Ugrás a fő tartalomra

Pittsburghi nemzetközi repülőtér (PIT)

Mindegy, hogy a pittsburghi reptérről a Pittsburghi Állatkertbe vagy a belvárosból a PIT reptérre szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

1000 Airport Boulevard, Pittsburgh, PA 15231
+1 412-472-3525

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

1/3

Fuvarigénylés a pittsburghi repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Hagyd el a poggyászfelvétel területét

A 4-es ajtó után keresd a kereskedelmi felvételt jelölő lila járdaszegélyt. Itt veszik fel az Uber-sofőrpartnerek a PIT repülőtérre érkező utasokat.

Találkozó a sofőröddel

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Pittsburghi repülőtér repülőtér parkolási díjai

Ha a saját autóddal szeretnél eljutni egy adott repülőtérre (pl. Pittsburghi repülőtér), itt megnézheted a parkolási díjakat.
Pittsburghi repülőtér repülőtér parkolási díjai

Díjszabás

26 USD naponta
16 USD naponta
8 USD naponta
Előfordulhat, hogy a parkolási díjaknál nem az aktuális árak jelennek meg (utolsó frissítés dátuma: 2018. november 20.).

Térkép – Pittsburghi repülőtér

A pittsburghi nemzetközi repülőtérnek 2 fő épülete van: a földi oldali terminál és a légi oldali terminál. A légi oldali terminál 4 előcsarnokból áll, és a C előcsarnok szolgálja ki az összes érkező nemzetközi járatot.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára a PIT reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Pittsburghi repülőtér – látogatói információk

A pittsburghi nemzetközi repülőtér (PIT) az Amerikai Egyesült Államok 47. legforgalmasabb légikikötője, ahol évente több mint nyolcmillió utas fordul meg. Körülbelül 29 km-re fekszik Pittsburgh belvárosától, és a forgalomtól függően körülbelül 20 perc alatt érhető el autóval.

A pittsburghi repülőtér termináljai

A PIT repülőtérnek két fő terminálépülete van: a biztonsági ellenőrzés előtti és utáni terminál. A biztonsági ellenőrzés előtti terminálon kapott helyet a poggyászfelvétel, a jegyértékesítés, a biztonsági ellenőrzés és a szárazföldi közlekedési központ. A biztonsági ellenőrzés utáni terminál négy előcsarnokból áll (A, B, C és D), és összesen 75 beszállókapuja van. A repülőtéri várótermek a B és C terminálokon találhatók. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, A előcsarnok

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, B előcsarnok

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, C előcsarnok

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • The Club Lounge

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, D előcsarnok

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

PIT repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatok a biztonsági ellenőrzés utáni terminál C előcsarnokából indulnak, és oda is érkeznek (C51–C61-es beszállókapuk). A repülőtérről több mint 20 nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül.

Étkezés a pittsburghi repülőtéren

Több mint 30 étkezési lehetőség áll rendelkezésre mindkét terminálon, például bárok, kávézók, büfék és beülős éttermek. A repülőtér kínálatában megtalálhatók a hagyományos amerikai ízek, valamint a nemzetközi fogások is.

Közlekedés a pittsburghi repülőtéren

A két terminált a teljesen automatizált szerelvényekkel közlekedő People Mover hálózat köti össze. Ezenkívül minden előcsarnokban találhatók mozgójárdák az utasok közlekedésének megkönnyítése érdekében.

Időtöltés a pittsburghi repülőtéren

A pittsburghi nemzetközi repülőtér Art in the Airport (művészet a repülőtéren) című programja keretében helyi, regionális, országosan ismert és nemzetközi művészek munkáit mutatják be. A kiállítások a biztonsági ellenőrzés előtti terminálon és a biztonsági ellenőrzés utáni terminál C előcsarnokában tekinthetők meg. Ugyanebben az előcsarnokban a gyerekeket interaktív installációk és játékok várják. A spaszolgáltatások a B előcsarnokban és a biztonsági ellenőrzés utáni oldal központi részén vehetők igénybe.

Valutaváltás a pittsburghi repülőtéren

A pénzváltók a biztonsági ellenőrzés előtti területen, a tranzitzónában találhatók.

Hotelek a pittsburghi repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 25 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a pittsburghi repülőtér környékén

 • Cathedral of Learning egyetemi épület
 • Grandview Overlook (kilátóhely)
 • pittsburghi télikert és füvészkert
 • Raccoon Creek State Park, Hookstown

További információ a PIT repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.