Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Zadar (ZAD)

Bez obzira putuješ li od zračne luke Zadar do središta grada ili od Starog grada do zračne luke Zadar, možeš računati na Uber.

Ulica I/2A, Zemunik Donji 23222 Croatia
+385 60-355-355

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući unaprijed određenu cijenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Načini vožnje u području

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

 • UberX

  1-3

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Van

  1-6

  Prostran, udoban i praktičan

1/3

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Zadar

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kada si spreman/a izaći van, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute do točke preuzimanja dobit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja navedenu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda ne nalazi uvijek na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Zadar za jednostavnije putovanje

WiFi usluga u zračnoj luci Zadar

Putnicima je dostupna besplatna WiFi usluga u čitavoj zračnoj luci Zadar. Za povezivanje potraži mrežu „Zadar Airport (free)”.

Mjenjačnice u zračnoj luci Zadar

Banka i mjenjačnica nalaze se na putničkom terminalu zračne luke Zadar. Dostupan je i bankomat za podizanje novca u lokalnoj valuti.

Parkiranje u zračnoj luci Zadar

Zračna luka Zadar ima jedno glavno parkiralište s opcijama za dugo i kratko zadržavanje te brzo iskrcavanje i preuzimanje. Udaljenost od svih parkirališnih mjesta do terminala moguće je prijeći pješice.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Zadar, pa možeš uživati u praktičnoj i udobnoj vožnji do bilo kojeg željenog odredišta.

 • Uberove lokacije preuzimanja u zračnim lukama podliježu promjeni. Kako bi pronašao/la lokaciju preuzimanja u zračnoj luci Zadar, provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Na cijene do i od zračne luke Zadar mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Cijene vožnji provjeri u aplikaciji Uber.

 • Prije no što zatražiš vožnju, aplikacija će prikazati procjenu koliko će vremena trebati da tvoj vozač stigne na lokaciju preuzimanja.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.
Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.

Poveznice na vanjska web-mjesta navedene su isključivo radi praktičnosti za posjetitelje. Posjetitelji se poveznicama na druga web-mjesta koriste na vlastiti rizik, a Uber ne preuzima nikakvu odgovornost za povezana web-mjesta ni njihov sadržaj.