Ugrás a fő tartalomra

San Franciscó-i nemzetközi repülőtér (SFO)

Mindegy, hogy az SFO reptérről Napába vagy a Szilícium-völgyből az SFO reptérre szeretnél utazni, reptéri fuvart bármikor igényelhetsz.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Regisztráció utasként

Vezetési módok

 • UberX1-4

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Megosztott fuvarok – a legolcsóbb opció

Fuvarigénylés az SFO repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, amikor készen állsz az indulásra

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Ha az 1-es, 2-es vagy 3-as terminálról igényelsz UberX-, UberXL-, UberPool- vagy Express Pool- vagy Select-fuvart, át kell sétálnod az összekötő függőfolyosón a belföldi terminálhoz tartozó parkolóház (Domestic Garage) 5. emeletére. Csak akkor igényelj fuvart, ha megérkeztél a parkolóházba.

Ha a nemzetközi terminálból szeretnél Uber Blacket, Black SUV-t, WAV-ot vagy más szolgáltatást rendelni, azt megteheted az indulási szintről.

Sofőröddel egy kijelölt felvételi helyen találkozhatsz

Az 1-es, 2-es és 3-as terminál esetén az UberX-, UberXL-, UberPool-, Express Pool- és Select-felvételek a belföldi terminálhoz tartozó parkolóház (Domestic Garage) 5. szintjén történnek, míg az összes többi 1-es, 2-es és 3-as terminálból induló fuvar az indulási szintről (belföldi terminál, 2. emelet) indul az út mellől.

A nemzetközi terminál esetén minden fuvar az indulási szintről (3. emelet, nemzetközi terminál) indul a 2. járda mellől.

Igazold vissza a tartózkodási helyedet

Ha a belföldi terminálhoz tartozó parkolóházból (Domestic Garage) rendelsz fuvart, menj a terminálodhoz tartozó parkolórészre, hogy a sofőröd könnyebben megtaláljon. Az 1-es terminálhoz tartozó részek: B1–3 és C1–3. A 2-es terminálhoz tartozó részek: D1–6 és E1–3 F. A 3-as terminálhoz tartozó részek: F1–6 és F/G 1–3.

Ha az út mellől rendelsz fuvart (csak Black, Black SUV és WAV esetében), megadhatod a terminál és az ajtó számát, hogy a sofőr tudja, hol keressen.

Térkép – SFO

Az 1–3 terminálok a belföldi járatokat szolgálják ki, az A és G területek pedig a nemzetközieket. A terminálok 3 parkolóházból közelíthetők meg az AirTrain reptéri vasút és egy mozgójárda segítségével.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

Egy Uber-fuvar ára az SFO reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni.

A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretéről is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak.

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Az SFO reptérkód San Franciscót jelzi, az „O” valószínűleg a város utolsó betűjére utal.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

SFO repülőtér – látogatói információk

A San Franciscó-i nemzetközi repülőtér (SFO) Észak-Kalifornia legnagyobb légikikötője. A San Francisco belvárosától nagyjából 24 km-re délre fekvő repülőtér könnyedén megközelíthető a városból induló vagy oda tartó utasok számára. A forgalomtól függően körülbelül 30 perc az út a belváros és a repülőtér között autóval.

Az SFO repülőtér termináljai

A repülőtérnek négy terminálja van: az 1es, 2-es és 3-as terminál, illetve a nemzetközi terminál, ahol az A és G beszállózónák találhatók. Várótermek az összes terminálon helyet kaptak. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

SFO repülőtér – 1-es terminál

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

SFO repülőtér – 2-es terminál

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

SFO repülőtér – 3-as terminál

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

SFO repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatokra az utasfelvétel az A és G zónában történik. Az SFO repülőtérről több mint 45 nemzetközi nagyvárosba juthatunk el átszállás nélkül 39 légitársaság járataival. A nemzetközi terminál ad otthont több mint 10 váróteremnek; itt található például az Air France–KLM Lounge és a Virgin Atlantic Clubhouse.

Étkezés az SFO repülőtéren

Több mint 60 étkezési lehetőség közül válogathatunk a repülőtér egész területén, például bárok, kávézók és beülős éttermek. Ha a biztonsági ellenőrzés előtt szeretnél harapni valamit, a főcsarnok ételudvara az A beszállózóna szomszédságában található a nemzetközi terminálon. A biztonsági ellenőrzés után harapnivalókat vagy elvitelre kérhető ételeket vásárolhatunk a 2-es terminálon, a D beszállózóna környékén. A 3-as terminálon a 80–90-es kapuk közelében található még egy ételudvar.

Közlekedés az SFO repülőtéren

Az AirTrain transzfer ingyenesen szállítja az utasokat a terminálok és a hozzájuk tartozó parkolók között. Az 1-es, 2-es és 3-as terminálon az AirTrain állomásai a magasföldszinten találhatók, a 3. szinten, a két épület közötti átjáróval szemben. Az AirTrain megállója a nemzetközi terminálon a 4. szinten található. Két vonala, a kék és a piros a nap minden órájában üzemel, és négypercenként jár. Az AirTrainről át lehet szállni a környéket kiszolgáló tömegközlekedési hálózat, a Bay Area Rapid Transit (BART) szerelvényeire a G parkoló AirTrain/BART állomásán.

Időtöltés az SFO repülőtéren

A repülőtéren található többek között egy múzeum és egy könyvtár, ahol művészeti, repüléstörténeti, tudományos és a helyi kultúrát bemutató kiállítások tekinthetők meg. A gyerekeket interaktív programok várják a 2-es terminál D beszállózónájában és a 3-as terminál E és F beszállózónájában. A spaszolgáltatások minden terminálon igénybe vehetők.

Valutaváltás az SFO repülőtéren

A pénzváltók és automaták a nemzetközi terminálon találhatók. A legnagyobb pénzváltó az 5-ös ajtó közelében kapott helyet.

Hotelek az SFO repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 50 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az SFO repülőtér környékén

 • Alcatraz-sziget
 • Fisherman’s Wharf városnegyed
 • Golden Gate híd
 • Napa és Sonoma megyék borvidékei

További információ az SFO repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter