Ugrás a fő tartalomra

Hongkongi nemzetközi repülőtér (hkg)

Alternatívát keresel a hagyományos Hongkongi repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a hongkongi repülőtérről Kowloon Citybe vagy Disneylandből a hongkongi repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) HKG reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

1 Sky Plaza Rd, Chek Lap Kok, Hongkong
+852 2181-8888

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Hongkongi nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Hongkongi nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/02.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • Flash

  Match with the closest Taxi or UberX

 • Taxi

  Match with the closest Taxi

 • Comfort

  Extra legroom with top rated driver-partners

1/3

Felvétel helye: Hongkongi repülőtér (HKG)

Akkor igényelj fuvart, amikor készen állsz az indulásra

Nem vagytok 4-nél többen? Igényelj UberX- vagy Black-fuvart. Az 5–6 fős csoportoknak vagy a több poggyásszal utazóknak az UberXL a jó választás.

Hagyd el az érkezési csarnokot

A legközelebbi felvételi helyszínt keresed? Ha az A jelzésű érkezési csarnokban vagy, válaszd a 4-es parkolót. Ha a B jelzésű érkezési csarnokban vagy, válaszd az 1-es parkolót. Az alábbi térkép segít odatalálni.

Keresd meg a sofőrödet

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Hongkongi repülőtér

A hongkongi repülőtér két részből áll, az 1-es és a 2-es terminálból.

Online maradhatsz a hongkongi repülőtéren is

Csatlakozás a wifihálózathoz

Az utasterminálok területén csatlakozhatsz az ingyenes wifihálózathoz. Egyszerűen csak válaszd ki a HKAirport Free WiFi wifihálózatot a listából, majd indítsd el a böngésződet, és kövesd a lépéseket.

SIM-kártyák és hordozható wifihotspot

Az alábbi boltokban és pultoknál tudsz helyi SIM-kártyákat vagy hordozható wifihotspotot vásárolni:

 • A01-es pult, Crazyegg
 • A05-ös pult, SONGWIFI
 • A08-as pult, Uroaming
 • A09-es pult, Banana Wifi
 • A12a pult, VisonData
 • A16-os pult, WiFiBB

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Hongkongi repülőtér – látogatói információk

A hongkongi repülőtér (más néven Chek Lap Kok repülőtér) a világ egyik legforgalmasabb légikikötője, ahol évente több mint 72 millió utas fordul meg.

A hongkongi repülőtér termináljai

A repülőtér két terminálból áll, amelyeket az MTR állomás választ el egymástól. A légitársaságok többségét az 1-es terminál szolgálja ki, a 2-es terminálról pedig többnyire fapados társaságok üzemeltetnek járatokat. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

1-es terminál

Az 1-es terminál az induló és érkező járatokat szolgálja ki.

2-es terminál

A 2-es terminálon csak az utasfelvétel és az indulással kapcsolatos ügyintézés történik, mivel itt nincsenek beszállókapuk, és az érkező járatok fogadása sem megoldott. Azok az utasok, akik a 2-es terminálon végzik el az utasfelvételt, a metróhálózat szerelvényeivel juthatnak el az 1-es terminál beszállókapuihoz.

Időtöltés a hongkongi repülőtéren

A repülőtér számos szórakoztató programmal várja az utasokat. Ha valami igazán izgalmasra vágysz, irány az Aviation Discovery Centre, a Greenlive beltéri golfklub, az UA IMAX @ Airport és az I-Sports játékterem. Ha megéheztél vagy megszomjaztál, számtalan lehetőség (például kávézók és gyorséttermek) és konyha (például francia, ázsiai) közül válogathatsz.

Valutaváltás a hongkongi repülőtéren

A repülőtéren számos Global Exchange pénzváltó üzemel.

Hotelek a hongkongi repülőtér környékén

Csupán pár hotel található a repülőtér környékén, amelyek gyalog vagy a transzferbusszal érhetők el. A város nincs messze autóval, ahol szintén válogathatsz a hotelek és egyéb szálláshelyek közül.

Látnivalók a hongkongi repülőtéren

 • Lantau Country Park
 • Lantau-ösvény
 • Ngong Ping 360 drótkötélpálya
 • Tian Tan Buddha-szobor
 • a bölcsesség ösvénye (Wisdom Path)

További információ a hongkongi repülőtérről (HKG) ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.