Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Međunarodna zračna luka Norman Y. Mineta San Jose (SJC)

Ideš li od zračne luke San Jose do San Francisca ili centra San Josea, zatraži vožnju do ili od zračne luke u svako doba.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Uberov alat za procjenu cijene

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Načini vožnje

 • UberX1-4

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Dijeljene vožnje, niža cijena

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke San Jose

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i potrebama smještaja prtljage.

Izađi iz područja za dolaske ili preuzimanje prtljage

Izađi van i slijedi znakove do područja preuzimanja dijeljenih vožnji. To je mjesto na kojemu se svi Uberovi partneri-vozači u zračnoj luci SJC sastaju s korisnicima radi preuzimanja.

Za preuzimanja na terminalu A sastani se s vozačem ispred područja za preuzimanje prtljage kod stanice 1. Za preuzimanja na terminalu B sastani se s vozačem na prometnom otoku kod stanice 9.

Potraži svojeg vozača

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije i potvrdi svoju lokaciju.

Zračna luka San Jose – karta

Međunarodna zračna luka San Jose ima 2 terminala: Terminal A i terminal B koji su međusobno povezani štićenom zonom. Oba terminala služe za međunarodne dolaske.

Najčešća pitanja korisnika

Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke SJC ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke San Jose

Međunarodna zračna luka Mineta San Jose (SJC) najbrže je rastuća zračna luka u SAD-u po broju putnika, a kroz nju godišnje prođe više od 12,5 milijuna putnika. Smještena oko 4 milje (6 kilometara) od središta San Josea, zračna luka udaljena je oko 8 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke San Jose

Zračna luka SJC podijeljena je na 2 terminala, A i B, s ukupno 31 izlazom za ukrcaj na oba terminala. Saloni zračne luke San Jose nalaze se na terminalu A. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal A zračne luke SJC

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

Terminal B u zračnoj luci SJC

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Međunarodni terminal zračne luke SJC

Ukrcaj na međunarodne letove u zračnoj luci San Jose odvija se na oba terminala. Zračna luka SJC nudi stalne letove do 16 međunarodnih odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci San Jose

Putnici mogu birati među više od 30 opcija blagovanja u zračnoj luci SJC, uključujući lance restorana brze hrane, barove i restorane s posluživanjem za stolom. Hranu i napitke može se u zračnoj luci San Jose kupiti na oba terminala.

Kretanje po zračnoj luci San Jose

Putnici u zračnoj luci SJC mogu se koristiti shuttleom za prijevoz između terminala. Shuttle u zračnoj luci San Jose vozi u neprekinutoj petlji između terminala A, terminala B i parkirališta. Shuttle kreće svakih 7 do 10 minuta sa svakog terminala, od centra za najam vozila i dnevnog parkirališta 4.

Što možeš raditi u zračnoj luci San Jose

U zračnoj luci SJC postoji umjetnički program koji odražava ulogu regije kao globalnog centra tehnologije i inovacija. Umjetnine se nalaze u dvorani za dolaske terminala B, južnoj dvorani i na polukatu. Glasoviri se mogu pronaći kod plave točke terminala A i preuzimanja prtljage terminala B. Zračna luka San Jose nudi 24 lokacije za kupovinu u oba terminala, uključujući trgovine koje prodaju kozmetiku, nakit i elektroniku. Zračna luka također ima 23 aktivna terapijska psa koji putnicima pomažu smiriti se prije leta.

Mjenjačnice u zračnoj luci San Jose

Mjenjačnice u zračnoj luci San Jose nalaze se na terminalu A kod izlaza 15 i u području za preuzimanje prtljage.

Hoteli u blizini zračne luke San Jose

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke SJC, u blizini se nalazi više od 25 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke San Jose

 • Riječni park i vrtovi Guadalupe
 • Kulturni centar Mexican Heritage Plaza
 • Povijesni i tehnološki muzeji San Josea

Više informacija o zračnoj luci San Jose pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter