Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka London City (lcy)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka London City? Neovisno o tome ideš li od zračne luke London City do Londona ili od centra grada do zračne luke, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke LCY.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Luksuzne svakodnevne vožnje

 • Lux

  1-4

  Najnoviji luksuz i stil

 • Green

  1-4

  Održive vožnje u električnim vozilima

 • Uber Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

1/7

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka London City (LCY)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka LCY i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka London City dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka London City.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci LCY navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku London City

WiFi usluga u zračnoj luci London City

Zračna luka LCY svim putnicima nudi besplatnu WiFi uslugu unutar zgrade terminala. Sve što trebaš učiniti jest povezati se s mrežom LCY Free Wi-Fi i potvrditi svoju adresu e-pošte.

Parkiranje u zračnoj luci London City

Zračna luka LCY nudi širok raspon opcija parkiranja, uključujući kratkotrajno i dugotrajno parkiranje te uslugu parkiranja s poslužiteljem. Parkiralište se nalazi u blizini zgrade glavnog terminala.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci London City

Sigurna garderoba za odlaganje prtljage za putnike uz naplatu odlaganja svaka 24 sata. Za korištenje uslugom odlaganja prtljage prijavi prtljagu na šalteru za informacije na putu do garderobe.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci LCY, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke London City mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Troškovi parkiranja i naknade zračne luke također se mogu dodati konačnoj cijeni tvoje vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i više. Nakon što zatražiš vožnju, provjeri aplikaciju za procijenjeno vrijeme čekanja.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Terminali zračne luke London City: informacije za posjetitelje

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke London City (LCY). S naglaskom na poslovna putovanja u Europu i New York City, zračna luka LCY opslužuje oko 5 milijuna putnika godišnje.

Terminal zračne luke LCY

Zračna luka London City relativno je malena u usporedbi s poznatijim zračnim lukama u Londonu kao što su Heathrow, Gatwick i Stansted. Ima samo jedan putnički terminal podijeljen na 2 kata. Prizemlje se sastoji od šaltera za prijavu i nekoliko dodatnih usluga, dok se na gornjem katu nalaze trgovine, čekaonice, saloni i velik broj ugostiteljskih objekata. Sljedeći zračni prijevoznici lete iz zračne luke LCY:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways kojim upravlja SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restorani zračne luke LCY

Velik broj restorana, kafića i barova u zračnoj luci London City naći ćeš prije i nakon što prođeš sigurnosnu kontrolu. Bilo da tražiš svježe spravljena jela ili brzu hranu za ponijeti, lako ćeš doći do dobrog obroka prije leta.

Kako stići do zračne luke LCY

Zračna luka LCY nalazi se 10 kilometara (6 milja) istočno od središta Londona, a samo 5 kilometara (3 milje) od Canary Wharfa, što je čini jednom od najpristupačnijih zračnih luka grada. Budući da je središte Londona udaljeno samo 30 min, ljudi koji putuju od i do zračne luke LCY na raspolaganju imaju brojna prijevozna sredstva. Najbolja opcija javnog prijevoza je željeznica Docklands Light Railway (DLR), ali do zračne je luke moguće doći i brojnim autobusima. Onima koji u zračnu luku London LCY putuju automobilom na raspolaganju je parking, a i Uber je odlična opcija. Ako planiraš parkirati u zračnoj luci, savjetujemo ti da unaprijed napraviš rezervaciju.

Trgovine zračne luke LCY

Zračna luka LCY ima široku ponudu, od putnih potrepština koje su ti potrebne u posljednjem trenutku do luksuznih suvenira. Nadalje, bescarinske trgovine zračne luke London City – koje se nalaze u prostoru za odlaske nakon što prođeš sigurnosnu kontrolu – idealne su za malo terapije kupnjom prije dugog leta, bez obzira tražiš li luksuzne satove ili kvalitetnu kozmetiku.

Mjenjačnice u zračnoj luci LCY

U zračnoj luci LCY na raspolaganju su ti mjenjačnice gdje možeš unaprijed naručiti valutu ili prepaid valutne kartice i do samo 4 sata prije preuzimanja.

Hoteli zračne luke LCY

Više od 10 hotela nalazi se u neposrednoj blizini zračne luke LCY, što ljudima koji žele hotel u blizini daje mnoštvo mogućnosti za izbor smještaja. Zbog blizine središta Londona postoji velik izbor povoljnih ili pak otmjenijih hotela idealnih za goste koji su ovdje službeno, a mnogi hoteli raspolažu prostorijama za sastanke i poslovnim centrima za profesionalce u pokretu.

Točke interesa u blizini zračne luke LCY

S lokacijom blizu Canary Wharfa, londonske financijske četvrti, zračna luka LCY blizu je i lako je dostupna iz drugih dijelova Londona – u slučaju da imaš vremena za razgledavanje prije leta. Greenwich je udaljen samo nekoliko milja, a neke od najboljih atrakcija su:

 • brod Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • Nacionalni pomorski muzej
 • Kraljevski opservatorij

Više informacija o zračnoj luci LCY pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.