Preskoči na glavni sadržaj

UPDATE: As of September 14, 2019 Uber pickups and dropoffs are not available at Ontario International Airport.

X small

Međunarodna zračna luka Ontario (ont)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Ontario? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Ontario do muzeja Planes of Fame ili od regionalnog parka Cucamonga-Guasti Regional Park do zračne luke ONT, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke ONT.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Ontario. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/02.

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

1/5

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i prtljage. Na karti odaberi početnu lokaciju.

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Vozač će te čekati uz rub pločnika. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Međunarodna zračna luka Ontario ima 2 terminala: Terminal 2 i terminal 4. Aerodrom je povezan s ukupno 19 putničkih odredišta.
 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke ONT ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.
Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Kroz međunarodnu zračnu luku Ontario (ONT) godišnje prođe oko 4 milijuna putnika, a smještena je oko 4 milje (6 kilometara) ili 8 minuta vožnje od središta Ontarija u Kaliforniji u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima. Ona se također nalazi oko 38 milja (61 kilometar) istočno od središta Los Angelesa i 23 milje (37 kilometara) zapadno od središta San Bernardina.

Terminali zračne luke Ontario

Zračna luka ONT ima 2 terminala: terminal 2 s 12 izlaza i terminal 4 s 14 izlaza. Odmah do također postoji zasebna zgrada za međunarodne dolaske. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 2 zračne luke ONT

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

Terminal 4 zračne luke ONT

 • American
 • Southwest

Međunarodni terminal zračne luke ONT

Međunarodni odlasci u zračnoj luci Ontario većinom su smješteni na terminalu 2. Zračna luka ONT nudi stalne letove do 2 međunarodnih odredišta: Meksika i Tajvana.

Blagovanje u zračnoj luci Ontario

Zračna luka ONT ima 8 opcija blagovanja na svoja 2 terminala. Putnici mogu birati između kafića, barova i restorana brze hrane. Dostupna ponuda hrane i napitaka uključuje kavu, gurmansku pizzu i užinu za van. Ponuda hrane na terminalu 2 zračne luke Ontario većinom se nalazi između izlaza 204 i 209. Na terminalu 4 ponuda hrane većinom se nalazi između izlaza 404 i 410.

Kretanje po zračnoj luci Ontario

U zračnoj luci Ontario nalazi se besplatan shuttle koji posjetitelje prevozi između putničkih terminala, parkirališta 5 i konsolidiranog centra za najam vozila. Svim shuttleovima u zračnoj luci Ontario mogu pristupiti osobe u invalidskim kolicima.

Što možeš raditi u zračnoj luci Ontario

Vojnicima i vojnikinjama salon USO u zračnoj luci Ontario nudi salone s televizorima te kolekcijom filmova i televizijskih emisija, besplatnu knjižnicu s knjigama i časopisima, računala s internetskim pristupom, sobu za igranje, pohranu prtljage te područje za djecu i prostoriju za malu djecu. Besplatni shuttle dostupan je na terminalima 2 i 4.

Mjenjačnice u zračnoj luci Ontario

U međunarodnoj zračnoj luci Ontario ne postoje usluge mjenjačnice za putnike.

Hoteli u blizini zračne luke Ontario

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke ONT, u blizini se nalazi više od 20 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke Ontario

 • Regionalni park Cucamonga – Guasti
 • Gradski trg Ontario
 • Muzej Planes of Fame Air, Chino
 • Stijena Pumpkin Rock, Norco

Više informacija o zračnoj luci Ontario pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.