Ugrás a fő tartalomra

Pittsburghi nemzetközi repülőtér (pit)

Alternatívát keresel a hagyományos Pittsburghi repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a pittsburghi repülőtérről a pittsburghi állatkertbe vagy a belvárosból a PIT repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) PIT reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

1000 Airport Boulevard, Pittsburgh, PA 15231
+1 412-472-3525

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Pittsburghi nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Pittsburghi nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/06/05.

8:12 AM
open

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberX Share

  One seat only

 • UberX

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • Comfort Electric

  Prémium kibocsátásmentes autók

 • UberXL

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/7

Felvétel helye: Pittsburghi repülőtér (PIT)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

When you’re ready, open the Uber app to request a ride to your destination. Choose the PIT airport transportation option that suits your group size and luggage needs.

Hagyd el a poggyászfelvétel területét

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a pittsburghi reptéri utasfelvételi pontokkal kapcsolatban. A 4-es ajtó után keresd a kereskedelmi utasfelvételt jelölő lila járdaszegélyt.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő PIT reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Pittsburghi repülőtér

A pittsburghi nemzetközi repülőtérnek 2 fő épülete van: a földi oldali terminál és a légi oldali terminál. A légi oldali terminál 4 előcsarnokból áll, és a C előcsarnok szolgálja ki az összes érkező nemzetközi járatot.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára a PIT reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Pittsburghi repülőtér – látogatói információk

A pittsburghi nemzetközi repülőtér (PIT) az Amerikai Egyesült Államok 47. legforgalmasabb légikikötője, ahol évente több mint nyolcmillió utas fordul meg. Körülbelül 29 km-re fekszik Pittsburgh belvárosától, és a forgalomtól függően körülbelül 20 perc alatt érhető el autóval.

A pittsburghi repülőtér termináljai

A PIT repülőtérnek két fő terminálépülete van: a biztonsági ellenőrzés előtti és utáni terminál. A biztonsági ellenőrzés előtti terminálon kapott helyet a poggyászfelvétel, a jegyértékesítés, a biztonsági ellenőrzés és a szárazföldi közlekedési központ. A biztonsági ellenőrzés utáni terminál négy előcsarnokból áll (A, B, C és D), és összesen 75 beszállókapuja van. A repülőtéri várótermek a B és C terminálokon találhatók. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, A előcsarnok

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, B előcsarnok

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, C előcsarnok

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • The Club Lounge

PIT repülőtér – biztonsági ellenőrzés utáni terminál, D előcsarnok

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

PIT repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatok a biztonsági ellenőrzés utáni terminál C előcsarnokából indulnak, és oda is érkeznek (C51–C61-es beszállókapuk). A repülőtérről több mint 20 nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül.

Étkezés a pittsburghi repülőtéren

Több mint 30 étkezési lehetőség áll rendelkezésre mindkét terminálon, például bárok, kávézók, büfék és beülős éttermek. A repülőtér kínálatában megtalálhatók a hagyományos amerikai ízek, valamint a nemzetközi fogások is.

Közlekedés a pittsburghi repülőtéren

A két terminált a teljesen automatizált szerelvényekkel közlekedő People Mover hálózat köti össze. Ezenkívül minden előcsarnokban találhatók mozgójárdák az utasok közlekedésének megkönnyítése érdekében.

Időtöltés a pittsburghi repülőtéren

A pittsburghi nemzetközi repülőtér Art in the Airport (művészet a repülőtéren) című programja keretében helyi, regionális, országosan ismert és nemzetközi művészek munkáit mutatják be. A kiállítások a biztonsági ellenőrzés előtti terminálon és a biztonsági ellenőrzés utáni terminál C előcsarnokában tekinthetők meg. Ugyanebben az előcsarnokban a gyerekeket interaktív installációk és játékok várják. A spaszolgáltatások a B előcsarnokban és a biztonsági ellenőrzés utáni oldal központi részén vehetők igénybe.

Valutaváltás a pittsburghi repülőtéren

A pénzváltók a biztonsági ellenőrzés előtti területen, a tranzitzónában találhatók.

Hotelek a pittsburghi repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 25 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a pittsburghi repülőtér környékén

 • Cathedral of Learning egyetemi épület
 • Grandview Overlook (kilátóhely)
 • pittsburghi télikert és füvészkert
 • Raccoon Creek State Park, Hookstown

További információ a PIT repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.