Ugrás a fő tartalomra

Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér (RDU)

Mindegy, hogy az RDU reptérről a North Carolina Művészeti Múzeumba vagy Durham belvárosából az RDU reptérre szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Fuvarigénylés az RDU repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Ezután válaszd ki a csoport méretének és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Hagyd el az épületet az érkezési szinten

Az 1-es terminál esetén hagyd el a poggyászfelvétel területét, és menj az 1-es utasfelvételi területre. A 2-es terminál esetén hagyd el a poggyászfelvétel területét, majd menj a 17-es zónába. Itt veszik fel az Uber-sofőrpartnerek az RDU repülőtérre érkező utasokat.

Sofőröddel az út szélén találkozhatsz

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül, és add meg neki a tartózkodási helyedet.

Térkép – RDU repülőtér

A Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér 2 terminálból és 3 előcsarnokból áll. A 2. terminál 4 nemzetközi kapuval rendelkezik.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az RDU reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

RDU repülőtér – látogatói információk

A Raleigh-Durhami nemzetközi repülőtér az Amerikai Egyesült Államok 39. legforgalmasabb légikikötője az utasok számát tekintve, ahol évente 11 millió utas fordul meg. Az észak-karolinai Wake megyében fekvő RDU repülőtér nagyjából 23 km-re fekszik az állam fővárosa, Raleigh belvárosától és Durham városától; a forgalomtól függően a távolság körülbelül 20 perc alatt tehető meg autóval.

Az RDU repülőtér termináljai

Az RDU repülőtérnek két utasterminálja van – az 1-es és a 2-es –, összesen 45 beszállókapuval. A reptéri várótermek a 2-es terminálon találhatók. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

RDU repülőtér – 1-es terminál

 • Southwest

RDU repülőtér – 2-es terminál

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • USO Lounge

RDU repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatokra a beszállás a 2-es terminálon történik. Az RDU repülőtérről nyolc nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül.

Étkezés az RDU repülőtéren

Több mint 20 étkezési lehetőség közül választhatunk a repülőtéren – a bárok és kávézók is kínálnak ételeket elvitelre, de akár egy étterembe is beülhetünk. Mindkét terminálon sok helyre térhetünk be, ha megéheztünk vagy megszomjaztunk.

Közlekedés az RDU repülőtéren

A biztonsági ellenőrzés utáni területen nincs átjárás a két terminál között. Az utasok repülőtéri transzferbuszokkal vagy a fedett parkolókban található mozgójárdán közlekedhetnek a két terminál között.

Időtöltés az RDU repülőtéren

A Raleigh-Durhami repülőtér számos érdekességet tartogat, többek között egy művészeti kiállítás is helyet kapott a repülőtéren, állandó és időszaki tárlatokkal. Spaszolgáltatások vehetők igénybe az 1-es terminálon az A7-es kapunál, a 2-es terminálon pedig a C3-as kapunál.

Valutaváltás az RDU repülőtéren

A 2-es terminálon a jegyértékesítési pontoknál és a poggyászfelvétel mellett találhatók pénzváltók.

Hotelek az RDU repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az RDU repülőtér környékén

 • Chapel Hill’s planetárium
 • Raleigh művészeti és történeti múzeumai
 • a Research Triangle egyetemei
 • Johnson-tó

További információ az RDU repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.