Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Pittsburgh (pit)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Pittsburgh? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Pittsburgh do zoološkog vrta u Pittsburghu ili od centra grada do zračne luke PIT, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke PIT.

1000 Airport Boulevard, Pittsburgh, PA 15231
+1 412-472-3525

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka Pittsburgh

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Pittsburgh. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

1/5

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Pittsburgh (PIT)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka PIT i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Izađi iz područja za preuzimanje prtljage

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Pittsburgh primit ćeš izravno putem aplikacije. Kada izađeš kroz vrata 4, potraži ljubičastu zonu namijenjenu za preuzimanje putnika uz pločnik.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci PIT navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Pittsburgh – karta

Međunarodna zračna luka Pittsburgh sastoji se od 2 glavne zgrade, terminala u javnom području i terminala u štićenoj zoni. Terminal u štićenoj zoni sastoji se od 4 dvorane za prihvat putnika, a dvorana C prima sve međunarodne dolaske.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke PIT ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Pittsburgh

Međunarodna zračna luka Pittsburgh (PIT) 47. je najprometnija zračna luka u SAD-u, a kroz nju godišnje prođe više od 8 milijuna putnika. Smještena oko 18 milja (29 kilometara) od središta Pittsburgha, zračna luka udaljena je oko 20 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke Pittsburgh

Zračna luka PIT sastoji se od 2 glavne zgrade terminala: terminala u javnom području i terminala u štićenoj zoni. Terminal u javnom području sastoji se od preuzimanja prtljage, sustava prodaje karata, sigurnosnih kontrolnih točki i cestovnog prijevoza. Terminal u štićenoj zoni sastoji se od 4 dvorane (A, B, C i D) sa 75 izlaza na terminalu. Saloni zračne luke Pittsburgh nalaze se na terminalima B i C. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Dvorana A terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

Dvorana B terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

Dvorana C terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • Salon klub

Dvorana D terminala u štićenoj zoni zračne luke PIT

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

Međunarodni terminal zračne luke PIT

Međunarodni dolasci i odlasci u zračnoj luci smješteni su u dvorani C terminala u štićenoj zoni, što obuhvaća izlaze C51 do C61. Zračna luka PIT nudi stalne letove do više od 20 međunarodnih odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci Pittsburgh

Zračna luka PIT nudi više od 30 opcija blagovanja kako na terminalu u javnom području tako i na terminalu u štićenoj zoni, uključujući barove, kafiće, zalogajnice i restorane s posluživanjem za stolom. Ponuda hrane u zračnoj luci Pittsburgh ima raspon od tradicionalne američke kuhinje i restorana do međunarodne kuhinje.

Kretanje po zračnoj luci Pittsburgh

Putnici u zračnoj luci PIT mogu upotrebljavati People Mover, potpuno automatizirani sustav podzemne željeznice koji povezuje terminal u javnom području i terminal u štićenoj zoni. Osim toga, zračna luka Pittsburgh ima pokretne pješačke staze duž svake strane dvorane radi lakšeg kretanja putnika.

Što možeš raditi u zračnoj luci Pittsburgh

Program Umjetnost u zračnoj luci međunarodne zračne luke Pittsburgh predstavlja radove lokalnih, regionalnih, nacionalnih i međunarodnih umjetnika. Izložbe su postavljene na terminalu u javnom području i dvorani C terminala u štićenoj zoni. Salon za djecu nalazi se u dvorani C terminala u štićenoj zoni te sadrži interaktivne instalacije i opremu za igranje. Spa centri nalaze se u dvorani B i u samom središtu terminala u štićenoj zoni.

Mjenjačnice u zračnoj luci Pittsburgh

Mjenjačnice za putnike u zračnoj luci Pittsburgh nalaze se na terminalu u javnom području na tranzitnoj razini.

Hoteli u blizini zračne luke Pittsburgh

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke PIT, u blizini se nalazi više od 25 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke Pittsburgh

 • Zgrada Cathedral of Learning
 • Grandview Overlook
 • Konzervatorij i botanički vrtovi u Pittsburghu
 • Državni park Raccoon Creek, Hookstown

Više informacija o zračnoj luci PIT pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.