Ugrás a fő tartalomra

Nashville-i nemzetközi repülőtér (bna)

Alternatívát keresel a hagyományos Nashville-i repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a BNA reptérről a Broadwayre vagy Nashville belvárosából a BNA reptérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) BNA reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Nashville-i nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Nashville-i nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort

  1-4

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Felvétel helye: Nashville-i repülőtér (BNA)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő BNA repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd a földi közlekedési központ (Ground Transportation Center) jelzéseit

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a BNA repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. A BNA reptéren a felvételi hely a földi közlekedési központ 1. szintjén található. Keresd a „Ride App Pickup” (fuvaralkalmazás utasfelvétel) feliratokat.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő BNA reptéri felvételi helyre az A1–B3 zónáknál található földi közlekedési központ első járdaszegélyén. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Nashville-i repülőtér

A nashville-i repülőtéren 4 előcsarnok található, a nemzetközi terminál az A előcsarnokban van.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára a BNA reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

 • A BNA reptérkód a Berry Field Nashville rövidítése.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Nashville-i repülőtér – látogatói információk

A nashville-i nemzetközi repülőtéren jelenleg 20 légitársaság üzemel, és naponta 575 járatot fogad és indít. A repülőtér és a Tennessee állambeli Nashville belvárosa között a forgalomtól függően körülbelül 15 perc az út autóval (körülbelül 14 km).

A nashville-i repülőtér termináljai

A BNA repülőtérnek egy főterminálja van, amely Robert C.H. Mathews Jr. nevét viseli. A terminál négy előcsarnokból áll (A–D), összesen 44 beszállókapuval. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

A előcsarnok

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

B előcsarnok

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

C előcsarnok

 • American
 • Southwest

BNA repülőtér – nemzetközi terminálok

A repülőtérről átszállás nélkül juthatunk el a Bahamákra, Kanadába, a Dominikai Köztársaságba, Jamaicára és Mexikóba, illetve a London-Heathrow-i repülőtérre. A nemzetközi járatok az A és B előcsarnokokból indulnak.

Étkezés a nashville-i repülőtéren

Mintegy 24 étkezési és italfogyasztási lehetőség közül válogathatunk a terminál épületében; köztük kávé, szusi, gyorsételek és szendvicsek. A fő ételudvar a C előcsarnokban található, de a többi előcsarnokban is rendelkezésre állnak további helyek, ha megéheztünk.

Közlekedés a nashville-i repülőtéren

A repülőtéren egy fő utasterminál található. Ha segítségre van szükséged a repülőtéren, érdeklődj annál a légitársaságnál, amellyel repülsz.

Időtöltés a nashville-i repülőtéren

Az Arts at the Airport program keretében helyi, regionális és országosan ismert művészek szemet gyönyörködtető alkotásait tekinthetjük meg kiállítások keretében. A repülőtéren nem csak a vizuális kultúra képviselteti magát. Nashville-ben nagy hagyománya van a zenének, ezért a repülőtéren naponta tartanak élő zenés előadásokat.

A B és a C előcsarnokokban masszázst kérhetünk. A C csarnokban manikűrös és fodrászszalon várja az utasokat. A gyerekeket két játszósarok várja az A és a B előcsarnokokban.

Valutaváltás a nashville-i repülőtéren

Pénzváltásra a reptéri bankban van lehetőség, amely az A és B előcsarnokok között helyezkedik el, valamint a C és D előcsarnokok közötti utazási központban.

Hotelek a nashville-i repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, számos hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a nashville-i repülőtér környékén

 • Cumberland Park
 • élő zene a Music Row és a Lower Broadway környékén
 • Nashville művészeti és történeti múzeumai

További információ a nashville-i nemzetközi repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.