Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Zadar (zad)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Zadar? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Zadar do centra grada ili od Starog grada do zračne luke Zadar, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke ZAD.

Ulica I/2A, Zemunik Donji 23222 Croatia
+385 60-355-355

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciZračna luka Zadar

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Zračna luka Zadar. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/10/05.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući unaprijed određenu cijenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Načini vožnje u području

 • Connect

  1-4

  Šalji i primaj pakete

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-4

  Comfortable midsized cars for 4, with top rated drivers

 • Van

  1-7

  Prostrana, praktična i udobna

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Zadar (ZAD)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka ZAD i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Zadar dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka Zadar.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci ZAD navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Zadar za jednostavnije putovanje

WiFi usluga u zračnoj luci Zadar

Putnicima je dostupna besplatna WiFi usluga u čitavoj zračnoj luci Zadar. Za povezivanje potraži mrežu „Zadar Airport (free)”.

Mjenjačnice u zračnoj luci Zadar

Banka i mjenjačnica nalaze se na putničkom terminalu zračne luke Zadar. Dostupan je i bankomat za podizanje novca u lokalnoj valuti.

Parkiranje u zračnoj luci Zadar

Zračna luka Zadar ima jedno glavno parkiralište s opcijama za dugo i kratko zadržavanje te brzo iskrcavanje i preuzimanje. Udaljenost od svih parkirališnih mjesta do terminala moguće je prijeći pješice.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Zadar, pa možeš uživati u praktičnoj i udobnoj vožnji do bilo kojeg željenog odredišta.

 • Uberove lokacije preuzimanja u zračnim lukama podliježu promjeni. Kako bi pronašao/la lokaciju preuzimanja u zračnoj luci Zadar, provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Na cijene do i od zračne luke Zadar mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Cijene vožnji provjeri u aplikaciji Uber.

 • Prije no što zatražiš vožnju, aplikacija će prikazati procjenu koliko će vremena trebati da tvoj vozač stigne na lokaciju preuzimanja.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Zadar

 • Austrian
 • Croatia
 • easyJet
 • Eurowings
 • LOT
 • Lufthansa
 • Luxair
 • Ryanair
 • Titan
 • Vueling

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.

Poveznice na vanjska web-mjesta navedene su isključivo radi praktičnosti za posjetitelje. Posjetitelji se poveznicama na druga web-mjesta koriste na vlastiti rizik, a Uber ne preuzima nikakvu odgovornost za povezana web-mjesta ni njihov sadržaj.