Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Orly Pariz (ory)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Orly? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Orly do Pariza ili od Pariza do zračne luke Orly, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke ORY.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciZračna luka Orly Pariz

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Zračna luka Orly Pariz. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/27.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Moto

  1

  Professional drivers on high-end motorbikes and maxi scooters

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Berline

  1-4

  Premium vožnje u luksuznim automobilima

 • Uber Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-7

  Premium rides in spacious cars for groups up to 6

 • Green

  1-4

  Električna i hibridna vozila

 • uberX VIP

  1-4

  Best rated drivers for our best clients

1/9

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Orly (ORY)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka ORY i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Orly dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka Orly Pariz.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci ORY navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Orly

WiFi usluga u zračnoj luci Orly

WiFi usluga dostupna je svim putnicima u zračnoj luci Orly po standardnim cijenama povezivanja od 2,90 EUR za 20 minuta do 5,90 EUR za sat vremena ili uz bolju vezu po cijeni od 9,90 EUR za 24 sata.

Parkiranje u zračnoj luci Orly Pariz

Zračna luka Pariz Orly raspolaže sa 7 parkirališta za automobile koja su otvorena 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Opcije parkiranja uključuju kratkotrajno i dugotrajno parkiranje te posebne trake i mjesta za motocikle i osobe smanjene pokretljivosti, kao i parkiranje za pretplatnike i parkiranje samo uz rezervaciju.

Mjenjačnice u zračnoj luci Orly

Mjenjačnica Travelex nalazi se u dvorani za prihvat putnika A južnog terminala zračne luke Orly. Možeš unaprijed naručiti valutu na mreži i preuzeti je u poslovnici, zatražiti prepaid bankovnu karticu ili se poslužiti nekom od automatskih mjenjačnica koje se nalaze u oba terminala.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci ORY, tako da možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Uberove lokacije preuzimanja u zračnim lukama podliježu promjeni. Kako bi pronašao/la lokaciju preuzimanja, uvijek provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Orly mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Terminali zračne luke Orly

Više informacija o zračnoj luci Pariz Orly pronađi ovdje.

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.