Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Orly Pariz (ory)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Orly? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Orly do Pariza ili od Pariza do zračne luke Orly, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke ORY.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciZračna luka Orly Pariz

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Zračna luka Orly Pariz. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/05/29.

9:23 PM
open

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • UberX Prioritet

  1-4

  Brže preuzimanje

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Berline

  1-4

  Vrhunski automobili s vrhunskim vozačima

 • Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • Van

  1-6

  Vrhunski automobili za 6 osoba s najbolje ocijenjenim vozačima

 • Green

  1-4

  Električna i hibridna vozila

1/6

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Orly (ORY)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka ORY i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Orly dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka Orly Pariz.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci ORY navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Orly

WiFi usluga u zračnoj luci Orly

WiFi usluga dostupna je svim putnicima u zračnoj luci Orly po standardnim cijenama povezivanja od 2,90 EUR za 20 minuta do 5,90 EUR za sat vremena ili uz bolju vezu po cijeni od 9,90 EUR za 24 sata.

Parkiranje u zračnoj luci Orly Pariz

Zračna luka Pariz Orly raspolaže sa 7 parkirališta za automobile koja su otvorena 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Opcije parkiranja uključuju kratkotrajno i dugotrajno parkiranje te posebne trake i mjesta za motocikle i osobe smanjene pokretljivosti, kao i parkiranje za pretplatnike i parkiranje samo uz rezervaciju.

Mjenjačnice u zračnoj luci Orly

Mjenjačnica Travelex nalazi se u dvorani za prihvat putnika A južnog terminala zračne luke Orly. Možeš unaprijed naručiti valutu na mreži i preuzeti je u poslovnici, zatražiti prepaid bankovnu karticu ili se poslužiti nekom od automatskih mjenjačnica koje se nalaze u oba terminala.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci ORY, tako da možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Uberove lokacije preuzimanja u zračnim lukama podliježu promjeni. Kako bi pronašao/la lokaciju preuzimanja, uvijek provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Orly mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Terminali zračne luke Orly

Uber je idealan izbor za ljude koji odlaze iz zračne luke Pariz Orly (ORY). Samo 19 kilometara (12 milja) južno od Pariza, zračna luka Orly je 2. najprometnija zračna luka u Francuskoj iza zračne luke Charles de Gaulle, također u Parizu, koja je glavno nacionalno središte zračnog prometa. Ipak, Orly je najprometnija tuzemna zračna luka u Francuskoj s više od 32 milijuna putnika godišnje. Uber polusatnom vožnjom do Pariza nudi ugodno rješenje bez stresa putnicima koji odlaze ili dolaze u zračnu luku Orly.

Terminali zračne luke ORY

U zračnoj luci Orly postoje 2 terminala: zapadni (Ouest) i južni (Sud). Južni terminal ima 6 razina i služi uglavnom za kratke letove, dok se zapadni terminal sastoji od 3 razine i služi za duge letove. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Zapadni terminal zračne luke ORY

 • Air France
 • British Airways

Južni terminal zračne luke ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Salon Zénith

Restorani zračne luke Pariz Orly

Zračna luka Pariz Orly u ponudi ima velik izbor kafića, francuskih zalogajnica i još puno toga na oba terminala. Većina restorana smještena je prije sigurnosne provjere, stoga ako imaš vremena prije leta izbor je velik, a dosta restorana smješteno je i u prostoru za bescarinsku kupnju na oba terminala.

Kretanje po zračnoj luci ORY

S jednog na drugi terminal možeš prijeći besplatnim automatiziranim shuttleom Orlyval koji je također spojen i sa stanicom Antony RER, a koja nudi izravnu vezu s pariškim metroom. Put Orlyvalom između terminala traje manje od minute, a metro polazi svakih 6 minuta. Postoji i shuttle koji povezuje parkinge i oba terminala, a po rasporedu polazi svakih 9 minuta.

Što možeš raditi u zračnoj luci ORY

Zračna luka Pariz Orly može se pohvaliti ogromnim izborom luksuznih trgovina – ipak je to Pariz – s mnogim markama visoke mode dostupnim u prostorima bescarinske kupnje na oba terminala. Klinci će obožavati prostore za igranje ili igraonice Gulli u međunarodnim salonima za ukrcaj južnog terminala i u dvorani 1 zapadnog terminala, kao stvorene da se izmore prije dugog leta. Zapadni terminal ima i nekoliko posebnih salona zračnih prijevoznika gdje se možeš odmoriti prije leta, a postoje i prostorije za igranje biljara, flipera i drugih igara za zabavu.

Hoteli u blizini zračne luke ORY

Tri hotela nalaze se na području zračne luke Orly, no mnogo ih je više u susjednim predgrađima Rungisu i Athis-Monsu. Mnogi hoteli nude poslovne sadržaje. Povezanost željeznicom pomoću Orlyvala omogućuje ti da nađeš smještaj u srcu Pariza ako imaš vremena putovati.

Točke interesa u blizini zračne luke Orly

Kao što je za očekivati od zračne luke smještene u Parizu, u blizini ima mnogo atrakcija, kao što su:

 • Pariške katakombe
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • biblioteka François-Mitterrand
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Više informacija o zračnoj luci Pariz Orly pronađi ovdje.

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.