Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Međunarodna zračna luka Ontario (ONT)

Ideš li od zračne luke Ontario Airport do muzeja Planes of Fame ili od Regionalnog parka Cucamonga-Guasti Regional Park do zračne luke Ontario, možeš računati na Uber.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Uberov alat za procjenu cijene

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Načini vožnje

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Ontario

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i prtljage. Na karti odaberi početnu lokaciju.

Potraži znakove za dijeljenje vožnje

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Potraži svojeg vozača

Vozač će te čekati uz rub pločnika. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Ontario – karta

Međunarodna zračna luka Ontario ima 2 terminala: Terminal 2 i terminal 4. Aerodrom je povezan s ukupno 19 putničkih odredišta.

Najčešća pitanja korisnika

Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke ONT ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Ontario

Kroz međunarodnu zračnu luku Ontario (ONT) godišnje prođe oko 4 milijuna putnika, a smještena je oko 4 milje (6 kilometara) ili 8 minuta vožnje od središta Ontarija u Kaliforniji u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima. Ona se također nalazi oko 38 milja (61 kilometar) istočno od središta Los Angelesa i 23 milje (37 kilometara) zapadno od središta San Bernardina.

Terminali zračne luke Ontario

Zračna luka ONT ima 2 terminala: terminal 2 s 12 izlaza i terminal 4 s 14 izlaza. Odmah do također postoji zasebna zgrada za međunarodne dolaske. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 2 zračne luke ONT

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

Terminal 4 zračne luke ONT

 • American
 • Southwest

Međunarodni terminal zračne luke ONT

Međunarodni odlasci u zračnoj luci Ontario većinom su smješteni na terminalu 2. Zračna luka ONT nudi stalne letove do 2 međunarodnih odredišta: Meksika i Tajvana.

Blagovanje u zračnoj luci Ontario

Zračna luka ONT ima 8 opcija blagovanja na svoja 2 terminala. Putnici mogu birati između kafića, barova i restorana brze hrane. Dostupna ponuda hrane i napitaka uključuje kavu, gurmansku pizzu i užinu za van. Ponuda hrane na terminalu 2 zračne luke Ontario većinom se nalazi između izlaza 204 i 209. Na terminalu 4 ponuda hrane većinom se nalazi između izlaza 404 i 410.

Kretanje po zračnoj luci Ontario

U zračnoj luci Ontario nalazi se besplatan shuttle koji posjetitelje prevozi između putničkih terminala, parkirališta 5 i konsolidiranog centra za najam vozila. Svim shuttleovima u zračnoj luci Ontario mogu pristupiti osobe u invalidskim kolicima.

Što možeš raditi u zračnoj luci Ontario

Vojnicima i vojnikinjama salon USO u zračnoj luci Ontario nudi salone s televizorima te kolekcijom filmova i televizijskih emisija, besplatnu knjižnicu s knjigama i časopisima, računala s internetskim pristupom, sobu za igranje, pohranu prtljage te područje za djecu i prostoriju za malu djecu. Besplatni shuttle dostupan je na terminalima 2 i 4.

Mjenjačnice u zračnoj luci Ontario

U međunarodnoj zračnoj luci Ontario ne postoje usluge mjenjačnice za putnike.

Hoteli u blizini zračne luke Ontario

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke ONT, u blizini se nalazi više od 20 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke Ontario

 • Regionalni park Cucamonga – Guasti
 • Gradski trg Ontario
 • Muzej Planes of Fame Air, Chino
 • Stijena Pumpkin Rock, Norco

Više informacija o zračnoj luci Ontario pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter