Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Pittsburgh (PIT)

Ideš li od zračne luke Pittsburgh do Zoološkog vrta Pittsburgh ili od centra grada do zračne luke PIT, možeš računati na Uber.

1000 Airport Boulevard, Pittsburgh, PA 15231
+1 412-472-3525

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Do 15 USD popusta

Ostvari popust od 5 USD za prve tri vožnje. Primijeni promotivni kod NEWRIDER15. Vrijedi 30 dana od primjene promotivnog koda na tvoj Uber račun.

Načini vožnje u području

 • UberX

  1-3

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

1/3

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Pittsburgh

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Izađi iz područja za preuzimanje prtljage

Kada izađeš kroz vrata 4, potraži ljubičasti rubnik koji označava mjesto za komercijalno preuzimanje. To je mjesto u zračnoj luci PIT na kojemu svi Uberovi partneri-vozači preuzimaju svoje korisnike.

Sastani se s vozačem

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Cijene parkiranja u zračnoj luci Zračna luka Pittsburgh

Ako planiraš odlazak u zračnu luku Zračna luka Pittsburgh i razmišljaš voziti, cijene parkiranja pronaći ćeš ovdje.
Cijene parkiranja u zračnoj luci Zračna luka Pittsburgh

Ocijeni

26 USD po danu
16 USD po danu
8 USD po danu
Cijene parkiranja možda nisu uvijek najnovije; ti su podaci ažurirani dana 20. studenog 2018..

Zračna luka Pittsburgh – karta

Međunarodna zračna luka Pittsburgh sastoji se od 2 glavne zgrade, terminala u javnom području i terminala u štićenoj zoni. Terminal u štićenoj zoni sastoji se od 4 dvorane za prihvat putnika, a dvorana C prima sve međunarodne dolaske.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke PIT ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Pittsburgh

Međunarodna zračna luka Pittsburgh (PIT) 47. je najprometnija zračna luka u SAD-u, a kroz nju godišnje prođe više od 8 milijuna putnika. Smještena oko 18 milja (29 kilometara) od središta Pittsburgha, zračna luka udaljena je oko 20 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke Pittsburgh

Zračna luka PIT sastoji se od 2 glavne zgrade terminala: terminala u javnom području i terminala u štićenoj zoni. Terminal u javnom području sastoji se od preuzimanja prtljage, sustava prodaje karata, sigurnosnih kontrolnih točki i cestovnog prijevoza. Terminal u štićenoj zoni sastoji se od 4 dvorane (A, B, C i D) sa 75 izlaza na terminalu. Saloni zračne luke Pittsburgh nalaze se na terminalima B i C. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Dvorana A terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

Dvorana B terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

Dvorana C terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • Salon klub

Dvorana D terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

Međunarodni terminal zračne luke PIT

Međunarodni dolasci i odlasci u zračnoj luci smješteni su u dvorani C terminala u štićenoj zoni, što obuhvaća izlaze C51 do C61. Zračna luka PIT nudi stalne letove do više od 20 međunarodnih odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci Pittsburgh

Zračna luka PIT nudi više od 30 opcija blagovanja kako na terminalu u javnom području tako i na terminalu u štićenoj zoni, uključujući barove, kafiće, zalogajnice i restorane s posluživanjem za stolom. Ponuda hrane u zračnoj luci Pittsburgh ima raspon od tradicionalne američke kuhinje i restorana do međunarodne kuhinje.

Kretanje po zračnoj luci Pittsburgh

Putnici u zračnoj luci PIT mogu upotrebljavati People Mover, potpuno automatizirani sustav podzemne željeznice koji povezuje terminal u javnom području i terminal u štićenoj zoni. Osim toga, zračna luka Pittsburgh ima pokretne pješačke staze duž svake strane dvorane radi lakšeg kretanja putnika.

Što možeš raditi u zračnoj luci Pittsburgh

Program Umjetnost u zračnoj luci međunarodne zračne luke Pittsburgh predstavlja radove lokalnih, regionalnih, nacionalnih i međunarodnih umjetnika. Izložbe su postavljene na terminalu u javnom području i dvorani C terminala u štićenoj zoni. Salon za djecu nalazi se u dvorani C terminala u štićenoj zoni te sadrži interaktivne instalacije i opremu za igranje. Spa centri nalaze se u dvorani B i u samom središtu terminala u štićenoj zoni.

Mjenjačnice u zračnoj luci Pittsburgh

Mjenjačnice za putnike u zračnoj luci Pittsburgh nalaze se na terminalu u javnom području na tranzitnoj razini.

Hoteli u blizini zračne luke Pittsburgh

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke PIT, u blizini se nalazi više od 25 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke Pittsburgh

 • Zgrada Cathedral of Learning
 • Grandview Overlook
 • Konzervatorij i botanički vrtovi u Pittsburghu
 • Državni park Raccoon Creek, Hookstown

Više informacija o zračnoj luci PIT pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.