Ugrás a fő tartalomra

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-3

  Affordable, everyday rides

 • Comfort

  1-3

  Newer cars with extra legroom

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

1/3

Fuvarigénylés az ontariói repülőtérről

Request when you’re ready to walk outside

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót. Majd válaszd ki a felvételi helyet az alkalmazásban.

Look for rideshare signs

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Look for your driver

A sofőröd az út szélén vár majd. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Ontariói repülőtér – látogatói információk

Az ontariói nemzetközi repülőtéren (ONT) évente körülbelül négymillió utas fordul meg. Nagyjából hat kilométerre fekszik a kaliforniai Ontario belvárosától, ami körülbelül nyolcperces autóutat jelent a forgalomtól függően. Los Angeles belvárosától 61 km-re keletre, San Bernardino belvárosától pedig 37 km-re nyugatra található.

Az ontariói repülőtér termináljai

A repülőtérnek két terminálja van: a 2-es terminálon 12 beszállókapu, a 4-es terminálon 14 beszállókapu szolgálja ki az utasokat. Van egy különálló, de szomszédos épület az érkező nemzetközi járatoknak. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

ONT repülőtér – 2-es terminál

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT repülőtér – 4-es terminál

 • American
 • Southwest

ONT repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatok többsége a 2-es terminálról indul. A repülőtérről két nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül: Mexikó és Tajvan.

Étkezés az ontariói repülőtéren

A két terminálon összesen nyolc helyre térhetünk be, ha megéheztünk vagy megszomjaztunk. Vannak kávézók, bárok és gyorséttermek is. A választékban megtaláljuk a kávét, az ínyenc pizzákat és az elvitelre kérhető könnyű harapnivalókat is. Az étkezési lehetőségek a 2-es terminálon, többnyire a 204-es és 209-es kapuk között találhatók. A 4-es terminálon nagyrészt a 404-es és 410-es kapuk között kaptak helyet ezek a szolgáltatások.

Közlekedés az ontariói repülőtéren

Ingyenes transzferbusz szállítja az utasokat az utasterminál, az 5-ös parkoló és az összevont autókölcsönző között. Az összes transzferjárat akadálymentesített.

Időtöltés az ontariói repülőtéren

A katonai szolgálatot teljesítők az Ontario-USO váróteremben lazíthatnak, ahol filmeket és tévéműsorokat nézhetnek, de rendelkezésre áll egy ingyenes könyvtár, tele újságokkal és magazinokkal, számítógépek internettel, egy játékszoba, poggyászmegőrző, gyereksarok és -megőrző. Az ingyenes transzferjáratra a 2-es és a 4-es terminálon lehet felszállni.

Valutaváltás az ontariói repülőtéren

Ezen a repülőtéren nincsenek pénzváltók.

Hotelek az ontariói repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az ontariói repülőtér környékén

 • Cucamonga-Guasti Regionális Park
 • Ontario Town Square (park)
 • Planes of Fame Air Museum, Chino (repüléstörténeti múzeum)
 • Pumpkin Rock (sütőtökszikla), Norco

További információ az ontariói repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.