Preskoči na glavni sadržaj

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Bez obzira putuješ li od zračne luke Madrid do središta grada ili od Muzeja Prado do zračne luke Madrid, možeš računati na Uber.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Načini vožnje u području

 • UberX

  1-3

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-3

  Luxury rides with professional drivers

 • Van

  1-5

  NISKOTARIFNE VOŽNJE ZA VELIKE GRUPE

1/3

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Madrid

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kada si spreman/a izaći van, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute do točke preuzimanja dobit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja navedenu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda ne nalazi uvijek na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Madrid

WiFi usluga u zračnoj luci Madrid

U zračnoj luci Madrid svim putnicima nudi se besplatna WiFi usluga. Za prijavu slijedi ove upute: – potraži mrežu AIRPORT FREE WIFI AENA – registriraj se putem Facebooka, LinkedIna, e-pošte ili platforme Aena Club Cliente.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Madrid

U zračnoj luci MAD postoji ured za odlaganje prtljage u kojem putnici uz naknadu mogu pohraniti prtljagu na rok od maksimalno 14 dana. U uredu za prtljagu također se nude putne potrepštine, kutije za bicikle i usluge ispisa.

Parkiranje u zračnoj luci Madrid

U zračnoj luci MAD nude se mogućnosti kratkoročnog i dugoročnog parkiranja, ekspresnog iskrcaja i preuzimanja, VIP parkiranja, parkiranja prvog razreda i niskotarifnog parkiranja. Također postoje odvojena parkirališta za motocikle i bicikle.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Madrid, pa možeš uživati u praktičnoj i udobnoj vožnji do bilo kojeg željenog odredišta.

 • Uberove lokacije preuzimanja u zračnim lukama podliježu promjeni. Kako bi pronašao/la lokaciju preuzimanja, uvijek provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Na cijene do i od zračne luke Madrid mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene u aplikaciji Uber za okvirne cijene vožnje.

 • Prije no što zatražiš vožnju, aplikacija će prikazati procjenu koliko će vremena trebati da tvoj vozač stigne na lokaciju preuzimanja.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.
Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.

Poveznice na vanjska web-mjesta navedene su isključivo radi praktičnosti za posjetitelje. Posjetitelji se poveznicama na druga web-mjesta koriste na vlastiti rizik, a Uber ne preuzima nikakvu odgovornost za povezana web-mjesta ni njihov sadržaj.