Preskoči na glavni sadržaj

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Madrid? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Madrid do centra grada ili od muzeja Museo del Prado do zračne luke Madrid, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke MAD.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciAdolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/24.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • Green

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • Uber Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-6

  NISKOTARIFNE VOŽNJE ZA VELIKE GRUPE

1/8

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Madrid (MAD)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka MAD i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Madrid dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci MAD navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Madrid

WiFi usluga u zračnoj luci Madrid

U zračnoj luci Madrid svim putnicima nudi se besplatna WiFi usluga. Za prijavu slijedi ove upute: – potraži mrežu AIRPORT FREE WIFI AENA – registriraj se putem Facebooka, LinkedIna, e-pošte ili platforme Aena Club Cliente.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Madrid

U zračnoj luci MAD postoji ured za odlaganje prtljage u kojem putnici uz naknadu mogu pohraniti prtljagu na rok od maksimalno 14 dana. U uredu za prtljagu također se nude putne potrepštine, kutije za bicikle i usluge ispisa.

Parkiranje u zračnoj luci Madrid

U zračnoj luci MAD nude se mogućnosti kratkoročnog i dugoročnog parkiranja, ekspresnog iskrcaja i preuzimanja, VIP parkiranja, parkiranja prvog razreda i niskotarifnog parkiranja. Također postoje odvojena parkirališta za motocikle i bicikle.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Madrid, pa možeš uživati u praktičnoj i udobnoj vožnji do bilo kojeg željenog odredišta.

 • Uberove lokacije preuzimanja u zračnim lukama podliježu promjeni. Kako bi pronašao/la lokaciju preuzimanja, uvijek provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Na cijene do i od zračne luke Madrid mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene u aplikaciji Uber za okvirne cijene vožnje.

 • Prije no što zatražiš vožnju, aplikacija će prikazati procjenu koliko će vremena trebati da tvoj vozač stigne na lokaciju preuzimanja.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Madrid

Prvi komercijalni letovi iz zračne luke Madrid uvedeni su 1933. Otad je izrasla u jednu od glavnih ulaznih točaka putem kojih turisti stižu u Španjolsku. Zračna luka MAD svake godine primi oko 58 milijuna putnika i ima preko 400 000 letova. Zračna luka Madrid-Barajas smještena je oko 15 kilometara (9 milja) sjeveroistočno od središta grada. Udaljena je od njega oko 20 minuta vožnje, što Uber čini savršenim izborom za tvoje transfere.

Terminali zračne luke Madrid

Zračna luka Madrid ima 5 terminala: T1, T2, T3, T4, i T4S. Svi terminali služe za međunarodne i domaće, šengenske i nešengenske letove. Za prijevoz putnika između terminala dostupni su besplatni shuttle autobusi.

Restorani u zračnoj luci Madrid

Zračna luka MAD velika je zračna luka koja putnicima nudi ogroman izbor kulinarskih opcija, bez obzira tražiš li potpuni obrok ili nešto za prezalogajiti na brzinu prije ili nakon leta odnosno želiš li se opustiti uz piće. U zračnoj luci nalazi se velik izbor gurmanskih restorana u kojima se nude jela brojnih svjetskih kuhinja, uključujući japansku i francusku, uz, naravno, tapas i druge španjolske delikatese. Ako nemaš vremena sjesti, postoje brojne opcije hrane za ponijeti, uključujući sendviče, peciva, salate i druge ukusne zalogaje, a tu je i brza hrana kao što su burgeri i prženi krumpirići. Također postoji velik izbor barova u kojima se poslužuju piva, vina, žestoka pića i kokteli.

Trgovine u zračnoj luci Madrid

Ljubitelje kupovine dojmit će se trgovine u zračnoj luci Madrid, osobito prostor s bescarinskim trgovinama, najveći u Španjolskoj, gdje se mogu kupiti proizvodi brojnih svjetskih robnih marki po izvrsnim cijenama. U ostatku zračne luke nalaze se trgovine u kojima se prodaju modni dodaci, odjeća, nakit, satovi, elektronička i tehnička roba, putne potrepštine koje ti zatrebaju u zadnji čas i suveniri. Ljubitelji nogometa mogu posjetiti i sportske dućane u kojima se nude službeni proizvodi nogometnog kluba Real Madrid.

Prostor sa salonima u zračnoj luci Madrid

Ako imaš vremena prije leta, u zračnoj luci MAD nudi ti se odličan izbor salona u kojima putnici mogu raditi ili se nakratko opustiti u miru. Na svim terminalima postoje saloni koji su uz naknadu dostupni svim putnicima, uključujući obitelji s djecom. Usluge koje nude uključuju tople i hladne napitke i jela, novine i časopise, tuševe, udobne stolce i besplatnu WiFi uslugu.

Usluge u zračnoj luci MAD

U zračnoj luci MAD putnicima su na raspolaganju brojne usluge osmišljene da im osiguraju glatko i ugodno putovanje. Obitelji koje putuju s malom djecom ondje čekaju prostori za igru i dojenje, dječja kolica za posudbu i povlašteni pristup sigurnosnim provjerama. Dostupna je pomoć za osobe smanjene pokretljivosti, ali je moraš zatražiti najmanje 48 sati prije leta. Poslovni putnici na raspolaganju imaju prostore za rad te prostorije za sastanke i prezentacije.

Hoteli u zračnoj luci Madrid

U blizini zračne luke nalaze se brojne mogućnosti smještaja. Ako ne odlaziš ranojutarnjim letom, u Madridu postoje stotine hotela do kojih iz zračne luke možeš jednostavno stići vožnjom Uberom.

Zanimljivosti u blizini zračne luke Madrid

Madrid je glavni grad Španjolske u kojem posjetitelji mogu istraživati mnoštvo avenija, trgova i parkova. Madrid je dom jednog od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu, ali se odlikuje i bogatom umjetnošću, arhitekturom te ponudom restorana. Neke od najvećih tamošnjih znamenitosti su:

 • Muzej Prado
 • Park Buen Retiro
 • Kraljevska akademija lijepih umjetnosti San Fernando
 • Kraljevska opera

Saznaj više o zračnoj luci MAD ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.

Poveznice na vanjska web-mjesta navedene su isključivo radi praktičnosti za posjetitelje. Posjetitelji se poveznicama na druga web-mjesta koriste na vlastiti rizik, a Uber ne preuzima nikakvu odgovornost za povezana web-mjesta ni njihov sadržaj.