Ugrás a fő tartalomra

Gatwicki repülőtér (LGW)

Mindegy, hogy a gatwicki repülőtérről tartasz Londonba vagy Londonból a gatwicki repülőtérre, az Uberre számíthatsz.

Horley, Gatwick RH6 0NP, United Kingdom
+44 844-892-0322

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

  • UberX1-4

    Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

  • EXEC1-4

    Hétköznapi fuvarok luxuskivitelben

Repülőtérről induló Uber-fuvar igénylése

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Amikor készen állsz a repülőtér elhagyására, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a felvételi ponttal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a reptéren is lesznek jelzések.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazás által megadott kijelölt felvételi helyre. Fontos: a felvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek a gatwicki repülőtérrel kapcsolatban

Wifi a gatwicki repülőtéren

Az érkezést követően a gatwicki repülőtér 90 perc ingyenes wifit kínál, de a Boingón vagy a mindkét terminál területén megtalálható különféle internetkioszkokon keresztül hosszabb hozzáférési időtartam vagy nagyobb sebességű kapcsolat is rendelkezésre áll.

Parkolás a London-Gatwicki repülőtéren

Számos lehetőség áll rendelkezésre a gatwicki repülőtér északi és déli termináljainál, biztosítva a rövid idejű tartózkodás és a hosszabb ideig tartó várakozás, továbbá az érkezők fogadásának és a parkolószolgálat igénybevételének lehetőségét is.

Valutaváltás a gatwicki repülőtéren

A London-Gatwicki repülőtéren a Moneycorp kínál valutaváltási szolgáltatásokat ügyfélszolgálati pultjainál és ATM-jeinél a repülőtér jól megközelíthető területein, kedvező árfolyamon, valamint előre megrendelhetően, helyszíni átvétellel.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Az Uber szolgáltatásai igénybe vehetők az LGW repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

Még ha nem is hosszú az út, a gatwicki repülőtérre tartó vagy onnan induló fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. A végleges fuvardíj összegéhez hozzáadódhat a parkolási díj és a reptéri díj is.

A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat. A fuvarigénylést követően az alkalmazásban tájékozódhatsz a becsült várakozási időről.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.