Ugrás a fő tartalomra

Phoenix-Mesa Gateway-i repülőtér (AZA)

Bármilyen okból keresed is fel a mesai repülőteret, bármikor igényelhetsz fuvart az AZA repülőtérre vagy a repülőtérről.

Mesa, Arizona 85212
+1 480-988-7600

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-3

  Affordable, everyday rides

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Comfort

  1-3

  Newer cars with extra legroom

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

1/6

Fuvarigénylés a mesai repülőtérről

Fuvar igénylése

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvarlehetőséget.

A részleteket az alkalmazásban találod

A felvételi hely az igényelt fuvar típusától függően változhat. Kövesd az alkalmazás utasításait arra vonatkozóan, hogy az út szélén, vagy pedig az arra kijelölt felvételi helyen találkozol majd a sofőröddel.

Igazold vissza a tartózkodási helyedet

Menj az alkalmazás által meghatározott, számodra kijelölt felvételi helyre (előfordulhat, hogy ez a hely nem a legközelebbi kijáratnál található). Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Mesai repülőtér – látogatói információk

Az arizonai Mesa városában működő Phoenix-Mesa Gateway-i repülőtéren évente több mint 1,3 millió utas fordul meg. Az AZA repülőtér 32 km-re fekszik Mesa belvárosától, ami ideális út- és közlekedési viszonyok között autóval 25 perc. Az AZA 61 kilométerre fekszik Phoenix belvárosától, ami autóval nagyjából 40 perces utat jelent.

A mesai repülőtér terminálja

A Charles L. Williams terminál, amely a mesai repülőtér fő utasterminálja, a reptér kapuinak, illetve vásárlási és étkezési lehetőségeknek ad otthont. Az AZA reptérről három légitársaság üzemeltet járatokat: az Allegiant, a Swoop és a WestJet. Mivel egyes járatok időszakos jelleggel üzemelnek, és emiatt változhatnak, a légitársaság weboldalán érdemes tájékozódnod arról, hogy mely járatokra lehet jegyet foglalni.

Étkezés a mesai repülőtéren

Az utasok számos hely közül választhatnak, ha ételt szeretnének vásárolni a mesai repülőtéren. Az étkezési lehetőségek között megtalálható egy, az amerikai konyha fogásait felvonultató étterem; egy különféle ételeket és péksüteményeket, továbbá kávékat kínáló kávézó; valamint egy rágcsálnivalókat és hideg italokat értékesítő bolt is.

Időtöltés a mesai repülőtéren

Azoknak az utasoknak, akik vásárolni szeretnének, a Phoenix-Mesa Gateway-i repülőtéren 2 üzlet áll a rendelkezésére, amelyek kínálatában különféle áruk, így például magazinok, könyvek, szuvenírek, ajándékok és rágcsálnivalók szerepelnek.

Hotelek a mesai repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a Phoenix-Mesa Gateway-i repülőtér közelében van dolgod, számos hotel és más szálláslehetőség közül válogathatsz a közelben, Chandler, Mesa és Phoenix városában és a környékükön.

Látnivalók a mesai repülőtér környékén

 • A phoenixi Papago park
 • A mesai rózsakert
 • A mesai Usery-hegyi regionális park

További információt az AZA repülőtérről ezen az oldalon találsz.

Facebook
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.