Ugrás a fő tartalomra

Fokvárosi nemzetközi repülőtér (cpt)

Alternatívát keresel a hagyományos Fokvárosi repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a fokvárosi repülőtérről tartasz a belvárosba vagy a belvárosból a fokvárosi repülőtérre, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) CPT reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

Matroosfontein, Fokváros, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Fokvárosi nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Fokvárosi nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/25.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • Connect Car

  1-4

  Send and receive large packages

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • UberXL

  1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

1/4

Felvétel helye: Fokvárosi repülőtér (CPT)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő CPT repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást Fokvárosi repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást itt: Fokvárosi nemzetközi repülőtér.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő CPT reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek a fokvárosi repülőtérrel kapcsolatban

Wifi a fokvárosi repülőtéren

A fokvárosi nemzetközi reptér ingyenes wifit kínál az utasoknak a reptér beszállási területein. 4 órát vagy 1 GB adatot kapsz ingyen, e felett pedig az adatforgalommal arányos díjat kell fizetned.

Parkolás a fokvárosi repülőtéren

A fokvárosi repülőtér különféle parkolási lehetőségeket kínál, így a rövid és hosszú ideig való ott-tartózkodás, az érkezés és a felvétel idejére szóló parkolás lehetőségét, továbbá a parkolószolgálattal való parkolás lehetőségét.

Poggyászmegőrzés a fokvárosi repülőtéren

Lehetőséged van rá, hogy egy kisebb díj ellenében csomagodat – méretétől függetlenül – elhelyezd a fokvárosi repülőtér bal oldali csomagmegőrzőjében, amely a fő terminál belföldi érkezési oldalán található.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • A fokvárosi repülőtéren rendelkezésre áll az Uber szolgáltatás, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

 • A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

 • Még ha nem is hosszú az út, a fokvárosi repülőtérre tartó vagy onnan induló Uber-fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. Az utak hozzávetőleges áráról az Uber fuvardíjbecslő funkciójával tájékozódhatsz.

 • A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

A fokvárosi repülőtér termináljai

Az Uber tökéletes választás azoknak az utasoknak, akiknek a járata a CPT repülőtérre érkezik, vagy onnan indul. A fokvárosi nemzetközi repülőtér Afrika 3. legnagyobb repülőtere, ahol évente mintegy 10 millió utas fordul meg. A repülőtér nagyjából 20 km-re fekszik Fokváros központjából, ezért remek választás a Fokváros vonzáskörzetébe tartó vagy onnan érkező utasoknak. Mivel a környéken ez az egyetlen repülőtér, amely utasszolgáltatásokat biztosít, remek kiindulópont egy fokvárosi látogatáshoz. A közlekedésre sem lehet panasz – busszal, transzferrel, taxival és Uber-fuvarral is könnyedén megközelíthető a repülőtér.

A fokvárosi repülőtér termináljai

A fokvárosi repülőtéren egy fő terminál található, amely a belföldi és a nemzetközi járatokat is kiszolgálja, ezeknek közös utasfelvételi területe van. A nemzetközi terminál a létesítmény északi részén található, a belföldi terminál pedig a déli oldalon kapott helyet. A fokvárosi nemzetközi repülőtér három szintre oszlik: földszint (érkező járatok), 2. szint (induló járatok) és 3. szint, ahol a repülőtér ételudvara található. Számos légitársaság indít járatokat a CPT repülőtérről, úgymint:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Éttermek a fokvárosi nemzetközi repülőtéren

A repülőtéren sokféle étterem közül válogathatunk. Bárok, gyorsétkezdék, éttermek és kávézók széles választéka szolgálja ki az utasokat, bármire is áhítozzanak.

Közlekedés a CPT repülőtéren

Mivel a fokvárosi repülőtérnek mindössze egy fő terminálja van, ezért biztosan nem fogsz eltévedni.

Időtöltés a fokvárosi repülőtéren

Akár a nemzetközi, akár a helyi márkák érdekelnek, a fokvárosi nemzetközi repülőtér üzleteiben megtapasztalhatod az igazi dél-afrikai életérzést. A repülőtér boltjai többek között könyveket, bőröndöket és dél-afrikai habzóborokat is kínálnak. A vámmentes üzletekben biztosan találsz olyan szuvenírt, amivel meglepheted szeretteidet.

Várótermek a fokvárosi repülőtéren

Sok váróterem közül válogathatsz, akár dolgoznál, akár pihennél a felszállás előtt. A Bidvest premier várótermei, melyekben kényelmes ülőhelyek, wifi és kiváló ételek várnak, a nemzetközi és belföldi járatok oldalán kaptak helyet, míg az SAA Voyager platinum, az SAA Baobab premium és az SLOW várótermei igazi menedéket nyújtanak, ha szeretnéd magad mögött hagyni a repülőtéri nyüzsgést.

Hotelek a fokvárosi repülőtér környékén

A repülőtér területén található két hotel tökéletes választás azoknak az utasoknak, akik a kora reggeli órákban érkeznek a repülőtérre. Távolabb, Fokváros vonzáskörzetében különböző hotelek állnak rendelkezésre, akár pénztárcakímélő szállást, egyszerű faházat vagy luxusszobát szeretnénk.

Látnivalók a CPT repülőtér környékén

Ha van időd a csatlakozó járat indulásáig, akkor különböző látnivalók várnak. A közelben találhatók a régió leglátványosabb természeti csodái:

 • Boulders Penguin Colony (természetvédelmi terület)
 • Robben-sziget
 • Table Mountain (Táblahegy)
 • a Jóreménység foka

További információ a fokvárosi repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.