Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Međunarodna zračna luka O.R. Tambo (JNB)

Ideš li od zračne luke Johannesburg do centra grada ili od centra grada do zračne luke Johannesburg, možeš računati na Uber.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Uberov alat za procjenu cijene

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Načini vožnje

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Van1-7

  Rides for groups up to 7

Kako zatražiti vožnju Uberom iz zračne luke

Savjeti za međunarodnu zračnu luku O.R. Tambo

WiFi usluga u međunarodnoj zračnoj luci O.R.Tambo

Međunarodna zračna luka O.R. Tambo nudi besplatnu WiFi uslugu svim putnicima, dostupnu ili tijekom 4 sata ili do 1 GB podatkovnog prometa. Nakon toga možeš nadopuniti podatkovni promet i plaćati na temelju potrošnje.

Parkiranje u međunarodnoj zračnoj luci O.R. Tambo

Međunarodna zračna luka O.R. Tambo nudi kratkotrajno i dugoročno parkiranje u zračnoj luci i izvan nje te parkiranje za iskrcaje i preuzimanja. U zračnoj je luci dostupno 11.500 parkirnih mjesta na 9 parkirališta.

Mjenjačnice u međunarodnoj zračnoj luci O.R. Tambo

Šalteri i usluge mjenjačnice Travelex dostupni su u bescarinskom centru za kupnju te u štićenoj zoni zračne luke. Zračna luka JNB uključuje i podružnice banaka, uključujući pružatelje financijskih usluga kao što su Absa, American Express i First National Bank.

Najčešća pitanja korisnika

Uber je dostupan u zračnoj luci JNB, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od međunarodne zračne luke OR Tambo mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Johannesburg

Uber je savršen izbor za putnike koji odlaze iz zračne luke JNB. Međunarodna zračna luka O.R. Tambo najprometnija je i najveća zračna luka na afričkom kontinentu i glavna je luka za međunarodne odlaske putnika iz Johannesburga, Pretorije i dalje. Međunarodna zračna luka O.R.Tambo nalazi se u Kempton parku u Guatengu, oko 30 minuta vožnje (27 kilometara; 17 milja) od poslovnog središta CBD u Johannesburgu i 80 kilometara (50 milja) južno od Pretorije.

Terminali zračne luke O.R. Tambo

Međunarodna zračna luka O.R. Tambo podijeljena je na više razina, a ne terminala. Na razini 0 smješteni su svi međunarodni i tuzemni dolasci te preuzimanje prtljage. Putnici mogu doći do izlaza kroz razinu 1 (međunarodni odlasci) i razinu 2 (tuzemni odlasci).

Razina 1

 • British Airways
 • Emirates
 • Salon Shongololo Premium

Razina 2

 • Mango Airlines
 • South African Airways

Razina 3

 • Salon Bidvest Premier
 • Salon Mashonzha Premium
 • Drugi premium saloni

Restorani međunarodne zračne luke O.R. Tambo

U međunarodnoj zračnoj luci O.R. Tambo velik je izbor hrane i pića s paletom gurmanskih zalogajnica, restorana brze hrane i kafića koji se nalaze na svakoj razini zračne luke, u javnom području i u štićenoj zoni i na obje strane sigurnosne kontrole.

Kretanje po zračnoj luci O.R. Tambo

Pošto zračna luka ima razine, a ne terminale, svaki njen dio dostupan je pješice. Postoji također željeznička veza Gautrain izravno iz međunarodne zračne luke O.R. Tambo u središte Johannesburga i Pretoriju, kao i taksi usluge koje se nalaze van terminala – samo pripazi da upotrebljavaš isključivo službene taksije s logotipom ASCA. Usluge željeznice Gautrain lako su dostupne iz prostora za odlaske razine 0.

Što možeš raditi u zračnoj luci O.R. Tambo

Više od 30 trgovina s najboljom ponudom visoke mode, najnovije tehnologije, igračkama, kozmetikom, premium robom bez carine, suvenirima i ostalim mogućnostima. Glavni premium saloni čine zračnu luku O.R. Tambo jednim od najboljih mjesta za kratko drijemanje ili čitanje e-pošte prije leta. Ako se radije želiš zabavljati u Johannesburgu za vrijeme između letova, Gautrain će te u tren oka odvesti u grad.

Hoteli u blizini međunarodne zračne luke O.R. Tambo

Postoji mnogo opcija za smještaj u okrugu zračne luke i oko njega s 10 hotela unutar 3 kilometra (2 milje) od međunarodne zračne luke O.R. Tambo i mnogo drugih malo dalje. To uključuje sve od povoljnih mogućnosti za kratka presjedanja do luksuznih apartmana s 5 zvjezdica, od kojih neki nude prostore za sastanke i poslovne centre, kao i izbor restorana i barova za opuštanje. Mnogi hoteli nude shuttle uslugu, što olakšava transport između hotela i zračne luke.

Točke interesa u blizini zračne luke O.R. Tambo

 • Constitution Hill, Johannesburg
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson Memorial, Johannesburg
 • Kliptown Open Air Museum, Johannesburg
 • Maboneng, Johannesburg

Više informacija o zračnoj luci O.R. Tambo pronađi ovdje.

Facebook