Ugrás a fő tartalomra

Az atlantai Hartsfield–Jackson nemzetközi repülőtér (atl)

Alternatívát keresel a hagyományos Atlantai repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy az ATL repülőtérről a Georgia Aquariumhoz vagy az atlantai Botanikus Kertből az ATL reptérre szeretnél eljutni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) ATL reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Az atlantai Hartsfield–Jackson nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Az atlantai Hartsfield–Jackson nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/04.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort

  1-4

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Felvétel helye: Atlantai repülőtér (ATL)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő atlantai repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az ATL repülőtéri fuvarmegosztási felvételi területek jelzéseit minden terminálon.

Hagyd el a terminált

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást az ATL repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban.

Az atlantai repülőtér belföldi terminálja esetében az összes utasfelvételi hely eléréséhez az alsó szinten hagyd el az épületet.

Az atlantai repülőtér nemzetközi terminálja esetében az összes utasfelvételi hely eléréséhez az érkezési szinten hagyd el az épületet.

Tartózkodási helyed visszaigazolása

Válaszd ki a terminálodat, és menj az alkalmazásban szereplő felvételi helyre az ATL repülőtéren. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található.

A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Atlantai repülőtér

Az A–E előcsarnokok a belföldi járatokat bonyolítják, az F előcsarnok a nemzetközit. Parkolásra a T előcsarnok körül van lehetőség.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az ATL reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Atlantai repülőtér – látogatói információk

Az atlantai Hartsfield–Jackson nemzetközi repülőtér a világ legforgalmasabb légikikötője, ahol naponta átlagosan 275 000 utas fordul meg. Mindössze 16 km-re fekszik Atlanta belvárosától egy Massachusetts nagyságú agglomerációs területen; tökéletes kiindulópont üzleti és szabadidős utazásokhoz egyaránt.

Az atlantai repülőtér termináljai

A repülőtérnek két terminálja van: a belföldi és a nemzetközi terminál. A terminálok a repülőtér két ellentétes végén helyezkednek el, közöttük hét előcsarnokkal:

 • a T előcsarnok a belföldi terminállal szomszédos
 • az F előcsarnok a nemzetközi terminálon található
 • az A, B, C, D és E előcsarnokok ábécésorrendben követik egymást a belföldi és a nemzetközi terminál között, melyek közül az A előcsarnok fekszik legközelebb a belföldi terminálhoz

Mindkét terminálon találhatók várótermek, például az American Airlines Admirals Club, a Delta Sky Club és a United Club helyiségei. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

Atlantai repülőtér – belföldi terminál

Az északi terminálról ezek a légitársaságok indítanak járatokat:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

A déli terminálon a Delta járatai üzemelnek.

Az atlantai repülőtér nemzetközi terminálja

A nemzetközi terminál háromszintes, az F előcsarnokban az F1–F14 beszállókapukkal. Az indulási szint, az óradíjas parkoló és az érkezési szint között közvetlen az átjárás. A nemzetközi terminálról több mint 50 ország 75 úti céljára lehet eljutni nemzetközi légitársaságok, például a British Airways és a KLM járatain.

Étkezés az atlantai repülőtéren

Több mint 110 étkezési és italfogyasztási lehetőség közül válogathatunk, például nemzetközi gyorséttermek és elsőrangú beülős éttermek. Az étkezési lehetőségeket az előcsarnokokban és az átriumban találjuk.

Közlekedés az atlantai repülőtéren

A repülőtér saját metróhálózata, a Plane Train köti össze az előcsarnokokat a belföldi és a nemzetközi terminálokkal. A négykocsis szerelvények kétpercenként járnak oda-vissza, és öt kilométert tesznek meg. A repülőtéri metró átlagosan naponta több mint 200 000 utast szállít. A felszínen futó SkyTrain a Georgia International Convention Center épületét köti össze a repülőtér fontosabb szállodáival.

Időtöltés az atlantai repülőtéren

Számos program várja az utasokat, például művészeti kiállítások a repülőtér egész területén. Vannak állandó és időszaki kiállítások is. Évente négy koncertet rendeznek a repülőtér átriumában. Állatszeretőknek a 92 négyzetméteres kutyafuttatót ajánljuk. Ha vásárolni támad kedved, a repülőtéren sok mindent megtalálsz az újságosoktól kezdve a butikokig.

Valutaváltás az atlantai repülőtéren

Mintegy 12 pénzváltó található a repülőtéren az A, B, D, E és F előcsarnokokban, illetve az átriumban.

Hotelek az atlantai repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 60 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az atlantai repülőtér környékén

 • Atlantai füvészkert
 • Centennial Olympic Park
 • állatkert

További információ az ATL repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.