Ugrás a fő tartalomra

McCarran nemzetközi repülőtér (las)

Alternatívát keresel a hagyományos Las Vegas-i repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a McCarran repülőtérről egy vegasi show-ra vagy a Stripről a McCarran repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) LAS reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

5757 Wayne Newton Boulevard, Las Vegas, NV 89119
+1 702-261-5211

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) McCarran nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) McCarran nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/14.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

1/6

Felvétel helye: Las Vegas-i repülőtér (LAS)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő LAS repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a LAS utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást a Las Vegas McCarran repülőtéren.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő LAS reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Las Vegas-i repülőtér

A McCarran repülőtéren két fő terminál található, az 1-es és a 3-as, amelyek összesen 5 előcsarnokkal és 110 kapuval rendelkeznek.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az LAS reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • Az utasfelvételi helyek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől függően különböző helyeken lehetnek. Kövesd az alkalmazás utasításait, hogy megtudd, hol fogsz a sofőrrel találkozni. Emellett érdemes a reptéri jelzéseket is figyelni, amelyek a kijelölt utasfelvételi zónákhoz irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Las Vegas-i repülőtér – látogatói információk

A McCarran nemzetközi repülőtér (LAS) a nevadai Las Vegast és annak vonzáskörzetét kiszolgáló legfontosabb légikikötő. A világ nyolcadik legforgalmasabb repülőtere a járatok számát tekintve. A Las Vegas belvárosától nyolc kilométerre délre, Paradise-ban található repülőtér könnyen megközelíthető a városból induló vagy oda tartó utasok számára. Ideális körülmények között körülbelül 15 perc az út a belváros és a repülőtér között.

A LAS repülőtér termináljai

A repülőtérnek két terminálja van: az 1-es terminál és a 3-as terminál. Az 1-es terminálnak négy csarnoka van (A, B, C és D), a 3-as terminálnak pedig egy (E). Mindkét terminálon találhatók várótermek. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

LAS repülőtér – 1-es terminál

 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Southwest
 • Spirit
 • Centurion Lounge
 • The Club at LAS
 • United Club

LAS repülőtér – 3-as terminál

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • British Airways
 • Condor
 • Copa
 • Edelweiss
 • Eurowings
 • Hainan
 • InterJet
 • Korean Air
 • LATAM
 • Norwegian
 • Thomas Cook
 • Virgin Atlantic
 • Viva
 • Volaris
 • WestJet
 • The Club at LAS

LAS repülőtér – nemzetközi terminál

A nemzetközi járatokat kizárólag a McCarran repülőtér 3-as terminálja szolgálja ki, az E1–E7 beszállókapukkal. A Las Vegas-i repülőtérről világszerte több mint 150 város érhető el átszállás nélkül. A 3-as terminál ad otthont a Club at LAS váróteremnek, amelyet díj ellenében minden utas igénybe vehet.

Étkezés a LAS repülőtéren

Több mint 80 étkezési lehetőség közül válogathatunk a repülőtér egész területén. Gyorsételek, nemzetközi fogások, bárok, éttermek és kávézók várják az utasokat. A biztonsági ellenőrzés előtt is van lehetőség étkezésre az 1-es terminálon, az üzleteknek és a jegyértékesítésnek fenntartott területen. A biztonsági ellenőrzés után jóval több lehetőség áll rendelkezésre a McCarran reptéren.

Közlekedés a LAS repülőtéren

Az utasokat a People Movers automatizált villamoshálózat szerelvényei szállítják, amely három vonalból áll: a zöld vonal az 1-es terminált köti össze a C csarnok kapujával, a kék az 1-es terminált a D csarnok kapujával, a piros vonal pedig a D csarnok kapuját a 3-as terminállal.

Időtöltés a LAS repülőtéren

A McCarran repülőtéren számos látnivaló várja az utasokat, például mindkét terminálépületben helyet kaptak művészeti kiállítások, amelyek keretében szobrok, falfestmények és mozaikok tekinthetők meg. A gyerekeket játszósarok várja a 2. szint D beszállókapujánál, a felnőttek pedig a repülőtéren található több mint 1000 játékgépen tehetik próbára a szerencséjüket. A reptéri múzeumban az utazók megismerhetik Dél-Nevada repüléstörténetét. A múzeum a poggyászfelvételi terület feletti folyosón található, és a belépés ingyenes.

Valutaváltás a LAS repülőtéren

A pénzváltók a McCarran repülőtér 1-es és a 3-as termináljának poggyászfelvételi területeinél találhatók.

Hotelek a LAS repülőtér környékén

Ha a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 60 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a LAS repülőtér környékén

 • Hoover-gát
 • Las Vegas Strip
 • Red Rock Canyon

Biztonsági tippek a LAS utasainak

 • Csak az Uber platformon keresztül foglalt autóval utazz: Az utazásod státuszát megoszthatod egy megbízható ismerőssel, és a biztonságod érdekében minden pénzügyi tranzakciót a platformon keresztül kell bonyolítanod.
 • Ellenőrizd a fuvar adatait: Mielőtt beszállnál, ellenőrizd az autó márkáját és modelljét, a rendszámot és a sofőr fényképét – egyezzen meg az alkalmazásban szereplő adatokkal.
 • Igazold a fuvarodat: Az utasoknak lehetőségük van arra, hogy minden egyes fuvarjukat egy egyedi, négyjegyű PIN-kóddal igazolják, amit szóban megadhatnak a sofőrnek, akinek be kell írnia azt a saját alkalmazásába a fuvar megkezdéséhez. Így az utasok meggyőződhetnek arról, hogy a megfelelő autóba szállnak be, a sofőrök pedig arról, hogy a megfelelő utast veszik fel.
 • Hívd fel telefonon vagy értesítsd üzenetben a 911-et: Ha az utazás során vészhelyzet áll fenn, az utasok és a sofőrök felhívhatják vagy SMS-ben értesíthetik a 911-et, és azonnal kapcsolatba lépnek a 911 egyik munkatársával. A képernyőn minden releváns fuvar- és járműadat megjelenik (ha telefonhívásról van szó), illetve szöveges üzenet esetén a fuvaradatokat automatikusan mellékeljük
 • Megbízható ismerősök: Az utasok választhatják azt a lehetőséget, hogy automatikusan felkérést kapjanak a fuvaradataik megosztására a szeretteikkel.

A LAS repülőtérről itt találsz további információt.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.