Ugrás a fő tartalomra

A Wayne megyei detroiti Metropolitan repülőtér térlépe (DTW)

Mindegy, hogy a detroiti repülőtérről az állatkertbe vagy a múzeumból a DTW reptérre szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

Fuvarigénylés a detroiti repülőtérről

Kövesd a földi közlekedési központ (GTC) jelzést

Ha felvetted a poggyászodat, és átestél a biztonsági ellenőrzésen, kövesd a GTC reptérre vezető függőfolyosót.

Keresd a „Rideshare” (fuvarmegosztás) jelzéseket

Ha már beléptél a GTC reptér területére, a „Rideshare” (fuvarmegosztás) jelzések adnak további útbaigazítást.

Sofőröddel a jóváhagyott felvételi helyen találkozhatsz

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az Uber alkalmazáson keresztül.

Detroiti repülőtér repülőtér parkolási díjai

Ha a saját autóddal szeretnél eljutni egy adott repülőtérre (pl. Detroiti repülőtér), itt megnézheted a parkolási díjakat.

Parkolási lehetőség

McNamara parkoló

Big Blue Deck parkolóház

1-es és 2-es zöld parkoló

Díjszabás

24 USD naponta
14 USD naponta
12 USD naponta
Előfordulhat, hogy a parkolási díjaknál nem az aktuális árak jelennek meg (utolsó frissítés dátuma: 2018. november 20.).

Térkép – Detroiti repülőtér

A detroiti repülőtér két fő terminálból áll. A McNamara terminálban található az A, a B és a C előcsarnok, az északi terminálban pedig a D.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

Egy Uber-fuvar ára a DTW reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni.

A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretéről is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak.

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Detroiti repülőtér – látogatói információk

A Wayne megyei Detroit Metropolitan repülőtér (DTW) Michigan állam legforgalmasabb légikikötője és az Egyesült Államok egyik legnagyobb légi csomópontja. A repülőtér mintegy 32 km-re fekszik Detroit belvárosától (forgalomtól függően körülbelül 30 perc az út). A repülőtér a Detroitba, a Michigan-tóhoz és a szomszédos Ohio államban található Toledóba tartó vagy onnan induló utasokat szolgálja ki.

A detroiti repülőtér termináljai

A repülőtérnek két főterminálja van: a McNamara terminál és az északi terminál. A McNamara terminál három előcsarnokra oszlik: A, B és C. Az északi terminálnak egy előcsarnoka van, a D. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

DTW repülőtér – McNamara terminál

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

DTW repülőtér – északi terminál

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

DTW repülőtér – nemzetközi terminál

Az érkező és induló nemzetközi járatokat mind a két terminál kiszolgálja. A McNamara terminálon 12 beszállókapu, az északi terminálon pedig 26 beszállókapu található. A DTW repülőtérről több mint 30 nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül.

Étkezés a detroiti repülőtéren

A két terminálon több mint 100 étkezési lehetőség közül válogathatunk, például kávézók, gyorséttermek és beülős éttermek. A terminálokon bárok is helyet kaptak.

Közlekedés a detroiti repülőtéren

Mindkét terminálon üzemelnek mozgójárdák. A McNamara terminál A előcsarnokából az ExpressTram szerelvényei szállítják tovább az utasokat egy körülbelül 1,5 km hosszú vonalon, három állomás érintésével:

 • Terminál állomás: az előcsarnok központjában helyezkedik el, ahonnan könnyen megközelíthetők az A29–A55-ös kapuk, az utasfelvétel, a poggyászfelvétel, a szárazföldi közlekedési lehetőségek, illetve a B és C előcsarnokba vezető aluljáró
 • Déli állomás: kijárat az A1–A28-as kapukhoz
 • Északi állomás: kijárat az A56–A78-as kapukhoz

A két terminál közötti közlekedést transzferbuszok is segítik. A járat 10 percenként indul a szárazföldi közlekedési központtól és a Westin Hotel bejáratától.

Időtöltés a detroiti repülőtéren

Sok program és érdekesség várja az utasokat a DTW repülőtéren. Ha egy kis lazításra vágysz, a repülőtéri spaszalonban kérhetsz masszázst, arckezelést, manikűrt és/vagy pedikűrt. Az üzletek sorában megtalálunk szinte mindent az újságosoktól a szépségápolási termékeket kínáló standokon át a butikokig. Az A, B és C előcsarnok találkozásánál elhelyezkedő aluljáróban zenére koreografált fényműsor szórakoztatja az utasokat.

Valutaváltás a detroiti repülőtéren

A következő helyeken találsz pénzváltókat: – McNamara terminál: indulási oldal (az A38-as kapu közelében lévő Central Link) és a nemzetközi érkezési oldal – északi terminál: indulási oldal (a D9-es kapuval szemben) és érkezési oldal (a poggyászfelvétel mellett)

Hotelek a detroiti repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, számos hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken, valamint Dearbornban és Detroit belvárosában.

Látnivalók a detroiti repülőtér környékén

 • Belle Isle Park
 • Eastern Market városnegyed
 • Ford Field stadion
 • Motown zenei múzeum

További információ a DTW repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter