Ugrás a fő tartalomra

Az atlantai Hartsfield–Jackson nemzetközi repülőtér (ATL)

Mindegy, hogy az ATL reptérről a Georgia Aquariumhoz vagy az Atlantai Botanikus Kerttől az ATL reptérre szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid – például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés – olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Akár 15 USD kedvezmény

5 USD kedvezményt kaphatsz az első három fuvarod árából. Használd a NEWRIDER15 promóciós kódot. A kedvezményt a promóciós kód megadását követő 30 napon belül használhatod fel.

Utazási módok a környéken

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-5

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Pool

  1-2

  Megosztott fuvarok – a legolcsóbb opció

1/5

Fuvarigénylés az ATL repülőtérről

Hagyd el az épületet az alsó érkezési szinten

A belföldi terminálon történő utasfelvétel esetén menj le a poggyászfelvétel alatti alsó érkezési szintre, hagyd el a repülőteret, menj át a gyalogos övezeten, és kövesd a „Rideshare” (fuvarmegosztás) jelzéseket.

A nemzetközi terminálra érkező utasok az út külső szélénél találkozhatnak sofőrjeikkel.

Akkor igényelj fuvart, ha már megérkeztél a fuvarmegosztási felvételi területre

A belföldi terminálon történő utasfelvétel esetén az igénylés előtt menj a fuvarmegosztási felvételi területre. Kérjük, csak akkor küldd el az igénylést, ha már odaértél, ugyanis sofőrödnek parkolási díjat kell fizetnie, ha 15 percnél tovább tartózkodik ezen a területen.

Sofőröddel a kijelölt felvételi ponton találkozhatsz

Győződj meg róla, hogy a megfelelő terminálon és felvételi ponton vagy, majd keresd meg a sofőrödet. Ha nem találod, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazás kapcsolatfelvételi lehetőségei segítségével.

Atlantai repülőtér repülőtér parkolási díjai

Ha a saját autóddal szeretnél eljutni egy adott repülőtérre (pl. Atlantai repülőtér), itt megnézheted a parkolási díjakat.
Atlantai repülőtér repülőtér parkolási díjai

Díjszabás

36 USD naponta
19 USD naponta
14 USD naponta
14 USD naponta
10 USD naponta
Előfordulhat, hogy a parkolási díjaknál nem az aktuális árak jelennek meg (utolsó frissítés dátuma: 2018. november 20.).

Térkép – Atlantai repülőtér

Az A–E előcsarnokok a belföldi járatokat bonyolítják, az F előcsarnok a nemzetközit. Parkolásra a T előcsarnok körül van lehetőség.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára az ATL reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretéről is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Atlantai repülőtér – látogatói információk

Az atlantai Hartsfield–Jackson nemzetközi repülőtér a világ legforgalmasabb légikikötője, ahol naponta átlagosan 275 000 utas fordul meg. Mindössze 16 km-re fekszik Atlanta belvárosától egy Massachusetts nagyságú agglomerációs területen; tökéletes kiindulópont üzleti és szabadidős utazásokhoz egyaránt.

Az atlantai repülőtér termináljai

A repülőtérnek két terminálja van: a belföldi és a nemzetközi terminál. A terminálok a repülőtér két ellentétes végén helyezkednek el, közöttük hét előcsarnokkal:

 • a T előcsarnok a belföldi terminállal szomszédos
 • az F előcsarnok a nemzetközi terminálon található
 • az A, B, C, D és E előcsarnokok ábécésorrendben követik egymást a belföldi és a nemzetközi terminál között, melyek közül az A előcsarnok fekszik legközelebb a belföldi terminálhoz

Mindkét terminálon találhatók várótermek, például az American Airlines Admirals Club, a Delta Sky Club és a United Club helyiségei. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

Atlantai repülőtér – belföldi terminál

Az északi terminálról ezek a légitársaságok indítanak járatokat:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

A déli terminálon a Delta járatai üzemelnek.

Az atlantai repülőtér nemzetközi terminálja

A nemzetközi terminál háromszintes, az F előcsarnokban az F1–F14 beszállókapukkal. Az indulási szint, az óradíjas parkoló és az érkezési szint között közvetlen az átjárás. A nemzetközi terminálról több mint 50 ország 75 úti céljára lehet eljutni nemzetközi légitársaságok, például a British Airways és a KLM járatain.

Étkezés az atlantai repülőtéren

Több mint 110 étkezési és italfogyasztási lehetőség közül válogathatunk, például nemzetközi gyorséttermek és elsőrangú beülős éttermek. Az étkezési lehetőségeket az előcsarnokokban és az átriumban találjuk.

Közlekedés az atlantai repülőtéren

A repülőtér saját metróhálózata, a Plane Train köti össze az előcsarnokokat a belföldi és a nemzetközi terminálokkal. A négykocsis szerelvények kétpercenként járnak oda-vissza, és öt kilométert tesznek meg. A repülőtéri metró átlagosan naponta több mint 200 000 utast szállít. A felszínen futó SkyTrain a Georgia International Convention Center épületét köti össze a repülőtér fontosabb szállodáival.

Időtöltés az atlantai repülőtéren

Számos program várja az utasokat, például művészeti kiállítások a repülőtér egész területén. Vannak állandó és időszaki kiállítások is. Évente négy koncertet rendeznek a repülőtér átriumában. Állatszeretőknek a 92 négyzetméteres kutyafuttatót ajánljuk. Ha vásárolni támad kedved, a repülőtéren sok mindent megtalálsz az újságosoktól kezdve a butikokig.

Valutaváltás az atlantai repülőtéren

Mintegy 12 pénzváltó található a repülőtéren az A, B, D, E és F előcsarnokokban, illetve az átriumban.

Hotelek az atlantai repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 60 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók az atlantai repülőtér környékén

 • Atlantai füvészkert
 • Centennial Olympic Park
 • állatkert

További információ az ATL repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.