Ugrás a fő tartalomra

San Franciscó-i nemzetközi repülőtér (sfo)

Alternatívát keresel a hagyományos San Francisco reptér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy az SFO reptérről Napába vagy a Szilícium-völgyből az SFO reptérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintásra igényelhetsz fuvart a(z) SFO reptérhez vagy onnan.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) San Franciscó-i nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) San Franciscó-i nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Tap a button now and get airport transportation at more than 600 major hubs.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • UberXL

  1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Comfort

  1-4

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

1/3

Felvétel helye: San Francisco reptér (SFO)

Akkor igényelj fuvart, amikor készen állsz az indulásra

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Ha UberX-, UberPool- vagy Express Pool-fuvart igényelsz az 1-es, 2-es vagy 3-as terminálról, kövesd a reptéri jelzéseket a parkolóház 5. emeletére.

Ha a nemzetközi terminálról szeretnél Uber Comfort-, UberXL-, Select-, Black-, Black SUV- vagy más szolgáltatást rendelni, az indulási szinten az út mellett vehet fel a sofőröd.

Sofőröddel egy kijelölt felvételi helyen találkozhatsz

A nemzetközi terminál esetén minden fuvar az indulási szintről (3. emelet, nemzetközi terminál) indul a 2. járda mellől.

Tartózkodási helyed visszaigazolása

Ha a belföldi terminálhoz tartozó parkolóházból (Domestic Garage) rendelsz fuvart, megadhatod a szekció betűjelét, hogy a sofőröd könnyebben megtaláljon. Az 1-es terminálhoz tartozó szekciók: B1–3 és C1–3. A 2-es terminálhoz tartozó szekciók: D1–6 és E1–3 F. A 3-as terminálhoz tartozó szekciók: F1–6 és F/G 1–3.

Ha az út mellől rendelsz fuvart (csak Comfort, XL, Select, Black és Black SUV esetében), megadhatod a terminál és az ajtó számát, hogy a sofőr tudja, hol keressen.

Térkép – San Francisco reptér

Az 1–3 terminálok a belföldi járatokat szolgálják ki, az A és G területek pedig a nemzetközieket. A terminálok 3 parkolóházból közelíthetők meg az AirTrain reptéri vasút és egy mozgójárda segítségével.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az SFO reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

 • Az SFO reptérkód San Franciscót jelzi, az „O” valószínűleg a város utolsó betűjére utal.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

SFO repülőtér – látogatói információk

A San Franciscó-i nemzetközi repülőtér (SFO) Észak-Kalifornia legnagyobb légikikötője. A San Francisco belvárosától nagyjából 24 km-re délre fekvő repülőtér könnyedén megközelíthető a városból induló vagy oda tartó utasok számára. A forgalomtól függően körülbelül 30 perc az út a belváros és a repülőtér között autóval.

Az SFO repülőtér termináljai

A repülőtérnek négy terminálja van: az 1es, 2-es és 3-as terminál, illetve a nemzetközi terminál, ahol az A és G beszállózónák találhatók. Várótermek az összes terminálon helyet kaptak. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

SFO repülőtér – 1-es terminál

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

SFO repülőtér – 2-es terminál

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

SFO repülőtér – 3-as terminál

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

SFO repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatokra az utasfelvétel az A és G zónában történik. Az SFO repülőtérről több mint 45 nemzetközi nagyvárosba juthatunk el átszállás nélkül 39 légitársaság járataival. A nemzetközi terminál ad otthont több mint 10 váróteremnek; itt található például az Air France–KLM Lounge és a Virgin Atlantic Clubhouse.

Étkezés az SFO repülőtéren

Több mint 60 étkezési lehetőség közül válogathatunk a repülőtér egész területén, például bárok, kávézók és beülős éttermek. Ha a biztonsági ellenőrzés előtt szeretnél harapni valamit, a főcsarnok ételudvara az A beszállózóna szomszédságában található a nemzetközi terminálon. A biztonsági ellenőrzés után harapnivalókat vagy elvitelre kérhető ételeket vásárolhatunk a 2-es terminálon, a D beszállózóna környékén. A 3-as terminálon a 80–90-es kapuk közelében található még egy ételudvar.

Közlekedés az SFO repülőtéren

Az AirTrain transzfer ingyenesen szállítja az utasokat a terminálok és a hozzájuk tartozó parkolók között. Az 1-es, 2-es és 3-as terminálon az AirTrain állomásai a magasföldszinten találhatók, a 3. szinten, a két épület közötti átjáróval szemben. Az AirTrain megállója a nemzetközi terminálon a 4. szinten található. Két vonala, a kék és a piros a nap minden órájában üzemel, és négypercenként jár. Az AirTrainről át lehet szállni a környéket kiszolgáló tömegközlekedési hálózat, a Bay Area Rapid Transit (BART) szerelvényeire a G parkoló AirTrain/BART állomásán.

Időtöltés az SFO repülőtéren

A repülőtéren található többek között egy múzeum és egy könyvtár, ahol művészeti, repüléstörténeti, tudományos és a helyi kultúrát bemutató kiállítások tekinthetők meg. A gyerekeket interaktív programok várják a 2-es terminál D beszállózónájában és a 3-as terminál E és F beszállózónájában. A spaszolgáltatások minden terminálon igénybe vehetők.

Valutaváltás az SFO repülőtéren

A pénzváltók és automaták a nemzetközi terminálon találhatók. A legnagyobb pénzváltó az 5-ös ajtó közelében kapott helyet.

Hotelek az SFO repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 50 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az SFO repülőtér környékén

 • Alcatraz-sziget
 • Fisherman’s Wharf városnegyed
 • Golden Gate híd
 • Napa és Sonoma megyék borvidékei

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.