Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka London Stansted (stn)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Stansted? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Stansted do Londona ili od Londona do zračne luke Stansted, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke STN.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Luksuzne svakodnevne vožnje

 • Lux

  1-4

  Najnoviji luksuz i stil

 • Green

  1-4

  Održive vožnje u električnim vozilima

 • Uber Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

1/7

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Stansted (STN)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka STN i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Stansted dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka London Stansted.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci STN navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku London Stansted

WiFi usluga u zračnoj luci Stansted

Omogućeno ti je 4 sata besplatne WiFi usluge u zračnoj luci Stansted Airport po danu i po registriranom uređaju. Dodatno možeš kupiti 24-satne pakete, odnosno 6-mjesečne ili 12-mjesečne pakete ako često putuješ.

Parkiranje u zračnoj luci Stansted

U zračnoj luci London Stansted postoji niz opcija parkiranja, uključujući kratkoročno, srednjoročno i dugoročno parkiranje. Obližnja parkirališta JetParks nude povoljniju alternativu.

Mjenjačnice u zračnoj luci Standsted

Bankomati su dostupni i prije i nakon sigurnosnog pregleda u zračnoj luci London Stansted. Dostupne valute uključuju GBP, EUR i USD. Postoji 7 mjenjačnica Moneycorp u zračnoj luci London Stansted u prostoru za dolaske i odlaske.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci STN, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Stansted mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Troškovi parkiranja i naknade zračne luke također se mogu dodati konačnoj cijeni tvoje vožnje.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i drugim čimbenicima. Nakon što zatražiš vožnju, provjeri aplikaciju za procijenjeno vrijeme čekanja.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.
Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.