Ugrás a fő tartalomra

Isztambuli Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtér (saw)

Alternatívát keresel a hagyományos Sabiha Gökçen repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy az SAW repülőtérről Isztambulba vagy Isztambulból az SAW repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) SAW reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Isztambuli Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Isztambuli Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/14.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • Taxi Yellow

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Felvétel helye: Sabiha Gökçen repülőtér (SAW)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő SAW repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást Sabiha Gökçen repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást itt: Isztambuli Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtér.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő SAW reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek az isztambuli repülőtérrel kapcsolatban

Wifi az isztambuli reptéren

Noha a Sabiha repülőtér nem biztosít ingyenes wifit, a látogatók alacsony egységáron igénybe vehetik a vezeték nélküli internetszolgáltatást. A Sabiha Gökçen repülőtéren 8 kioszk található, amelyeken hozzáférhetsz az internethez.

Parkolás a Sabiha Gökçen repülőtéren

A Sabiha Gökçen nemzetközi repülőtéren többszintes parkolóház áll rendelkezésre rövid sétára a terminál épületétől, különféle parkolási lehetőségekkel.

Poggyászmegőrzés a Sabiha Gökçen repülőtéren

A poggyászmegőrző (amely a nemzetközi csarnokban található) a nap 24 órájában rendelkezésre áll, és csekély díj ellenében tárolhatod ott a nagyobb csomagjaidat. A Sabiha repülőtér hordárszolgáltatást is kínál.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Az Uber szolgáltatás rendelkezésre áll az SAW repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

 • A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

 • Még ha nem is hosszú az út, a Sahiba Gökçen repülőtérre tartó vagy onnan induló fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. Az utak hozzávetőleges áráról az Uber fuvardíjbecslő funkciójával tájékozódhatsz.

 • A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat.

További információ

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Időtöltési lehetőségek az isztambuli repülőtér terminálján

Az Uber tökéletes választás azoknak az utasoknak, akiknek a járata az SAW repülőtérre érkezik, vagy onnan indul. A Sabiha Gökçen repülőtér, Isztambul egyik legforgalmasabb légikikötője a város keleti részén található, és 25 millió utast fogad évente. Az ázsiai oldalon fekszik, nagyjából 50 km-re Isztambul belvárosától. A 320 ezer négyzetméteren elterülő utaskomplexum ideális választás a város ázsiai oldalára és a Darıca városába tartóknak.

A Sabiha Gökçen repülőtér termináljai

A repülőtérnek egy terminálja van, amely a nemzetközi és a belföldi forgalmat is bonyolítja, 112 utasfelvételi pulttal. A repülőtéren és annak környékén konferencia-központ, VIP-épület, valamint parkoló, hotel és ételudvar található. A Sabiha Gökçen repülőtérről többek között a következő légitársaságok indítanak járatokat:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Közlekedés az SAW repülőtéren

Mivel a repülőtérnek mindössze egy terminálja van, ezért nincs szükség a terminálok között ingázó transzferjáratra. A repülőtér és a város között az összeköttetést taxik, busz- és vonatjáratok, valamint az Uber biztosítja. A repülőtér mellett halad el a TEM autópálya, így ha autót bérelsz a repülőtéren, könnyedén bejuthatsz Isztambul belvárosába. A négyszintes parkoló tökéletes választás a saját autóval érkezőknek.

Időtöltés a Sabiha Gökçen repülőtéren

A repülőtéren egész évben számos üzlet várja az utazókat – akár a repülőúthoz szükséges holmikat akarod beszerezni, akár a családtagoknak vagy barátoknak vennél szuvenírt, biztosan megtalálod, amit keresel. A különböző vámmentes üzletek elképesztően nagy helyet foglalnak el, összesen 4500 négyzetmétert.

Várótermek a Sabiha Gökçen repülőtéren

A belföldi és a nemzetközi oldalon is számos váróterem kapott helyet, ahol a repülőtéri nyüzsgést kizárva lazíthatsz.

Hotelek a Sabiha Gökçen repülőtér környékén

Egy hotel található a repülőtéren, amely tökéletes választás, ha csatlakozásra vársz, vagy a kora reggeli órákban érsz földet Isztambulban. A háromemeletes, 128 szobás hotel minden utasigényt kielégít, és van bejárata a biztonsági ellenőrzés előtti és utáni területen is. A repülőtértől 30 percre nemcsak különböző pénztárcakímélő szállásokat, de magasabb árfekvésű hoteleket is találunk. A környék szállodái közül sokban vehetők igénybe tárgyalótermek és az üzleti ügyek intézését megkönnyítő szolgáltatások, ami igazán jól jön az úton lévő üzletembereknek.

Látnivalók az SAW repülőtér környékén

Ha bőven van időd a következő járat indulásáig, akkor sok látnivalót és érdekességet nézhetsz meg, főleg Isztambul történelmi belvárosában, mint például:

 • kék mecset (Ahmed szultán mecsetje)
 • Galata-torony
 • fedett bazár
 • Hagia Sophia-székesegyház
 • Topkapı palota

További információ az isztambuli SAW repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.