Ugrás a fő tartalomra

General Mitchell nemzetközi repülőtér (mke)

Mindegy, hogy a milwaukeei repülőtérről a múzeumhoz vagy az állatkerthez szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) General Mitchell nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) General Mitchell nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/08/04.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Green

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/6

Fuvarigénylés a milwaukeei repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Hagyd el az épületet a poggyászkiadó szintjén

Menj az 1-es és 2-es poggyászkiadó között található „Uber” feliratú ajtóhoz. Keresd az Uber-logót a kijelölt utasfelvételi területen.

Sofőröddel a jóváhagyott felvételi helyen találkozhatsz

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az Uber alkalmazáson keresztül.

Térkép – Milwaukeei repülőtér

A milwaukeei repülőtérnek 3 előcsarnoka van (a C, a D és az E), ezeknek pedig összesen 38 kapuja van. Az E előcsarnok 2020-ra tervezett bontása miatt számos járat a C előcsarnokba költözött át az E előcsarnokból.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az MKE reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Milwaukeei repülőtér – látogatói információk

A General Mitchell nemzetközi repülőtéren évente több mint hárommillió utas fordul meg. Milwaukee belvárosától 13 km-re található, és a forgalomtól függően körülbelül 14 perc az út autóval.

A milwaukeei repülőtér termináljai

A repülőtérnek egy terminálépülete van, amely két előcsarnokra oszlik (C és D). A torontói járatok kivételével az összes nemzetközi járat a nemzetközi érkezési terminálon landol, amely a parkolótól északra helyezkedik el. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

MKE repülőtér – C előcsarnok

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

MKE repülőtér – D előcsarnok

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

MKE repülőtér – nemzetközi terminál

A repülőtér főként belföldi járatokat szolgál ki, de négy mexikói és karib-térségi úti célra is indít járatokat. A nemzetközi járatok többsége a C előcsarnokból indul, a nemzetközi járatok pedig a nemzetközi érkezési terminálon landolnak.

Étkezés a milwaukeei repülőtéren

A repülőtér egész területén 18 étkezési és italfogyasztási lehetőség áll rendelkezésre. Találunk gyorséttermeket, kávézókat, bárokat és éttermeket. A kínálatban megtalálható többek között a pizza, különböző tésztafélék, hamburgerek és szendvicsek.

Közlekedés a milwaukeei repülőtéren

A nemzetközi járattal érkező utasokat ingyenes transzferjáratok szállítják a nemzetközi érkezési terminálról a főterminálra és a reptéri parkolókhoz. A buszokra a nemzetközi érkező járatokat kiszolgáló épület főbejárata előtt lehet felszállni.

Időtöltés a milwaukeei repülőtéren

A repülőtéri múzeum Délkelet-Wisconsin repüléstörténetét mutatja be. A múzeum a C előcsarnok értékesítési területén, a biztonsági ellenőrzés előtt található. A gyermekjátszóházak a C előcsarnokban, valamint a D előcsarnok D30-as és D34-es kapuja között helyezkednek el.

Valutaváltás a milwaukeei repülőtéren

Pénzváltók a fő átriumban és az indulási oldal felső emeletén találhatók.

Hotelek a milwaukeei repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a milwaukeei repülőtér környékén

 • East Brady Street (történelmi negyed)
 • Milwaukee múzeumai
 • milwaukeei állatkert
 • South Shore Park

További információ az MKE repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook Instagram Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.