Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Zračna luka Orly Pariz (ORY)

Ideš li od zračne luke Orly do Pariza ili od Pariza do zračne luke Orly, možeš računati na Uber.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kada si spreman/a izaći van, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točki preuzimanja dobit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja specificiranu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda uvijek ne nalazi na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

WiFi usluga u zračnoj luci Orly

WiFi usluga dostupna je svim putnicima u zračnoj luci Orly po standardnim cijenama povezivanja od 2,90 EUR za 20 minuta do 5,90 EUR za sat vremena ili uz bolju vezu po cijeni od 9,90 EUR za 24 sata.

Parkiranje u zračnoj luci Orly Pariz

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Mjenjačnice u zračnoj luci Orly

Mjenjačnica Travelex nalazi se u dvorani za prihvat putnika A južnog terminala zračne luke Orly. Možeš unaprijed naručiti valutu na mreži i preuzeti je u poslovnici, zatražiti prepaid bankovnu karticu ili se poslužiti nekom od automatskih mjenjačnica koje se nalaze u oba terminala.

Uber je dostupan u zračnoj luci ORY, tako da možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

Uberove lokacije preuzimanja u zračnim lukama podliježu promjeni. Kako bi pronašao/la lokaciju preuzimanja, uvijek provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Orly mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Uber je idealan izbor za ljude koji odlaze iz zračne luke Pariz Orly (ORY). Samo 19 kilometara (12 milja) južno od Pariza, zračna luka Orly je 2. najprometnija zračna luka u Francuskoj iza zračne luke Charles de Gaulle, također u Parizu, koja je glavno nacionalno središte zračnog prometa. Ipak, Orly je najprometnija tuzemna zračna luka u Francuskoj s više od 32 milijuna putnika godišnje. Uber polusatnom vožnjom do Pariza nudi ugodno rješenje bez stresa putnicima koji odlaze ili dolaze u zračnu luku Orly.

Terminali zračne luke ORY

U zračnoj luci Orly postoje 2 terminala: zapadni (Ouest) i južni (Sud). Južni terminal ima 6 razina i služi uglavnom za kratke letove, dok se zapadni terminal sastoji od 3 razine i služi za duge letove. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Zapadni terminal zračne luke ORY

 • Air France
 • British Airways

Južni terminal zračne luke ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Salon Zénith

Restorani zračne luke Pariz Orly

Zračna luka Pariz Orly u ponudi ima velik izbor kafića, francuskih zalogajnica i još puno toga na oba terminala. Većina restorana smještena je prije sigurnosne provjere, stoga ako imaš vremena prije leta izbor je velik, a dosta restorana smješteno je i u prostoru za bescarinsku kupnju na oba terminala.

Kretanje po zračnoj luci ORY

S jednog na drugi terminal možeš prijeći besplatnim automatiziranim shuttleom Orlyval koji je također spojen i sa stanicom Antony RER, a koja nudi izravnu vezu s pariškim metroom. Put Orlyvalom između terminala traje manje od minute, a metro polazi svakih 6 minuta. Postoji i shuttle koji povezuje parkinge i oba terminala, a po rasporedu polazi svakih 9 minuta.

Što možeš raditi u zračnoj luci ORY

Zračna luka Pariz Orly može se pohvaliti ogromnim izborom luksuznih trgovina – ipak je to Pariz – s mnogim markama visoke mode dostupnim u prostorima bescarinske kupnje na oba terminala. Klinci će obožavati prostore za igranje ili igraonice Gulli u međunarodnim salonima za ukrcaj južnog terminala i u dvorani 1 zapadnog terminala, kao stvorene da se izmore prije dugog leta. Zapadni terminal ima i nekoliko posebnih salona zračnih prijevoznika gdje se možeš odmoriti prije leta, a postoje i prostorije za igranje biljara, flipera i drugih igara za zabavu.

Hoteli u blizini zračne luke ORY

Tri hotela nalaze se na području zračne luke Orly, no mnogo ih je više u susjednim predgrađima Rungisu i Athis-Monsu. Mnogi hoteli nude poslovne sadržaje. Povezanost željeznicom pomoću Orlyvala omogućuje ti da nađeš smještaj u srcu Pariza ako imaš vremena putovati.

Točke interesa u blizini zračne luke Orly

Kao što je za očekivati od zračne luke smještene u Parizu, u blizini ima mnogo atrakcija, kao što su:

 • Pariške katakombe
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • biblioteka François-Mitterrand
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Više informacija o zračnoj luci Pariz Orly pronađi ovdje.