Ugrás a fő tartalomra

Indira Gandhi nemzetközi repülőtér (DEL)

Mindegy, hogy a delhi repülőtérről a Kutub Minárhoz vagy az India-kaputól a delhi repülőtérre szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • Sedan Intercity

  1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity

  1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

1/2

Fuvarigénylés a DEL repülőtérről

Döntsd el, hol vegyen fel a sofőr

A delhi repülőtéren a felvételi pontot a kiválasztott terminál határozza meg. Ha az 1-es vagy a 3-as terminált választod, akkor az Uber kijelölt felvételi területére kell menned. Ha a 2-es terminált választod, akkor a sofőröddel egy általad választott felvételi ponton fogsz találkozni.

A részleteket az alkalmazásban találod

Fuvarigénylés után az alkalmazás útbaigazítását követve juthatsz el a felvételi ponthoz.

1-es terminál: Menj az Uber felvételi területére a parkolóban.

2-es terminál: Az alkalmazás útbaigazítását követve eljuthatsz a választott felvételi ponthoz.

3-as terminál: Menj az Uber felvételi területére a T3-as parkoló földszintjén, az 1-es és 2-es érkezési kapukkal szemben.

Találkozó a sofőröddel

A sofőr az alkalmazásban látható utasfelvételi ponton fog felvenni téged. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Delhi repülőtér

Az Indira Gandhi nemzetközi repülőtér 80 légitársaságot szolgál ki 2 fő terminálján, amelyek a következők: 1. terminál és 3. terminál. Az 1. terminál 4 részre van osztva: 1A terminál, 1B terminál, 1C terminál és 1D terminál. Valamennyi nemzetközi légitársaság a 3. terminált használja.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára a DEL reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Delhi repülőtér – látogatói információk

Az Indira Gandhi nemzetközi repülőtér a világ 10. legforgalmasabb légikikötője, ahol évente több mint 65 millió utas fordul meg. Új-Delhi belvárosától mintegy 16 km-re fekszik, és a forgalomtól függően körülbelül 16 perc az út autóval.

A delhi repülőtér termináljai

A repülőtérnek három fő utasterminálja van: az 1-es, a 2-es és a 3-as. A repülőtér egész területén találhatók várótermek. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

DEL repülőtér – 1-es terminál

 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL repülőtér – 2-es terminál

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL repülőtér – 3-as (nemzetközi) terminál

A nemzetközi járatokat a 3-as terminál szolgálja ki. Több mint 70 nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül, többek között az American, a British Airways és az Emirates járataival. A várótermek a 3-as terminálon találhatók, öt helyszínen.

Étkezés a delhi repülőtéren

Meglehetősen sok étkezési lehetőség közül válogathatunk. Több mint 80 helyre térhetünk be enni-inni, többek között kávézókba, gyorséttermekbe vagy büfékbe. Ha beülős étteremre vágyunk, az is megtalálható a repülőtér kínálatában.

Közlekedés a delhi repülőtéren

Ingyenes transzferbusz szállítja az utasokat az 1-es és a 3-as terminál között; a járatok 20 percenként indulnak. Átszállás esetén a terminálok közötti transzferpulthoz kell menned (a 3-as terminálon a 10. oszlop közelében és az 1-es terminálon a felüljáró alatt). A 2-es és a 3-as terminál közelebb van egymáshoz, gyalog mindössze öt perc az út.

Időtöltés a delhi repülőtéren

Számos program várja az utasokat, például spaszolgáltatások az 1-es és a 3-as terminál indulási oldalán. Üzleteket is találsz, ahol műszaki cikkeket, ajándékokat, édességeket és ékszereket vehetsz. A 3-as terminál nemzetközi indulási oldalán egy pilótafülke-szimulátorral kipróbálhatod, milyen lehet egy Boeing 737-es kapitányának lenni.

Valutaváltás a delhi repülőtéren

Pénzváltókat a 3-as terminál nemzetközi érkezési és indulási oldalán, szintén a 3-as terminál belföldi érkezési és indulási oldalán, valamint az 1-es terminál indulási oldalán találunk.

Hotelek a delhi repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 40 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a delhi repülőtér környékén

 • Humájun császár síremléke
 • Khari Baoli (Piac utca)
 • Vörös Erőd
 • Sunder Nursery (park)

További információ a DEL repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.