Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka McCarran (las)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Las Vegas? Neovisno o tome ideš li od zračne luke McCarran na predstavu u Vegasu ili od Stripa do zračne luke McCarran, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke LAS.

5757 Wayne Newton Boulevard, Las Vegas, NV 89119
+1 702-261-5211

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka McCarran

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka McCarran. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/17.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

1/6

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Las Vegas (LAS)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka LAS i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci LAS dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci McCarran u Las Vegasu.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci LAS navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Las Vegas – karta

Zračna luka McCarran ima 2 glavna terminala, terminal 1 i terminal 3, s ukupno 3 dvorane za prihvat putnika i 110 izlaza.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke LAS ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja za dijeljenje vožnje ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji gdje ćeš se sastati s vozačem. Također možeš potražiti oznake koje te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Las Vegas

Međunarodna zračna luka McCarran (LAS) glavna je zračna luka koja opslužuje Las Vegas u Nevadi i šire područje u dolini Las Vegasa. Ona je osma najprometnija zračna luka u svijetu po kretanjima zrakoplova. Smještena u Paradiseu, udaljena je oko 5 milja (8 kilometara) južno od središta Las Vegasa i jednostavno pristupačna putnicima koji idu do i iz grada. Zračna luka udaljena je oko 15 minuta vožnje od središta grada u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke LAS

Zračna luka LAS podijeljena je na 2 terminala: Terminal 1 i terminal 3. Na terminalu 1 nalaze se 4 dvorane (A, B, C i D), a terminal 3 sadrži jednu dvoranu (E). Saloni zračne luke McCarran nalaze se na oba terminala. Svoje putovanje možeš planirati koristeći informacije u nastavku.

Terminal 1 zračne luke LAS

 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Southwest
 • Spirit
 • Salon Centurion
 • The Club at LAS
 • United Club

Terminal 3 zračne luke LAS

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • British Airways
 • Condor
 • Copa
 • Edelweiss
 • Eurowings
 • Hainan
 • InterJet
 • Korean Air
 • LATAM
 • Norwegian
 • Thomas Cook
 • Virgin Atlantic
 • Viva
 • Volaris
 • WestJet
 • The Club at LAS

Terminal za međunarodne letove zračne luke LAS

Ukrcaj na međunarodne letove u zračnoj luci McCarran odvija se isključivo na terminalu 3, na izlazima od E1 do E7. Zračna luka Las Vegas nudi stalne letove do više od 150 gradova diljem svijeta. Na terminalu 3 nalazi se Club at LAS, salon koji je svim putnicima dostupan uz naknadu.

Ugostiteljska ponuda u zračnoj luci LAS

U zračnoj luci putnicima je na raspolaganju više od 80 mjesta na kojima mogu nešto pojesti i osvježiti se. Ta mjesta uključuju brzu hranu, međunarodnu hranu, barove, restorane i kafiće. Ako želiš nešto pojesti prije prolaska sigurnosne provjere, mjesta na kojima to možeš učiniti ima i u javnim područjima za kupovinu i prodaju karata na terminalu 1. U zračnoj luci McCarran brojna mjesta s ponudom hrane dočekat će te i nakon što prođeš sigurnosnu provjeru.

Kretanje po zračnoj luci LAS

Putnici u međunarodnoj zračnoj luci McCarran mogu se koristiti sustavom People Movers, sustavom automatiziranih vlakova koji se sastoji od 3 zasebne linije: zelena linija povezuje terminal 1 i dvoranu izlaza C, plava linija povezuje terminal 1 i dvoranu izlaza D, a crvena linija povezuje dvoranu izlaza D i terminal 3.

Ponuda aktivnosti u zračnoj luci LAS

U zračnoj luci McCarran nalaze se razne atrakcije, uključujući umjetničke izloške kao što su kipovi, murali i mozaici koji su raspoređeni u 2 zgrade terminala. Djeca se mogu koristiti područjem za igranje kod izlaza D na 2. razini, a odrasli se mogu igrati na više od 1000 automata za igre na sreću diljem zračne luke. Osim toga, putnici mogu posjetiti muzej zračne luke u kojem je detaljno prikazana povijest zrakoplovstva južne Nevade. Ulaz u muzej koji se nalazi na pješačkom prolazu iznad područja za preuzimanje prtljage je besplatan.

Mjenjačnice u zračnoj luci LAS

Mjenjačnice u zračnoj luci McCarran nalaze se pored područja za preuzimanje prtljage na terminalu 1 i terminalu 3.

Hoteli u blizini zračne luke LAS

Neovisno o tome čekaš li presjedanje ili je došlo do kašnjenja noćnog leta, ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke LAS, na raspolaganju ti je više od 60 hotela i smještajnih objekata.

Znamenitosti u blizini zračne luke LAS

 • Hooverova brana
 • Las Vegas Strip
 • Kanjon Red Rock

Savjeti o sigurnosti za putnike u zračnoj luci LAS

 • Biraj samo one vožnje koje si zatražio/la putem sustava Uber: Status vožnje možeš podijeliti s osobom od povjerenja sa svog popisa kontakata, a sve financijske transakcije moraju se odvijati putem sustava radi tvoje sigurnosti.
 • Provjeri sve podatke o vožnji: Provjeri marku i model, broj registracije vozila i fotografiju vozača. Usporedi ih s podacima iz aplikacije prije nego što uđeš u vozilo.
 • Potvrdi vožnju: Korisnici za svaku vožnju mogu odabrati potvrdu putem jedinstvenog četveroznamenkastog PIN-a koji će reći vozaču. Vožnja može započeti tek nakon što vozač taj PIN unese u svoju aplikaciju. Korisnici tako mogu biti sigurni da ulaze u pravi automobil, a vozači da preuzimaju korisnika koji je zatražio vožnju.
 • Nazovi ili pošalji poruku na broj 112: Ako se tijekom vožnje dogodi hitni slučaj, vozači i korisnici mogu nazvati ili poslati poruku na broj 112 i odmah će se povezati s operaterom na broju 112 za hitne službe. Svi važni podaci o vožnji i vozilu prikazat će se na zaslonu (ako se radi o telefonskom pozivu) ili će se podaci o vožnji automatski generirati u SMS poruku.
 • Kontakti od povjerenja: Korisnici mogu odabrati da automatski podijele podatke o vožnji sa svojim bližnjima.

Više informacija o zračnoj luci LAS pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.