-i repülőtér

A San José-i nemzetközi repülőtéren 2 terminál található: az összekötött repülőgép-forgalmi területű A és a B terminálok. Mindkettő kiszolgál nemzetközi érkező járatokat.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az SJC reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

San José-i repülőtér – látogatói információk

A San Jose-Mineta nemzetközi repülőtér (SJC) az USA egyik feltörekvő légikikötője az utasok számát tekintve, ahol évente több mint 12,5 millió utas fordul meg. San Jose belvárosától körülbelül hat kilométerre fekszik a repülőtér, amely a forgalomtól függően körülbelül nyolc perc alatt érhető el autóval.

A San José-i repülőtér termináljai

A repülőtér két terminálból áll (A és B), összesen 31 beszállókapuval. A várótermeket az A terminálon találod. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

SJC repülőtér – A terminál

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

SJC repülőtér – B terminál

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

SJC repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatokat mindkét terminál kiszolgálja. A repülőtérről 16 nemzetközi úti célra juthatunk el átszállás nélkül.

Étkezés a San José-i repülőtéren

Több mint 30 étkezési lehetőség közül válogathatunk, például gyorséttermek, bárok és beülős éttermek. Mindkét terminálon vehetünk ételt és italt.

Közlekedés a San José-i repülőtéren

A terminálok között transzferjáratok biztosítják a közlekedést. A busz folyamatosan jár a két terminál és a parkolók között. A buszok 7-10 percenként indulnak a termináloktól, az autókölcsönző központtól és a 4-es napi parkolótól (Daily Lot 4).

Időtöltés a San José-i repülőtéren

A repülőtér művészeti programja a régió fontosságát hangsúlyozza mint kiemelkedő globális technológiai és innovációs központ. A műalkotásokat a B terminál érkezési csarnokában, a déli előcsarnokban és a magasföldszinten helyezték el. Ha zongorázni támad kedvünk, az A terminál Blue Dot részén (biztonsági ellenőrzőpont) és a B terminál poggyászfelvételi területén megtehetjük. A két terminálon összesen 24 üzlet található, ahol kozmetikai termékeket, ékszereket és műszaki cikkeket vásárolhatunk. A repülőtéren 23 terápiás kutya áll szolgálatban, akik segítenek enyhíteni az utasoknak a felszállás előtti szorongást.

Valutaváltás a San José-i repülőtéren

Pénzváltókat az A terminál 15-ös kapujánál és a poggyászfelvétel területén találunk.

Hotelek a San José-i repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 25 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a San José-i repülőtér környékén

 • Guadalupe River Park és Kert
 • Mexican Heritage Plaza (kulturális központ)
 • San Jose történeti és technológiai múzeumai

További információ a San José-i repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.