Ugrás a fő tartalomra

Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér (rdu)

Alternatívát keresel a hagyományos Raleigh repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy az RDU repülőtérről a North Carolina Művészeti Múzeumba vagy Durham belvárosából az RDU repülőtérre szeretnél eljutni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) RDU reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • GoWake NE

  1-2

  Same day trips by GoWake SmartRide

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-4

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/7

Felvétel helye: Raleigh repülőtér (RDU)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő RDU repülőtéri fuvarlehetőséget.

Hagyd el az épületet az érkezési szinten

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a Raleigh-Durham reptéri utasfelvételi pontokkal kapcsolatban. Az 1-es terminál esetén hagyd el a poggyászfelvétel területét, és menj az 1-es utasfelvételi zónába. A 2-es terminál esetén hagyd el a poggyászfelvétel területét, majd menj a 17-es zónába. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást a Raleigh-Durham nemzetközi repülőtéren.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő RDU reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Raleigh repülőtér

A Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér 2 terminálból és 3 előcsarnokból áll. A 2. terminál 4 nemzetközi kapuval rendelkezik.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az RDU reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

RDU repülőtér – látogatói információk

A Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér az Amerikai Egyesült Államok 39. legforgalmasabb légikikötője az utasok számát tekintve, ahol évente 11 millió utas fordul meg. Az észak-karolinai Wake megyében fekvő RDU repülőtér nagyjából 23 km-re fekszik az állam fővárosa, Raleigh belvárosától és Durham városától; a forgalomtól függően a távolság körülbelül 20 perc alatt tehető meg autóval.

Az RDU repülőtér termináljai

Az RDU repülőtérnek két utasterminálja van – az 1-es és a 2-es –, összesen 45 beszállókapuval. A reptéri várótermek a 2-es terminálon találhatók. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

RDU repülőtér – 1-es terminál

 • Southwest

RDU repülőtér – 2-es terminál

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • USO Lounge

RDU repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatokra a beszállás a 2-es terminálon történik. Az RDU repülőtérről nyolc nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül.

Étkezés az RDU repülőtéren

Több mint 20 étkezési lehetőség közül választhatunk a repülőtéren – a bárok és kávézók is kínálnak ételeket elvitelre, de akár egy étterembe is beülhetünk. Mindkét terminálon sok helyre térhetünk be, ha megéheztünk vagy megszomjaztunk.

Közlekedés az RDU repülőtéren

A biztonsági ellenőrzés utáni területen nincs átjárás a két terminál között. Az utasok repülőtéri transzferbuszokkal vagy a fedett parkolókban található mozgójárdán közlekedhetnek a két terminál között.

Időtöltés az RDU repülőtéren

A Raleigh-Durhami repülőtér számos érdekességet tartogat, többek között egy művészeti kiállítás is helyet kapott a repülőtéren, állandó és időszaki tárlatokkal. Spaszolgáltatások vehetők igénybe az 1-es terminálon az A7-es kapunál, a 2-es terminálon pedig a C3-as kapunál.

Valutaváltás az RDU repülőtéren

A 2-es terminálon a jegyértékesítési pontoknál és a poggyászfelvétel mellett találhatók pénzváltók.

Hotelek az RDU repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az RDU repülőtér környékén

 • Chapel Hill’s planetárium
 • Raleigh művészeti és történeti múzeumai
 • a Research Triangle egyetemei
 • Johnson-tó

További információ az RDU repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.