Ugrás a fő tartalomra

Indira Gandhi nemzetközi repülőtér (DEL)

Mindegy, hogy a delhi repülőtérről a Kutub Minárhoz vagy az India-kaputól a delhi repülőtérre szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

 • Auto1-3

  Auto rickshaws at the tap of a button

 • Intercity1-4

  Affordable outstation rides in compact cars

 • Motor1

  Affordable motorcycle rides

 • INTERCITY1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

Fuvarigénylés a DEL repülőtérről

Döntsd el, hol vegyen fel a sofőr

A delhi repülőtéren a felvételi pontot a kiválasztott terminál határozza meg. Ha az 1-es vagy a 3-as terminált választod, akkor az Uber kijelölt felvételi területére kell menned. Ha a 2-es terminált választod, akkor a sofőröddel egy általad választott felvételi ponton fogsz találkozni.

A részleteket az alkalmazásban találod

Fuvarigénylés után az alkalmazás útbaigazítását követve juthatsz el a felvételi ponthoz.

1-es terminál: Menj az Uber felvételi területére a parkolóban.

2-es terminál: Az alkalmazás útbaigazítását követve eljuthatsz a választott felvételi ponthoz.

3-as terminál: Menj az Uber felvételi területére a T3-as parkoló földszintjén, az 1-es és 2-es érkezési kapukkal szemben.

Találkozó a sofőröddel

A sofőr az alkalmazásban látható utasfelvételi ponton fog felvenni téged. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Delhi repülőtér

Az Indira Gandhi nemzetközi repülőtér 80 légitársaságot szolgál ki 2 fő terminálján, amelyek a következők: 1. terminál és 3. terminál. Az 1. terminál 4 részre van osztva: 1A terminál, 1B terminál, 1C terminál és 1D terminál. Valamennyi nemzetközi légitársaság a 3. terminált használja.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

Egy Uber-fuvar ára a DEL reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni.

A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretéről is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak.

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.
Repülőtér keresése

Delhi repülőtér – látogatói információk

Az Indira Gandhi nemzetközi repülőtér a világ 10. legforgalmasabb légikikötője, ahol évente több mint 65 millió utas fordul meg. Új-Delhi belvárosától mintegy 16 km-re fekszik, és a forgalomtól függően körülbelül 16 perc az út autóval.

A delhi repülőtér termináljai

A repülőtérnek három fő utasterminálja van: az 1-es, a 2-es és a 3-as. A repülőtér egész területén találhatók várótermek. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

DEL repülőtér – 1-es terminál

 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL repülőtér – 2-es terminál

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL repülőtér – 3-as (nemzetközi) terminál

A nemzetközi járatokat a 3-as terminál szolgálja ki. Több mint 70 nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül, többek között az American, a British Airways és az Emirates járataival. A várótermek a 3-as terminálon találhatók, öt helyszínen.

Étkezés a delhi repülőtéren

Meglehetősen sok étkezési lehetőség közül válogathatunk. Több mint 80 helyre térhetünk be enni-inni, többek között kávézókba, gyorséttermekbe vagy büfékbe. Ha beülős étteremre vágyunk, az is megtalálható a repülőtér kínálatában.

Közlekedés a delhi repülőtéren

Ingyenes transzferbusz szállítja az utasokat az 1-es és a 3-as terminál között; a járatok 20 percenként indulnak. Átszállás esetén a terminálok közötti transzferpulthoz kell menned (a 3-as terminálon a 10. oszlop közelében és az 1-es terminálon a felüljáró alatt). A 2-es és a 3-as terminál közelebb van egymáshoz, gyalog mindössze öt perc az út.

Időtöltés a delhi repülőtéren

Számos program várja az utasokat, például spaszolgáltatások az 1-es és a 3-as terminál indulási oldalán. Üzleteket is találsz, ahol műszaki cikkeket, ajándékokat, édességeket és ékszereket vehetsz. A 3-as terminál nemzetközi indulási oldalán egy pilótafülke-szimulátorral kipróbálhatod, milyen lehet egy Boeing 737-es kapitányának lenni.

Valutaváltás a delhi repülőtéren

Pénzváltókat a 3-as terminál nemzetközi érkezési és indulási oldalán, szintén a 3-as terminál belföldi érkezési és indulási oldalán, valamint az 1-es terminál indulási oldalán találunk.

Hotelek a delhi repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 40 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a delhi repülőtér környékén

 • Humájun császár síremléke
 • Khari Baoli (Piac utca)
 • Vörös Erőd
 • Sunder Nursery (park)

További információ a DEL repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter