Ugrás a fő tartalomra

Ontariói nemzetközi repülőtér (ONT)

Mindegy, hogy az ontariói repülőtérről a Planes of Fame repülőmúzeumhoz vagy a Cucamonga-Guasti parktól az ONT reptérre szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

Fuvarigénylés az ontariói repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót. Majd válaszd ki a felvételi helyet az alkalmazásban.

Keresd a „Rideshare” (fuvarmegosztás) jelzéseket

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Keresd meg a sofőrödet

A sofőröd az út szélén vár majd. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Ontariói repülőtér

Az ontariói nemzetközi repülőtéren két terminál található. A 2-es és a 4-es terminál. A repülőtérről összesen 19 úti célt érhetnek el az utasok.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

Egy Uber-fuvar ára az ONT reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni.

A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretéről is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak.

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Ontariói repülőtér – látogatói információk

Az ontariói nemzetközi repülőtéren (ONT) évente körülbelül négymillió utas fordul meg. Nagyjából hat kilométerre fekszik a kaliforniai Ontario belvárosától, ami körülbelül nyolcperces autóutat jelent a forgalomtól függően. Los Angeles belvárosától 61 km-re keletre, San Bernardino belvárosától pedig 37 km-re nyugatra található.

Az ontariói repülőtér termináljai

A repülőtérnek két terminálja van: a 2-es terminálon 12 beszállókapu, a 4-es terminálon 14 beszállókapu szolgálja ki az utasokat. Van egy különálló, de szomszédos épület az érkező nemzetközi járatoknak. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

ONT repülőtér – 2-es terminál

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT repülőtér – 4-es terminál

 • American
 • Southwest

ONT repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatok többsége a 2-es terminálról indul. A repülőtérről két nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül: Mexikó és Tajvan.

Étkezés az ontariói repülőtéren

A két terminálon összesen nyolc helyre térhetünk be, ha megéheztünk vagy megszomjaztunk. Vannak kávézók, bárok és gyorséttermek is. A választékban megtaláljuk a kávét, az ínyenc pizzákat és az elvitelre kérhető könnyű harapnivalókat is. Az étkezési lehetőségek a 2-es terminálon, többnyire a 204-es és 209-es kapuk között találhatók. A 4-es terminálon nagyrészt a 404-es és 410-es kapuk között kaptak helyet ezek a szolgáltatások.

Közlekedés az ontariói repülőtéren

Ingyenes transzferbusz szállítja az utasokat az utasterminál, az 5-ös parkoló és az összevont autókölcsönző között. Az összes transzferjárat akadálymentesített.

Időtöltés az ontariói repülőtéren

A katonai szolgálatot teljesítők az Ontario-USO váróteremben lazíthatnak, ahol filmeket és tévéműsorokat nézhetnek, de rendelkezésre áll egy ingyenes könyvtár, tele újságokkal és magazinokkal, számítógépek internettel, egy játékszoba, poggyászmegőrző, gyereksarok és -megőrző. Az ingyenes transzferjáratra a 2-es és a 4-es terminálon lehet felszállni.

Valutaváltás az ontariói repülőtéren

Ezen a repülőtéren nincsenek pénzváltók.

Hotelek az ontariói repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az ontariói repülőtér környékén

 • Cucamonga-Guasti Regionális Park
 • Ontario Town Square (park)
 • Planes of Fame Air Museum, Chino (repüléstörténeti múzeum)
 • Pumpkin Rock (sütőtökszikla), Norco

További információ az ontariói repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter