Ugrás a fő tartalomra

UPDATE: As of September 14, 2019 Uber pickups and dropoffs are not available at Ontario International Airport.

X small

Ontariói nemzetközi repülőtér (ont)

Alternatívát keresel a hagyományos Ontariói repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy az ontariói repülőtérről a Planes of Fame múzeumba vagy a Cucamonga-Guasti regionális parkból az ONT repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) ONT reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Ontariói nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/04.

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

1/5

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót. Majd válaszd ki a felvételi helyet az alkalmazásban.

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

A sofőröd az út szélén vár majd. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Az ontariói nemzetközi repülőtéren két terminál található. A 2-es és a 4-es terminál. A repülőtérről összesen 19 úti célt érhetnek el az utasok.
 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az ONT reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.
Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Az ontariói nemzetközi repülőtéren (ONT) évente körülbelül négymillió utas fordul meg. Nagyjából hat kilométerre fekszik a kaliforniai Ontario belvárosától, ami körülbelül nyolcperces autóutat jelent a forgalomtól függően. Los Angeles belvárosától 61 km-re keletre, San Bernardino belvárosától pedig 37 km-re nyugatra található.

Az ontariói repülőtér termináljai

A repülőtérnek két terminálja van: a 2-es terminálon 12 beszállókapu, a 4-es terminálon 14 beszállókapu szolgálja ki az utasokat. Van egy különálló, de szomszédos épület az érkező nemzetközi járatoknak. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

ONT repülőtér – 2-es terminál

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT repülőtér – 4-es terminál

 • American
 • Southwest

ONT repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatok többsége a 2-es terminálról indul. A repülőtérről két nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül: Mexikó és Tajvan.

Étkezés az ontariói repülőtéren

A két terminálon összesen nyolc helyre térhetünk be, ha megéheztünk vagy megszomjaztunk. Vannak kávézók, bárok és gyorséttermek is. A választékban megtaláljuk a kávét, az ínyenc pizzákat és az elvitelre kérhető könnyű harapnivalókat is. Az étkezési lehetőségek a 2-es terminálon, többnyire a 204-es és 209-es kapuk között találhatók. A 4-es terminálon nagyrészt a 404-es és 410-es kapuk között kaptak helyet ezek a szolgáltatások.

Közlekedés az ontariói repülőtéren

Ingyenes transzferbusz szállítja az utasokat az utasterminál, az 5-ös parkoló és az összevont autókölcsönző között. Az összes transzferjárat akadálymentesített.

Időtöltés az ontariói repülőtéren

A katonai szolgálatot teljesítők az Ontario-USO váróteremben lazíthatnak, ahol filmeket és tévéműsorokat nézhetnek, de rendelkezésre áll egy ingyenes könyvtár, tele újságokkal és magazinokkal, számítógépek internettel, egy játékszoba, poggyászmegőrző, gyereksarok és -megőrző. Az ingyenes transzferjáratra a 2-es és a 4-es terminálon lehet felszállni.

Valutaváltás az ontariói repülőtéren

Ezen a repülőtéren nincsenek pénzváltók.

Hotelek az ontariói repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az ontariói repülőtér környékén

 • Cucamonga-Guasti Regionális Park
 • Ontario Town Square (park)
 • Planes of Fame Air Museum, Chino (repüléstörténeti múzeum)
 • Pumpkin Rock (sütőtökszikla), Norco

További információ az ontariói repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.