Ugrás a fő tartalomra

Washington-Ronald Reagan nemzeti repülőtér (DCA)

Mindegy, hogy a DCA reptérről a National Mall parkhoz szeretnél utazni vagy vásárolgatni indulsz Alexandria óvárosába, az Uberre mindig számíthatsz.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Megosztott fuvarok – a legolcsóbb opció

1/6

Fuvarigénylés a DCA repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

A B és a C terminál esetén az alkalmazás meg fogja kérdezni, hogy hol szeretnél beszállni: a felső indulási szinten (jegykezelés/utasfelvétel) vagy az alsó érkezési szinten. Ügyelj rá, hogy a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót válassz.

Hagyd el a repülőteret

Az A terminál esetén a fuvarigénylés után hagyd el az épületet, majd várj az út szélén a sofőrödre.

Ha a B vagy a C terminálra érkeztél, akkor választhatsz, hogy az alsó érkezési szint 6-os, 7-es vagy 8-as ajtóin távozva a messzebb található külső járdánál vegyenek fel, vagy pedig az új helyen, a felső érkezési szint 1-es, 3-as, 4-es és 6-os ajtóinál az út szélén.

Találkozz a sofőröddel, és ellenőrizd, hogy biztosan rá vársz-e

Mindig ellenőrizd, hogy a sofőr rendszáma megegyezik-e az alkalmazásban láthatóval. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

DCA repülőtér repülőtér parkolási díjai

Ha a saját autóddal szeretnél eljutni egy adott repülőtérre (pl. DCA repülőtér), itt megnézheted a parkolási díjakat.
DCA repülőtér repülőtér parkolási díjai

Díjszabás

25 USD naponta
25 USD naponta
17 USD naponta
Előfordulhat, hogy a parkolási díjaknál nem az aktuális árak jelennek meg (utolsó frissítés dátuma: 2018. november 20.).

Térkép – DCA repülőtér

A Reagan repülőtér Washington DC elsődleges repülőtere. A DCA reptérnek 4 terminálja van, amelyek közül a B és a C terminálok a legújabbak és legnagyobbak.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára a DCA reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

 • A DCA reptérkód az USA-beli Washington DC-t jelzi.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

DCA repülőtér – látogatói információk

A Washington-Ronald Reagan nemzeti repülőtér (DCA) Washington, DC első számú légikikötője, ahol évente több mint 21 millió utas fordul meg. Ez a repülőtér található a legközelebb az Egyesült Államok fővárosához, mivel mindössze nyolc kilométerre fekszik Washington belvárosától. A forgalomtól függően körülbelül 25 perc az út a belváros és a repülőtér között autóval.

A DCA repülőtér termináljai

A repülőtérnek három terminálja van (A, B és C), 44 beszállókapuval. Az összes terminálon találhatók várótermek. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

DCA repülőtér – A terminál

 • Air Canada
 • Frontier
 • Southwest
 • USO Lounge

DCA repülőtér – B terminál

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • United Club

DCA repülőtér – C terminál

 • American
 • American Airlines Admirals Club

DCA repülőtér – nemzetközi terminál

A repülőtér csak kanadai nemzetközi járatokat bonyolít.

Étkezés a DCA repülőtéren

Több mint 40 étkezési lehetőség közül válogathatunk, amelyek többek között gyorsételeket, könnyű harapnivalókat és nemzetközi fogásokat kínálnak. Az étkezési lehetőségek többsége a terminálokon kapott helyet, de akad néhány a biztonsági ellenőrzés előtti területen, az úgynevezett nemzeti csarnokban.

Közlekedés a DCA repülőtéren

Transzferbuszok szállítják az utasokat az A, B és C terminálok, valamint a parkoló és az autókölcsönző központ között. A buszok elején és oldalán olvasható a végállomás. A transzferjáratok éjjel-nappal üzemelnek.

Időtöltés a DCA repülőtéren

A repülőtér művészeti programja keretében regionális, országos és nemzetközi időszaki kiállításokat tekinthetünk meg. Az egykori A terminálon az egykori előtér és a mostani jegyértékesítés előtér közötti területen egy galéria kapott helyet, ahol helyi művészek munkái tekinthetők meg tárolókban és a falakon elhelyezve. Ezenkívül zenészek, énekesek, táncosok és egyéb művészek is szórakoztatják az utasokat. Számos üzletet és butikot találunk a repülőtéren az újságárusoktól a ruházati boltokig.

Valutaváltás a DCA repülőtéren

A pénzváltó a C terminál közelében, az előcsarnokban található, a biztonsági ellenőrzés előtti területen.

Hotelek a DCA repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a DCA repülőtér környékén

 • Georgetown városnegyed
 • a Lincoln-emlékmű és egyéb washingtoni emlékművek
 • a National Mall park és a környező múzeumok
 • a Fehér Ház

További információ a DCA repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.