Preskoči na glavni sadržaj

Vermont: Naruči vožnju. Vozi se. Istraži.

Planiranje vožnje jednostavno je uz Uber. Usporedi načine kretanja i pogledaj što se događa u tvojoj blizini.

Ideš na neko drugo odredište? Pogledaj sve gradove u kojima je Uber dostupan.

Vermont: odaberi vožnju

 • UberX

  1-3

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

1/3

Preuzimanja u zračnoj luci Burlington International Airport

Saznaj gdje ćeš se susresti s vozačem i primi detaljne upute o tome kako pronaći svoju lokaciju preuzimanja.

Ista aplikacija, bez obzira na to kamo ideš

Istim značajkama u kojima uživaš kod kuće pristupi i tijekom putovanja, uključujući sigurnosne značajke kao što su non-stop podrška, GPS praćenje i hitna pomoć.

Kako surađujemo s gradovima

Naš odnos s tobom možda započinje dodirom, no taj je odnos puno dublji kada je riječ o gradovima. Naš je cilj biti uzor drugima za poboljšanje kvalitete života i izgradnju inteligentnijih, učinkovitijih gradova u budućnosti.

Uber Movement

Naši anonimizirani podaci dijele se s urbanistima i lokalnim rukovoditeljima kako bi im pomogli pri donošenju odluka o infrastrukturi i javnom prijevozu.

Sigurnost na cesti

Pomažemo spriječiti vožnje pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava poticanjem ljudi na sigurnije odabire i na taj način učiniti ceste sigurnijima za sve.

Pružanje podrške gradovima

Od doprinosa smanjenju ugljičnih emisija do jačanja javnog prijevoza, naša partnerstva s lokalnim vlastima stvaraju bolje gradove.

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ni droga vozačima koji se koriste aplikacijom Uber. Ako vjeruješ da bi vozač mogao biti pod utjecajem droga ili alkohola, zamoli ga da odmah završi vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli biti viši od cestarine.

Nakon što vozač završi vožnju, pošalji povratne informacije pri ocjenjivanju vožnje u aplikaciji Uber, porukom e-pošte na adresu customercomplaints@uber.com, na help.uber.com ili pozivom na broj 800-664-1378.

Na vožnje koje počinju ili završavaju u Burlingtonu primjenjuje se nadoplata od 0,25 USD. Na vožnje koje počinju u zračnoj luci BTV i završavaju u Burlingtonu primjenjuje se pristojba od 2,25 USD. Na vožnje koje završavaju u zračnoj luci BTV, a počinju u Burlingtonu primjenjuje se pristojba od 2,25 USD. Na vožnje koje počinju ili završavaju u zračnoj luci BTV, a koje ne počinju niti završavaju u Burlingtonu primjenjuje se pristojba od 2 USD. Pohvale ili prigovore Administrativnom uredu taksi službe možeš poslati e-poštom na cdunbar@burlingtonvt.gov ili na broj 802-865-7020.

Povelja o pravima korisnika u Burlingtonu: (1) Vozači vozila za najam uvijek će se ponašati pristojno i profesionalno. (2) Cijenu treba dogovoriti prije vožnje i objaviti u vozilima, na web-mjestima, u aplikacijama ili na ispisanoj ili elektroničkoj priznanici ili je mora obračunati taksimetar u skladu s cijenama koje određuje odbor. Prijevoznička mrežna tvrtka (PMT) koja korisnicima nudi važeće cijene koje se naplaćuju i opciju primanja procjene cijene prije ulaska u vozilo PMT-a u skladu je s ovom odredbom. (3) Na vozilu, na web-mjestu, u aplikacijama, na ispisanoj ili elektroničkoj priznanici jasno moraju biti istaknuti vozačevo ime, slika, broj registracijske pločice te marka i model vozila. (4) Pušenje nikada nije dozvoljeno ni u jednom vozilu. (5) Nijednoj osobi, osim vozaču, nikada nije dozvoljeno ostati u vozilu bez izričitog pristanka svih korisnika. (6) Sjedala i prtljažnik vozila moraju biti čisti. (7) Vozač mora poznavati i poštivati prometne zakone i voziti najizravnijom ili najučinkovitijom rutom do odredišta. (8) Dopušteno ti je mijenjati odredište i odabranu rutu. (9) Svako vozilo mora biti opremljeno odgovarajućim grijanjem i hlađenjem. (10) Potrebno je poštivati pravila o vlasniku licence o ograničenju dinamičnih cijena tijekom hitnih situacija.