Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Tokio Haneda (hnd)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Haneda? Neovisno o tome ideš li od zračne luke HND do željezničke postaje Tokyo Station ili od Shinjukua do zračne luke Haneda, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber Taxi koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke HND.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokio 144, Japan
+81 3-5757-8111

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Taksi

  1-4

  Get matched with a taxi nearby. Booking fee will be charged separately (maximum JPY 420)

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Haneda (HND)

Naruči vožnju kad izlaziš s terminala

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka HND i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Izađi s etaže na kojoj su dolasci

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Haneda primit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Moguće je i da u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Tokio Haneda postoje oznake za lokacije preuzimanja.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci HND navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Haneda – karta

Zračna luka Haneda ima 3 terminala: međunarodni terminal i terminali za domaće letove 1 i 2.

Spoji se na internet i kad si na putu

Kako se spojiti na Wi-Fi mrežu u zračnoj luci HND

U zračnoj luci Haneda možeš se spojiti na besplatnu Wi-Fi mrežu. Na popisu Wi-Fi mreža jednostavno odaberi HANEDA-FREE-WIFI, a zatim otvori preglednik i slijedi upute.

Kupi lokalnu SIM karticu

Prepaid SIM karticu možeš kupiti u prostoru za dolaske na 2. etaži međunarodnog putničkog terminala.

Prepaid SIM kartice ne prodaju se na putničkim terminalima 1 i 2 za domaće letove.

Prepaid SIM kartice za strane državljane koje se mogu kupiti u Japanu služe isključivo za podatkovnu komunikaciju. Prema japanskom zakonu strani državljani u Japanu ne mogu kupiti SIM karticu koja omogućuje glasovne pozive.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Haneda

Zračna luka Haneda jedna je od 2 glavne zračne luke u Tokiju i najprometnija zračna luka u Japanu, a opslužuje šire područje Tokija. Na praktičnijoj je lokaciji od zračna luke Narita, a zračna luka Haneda udaljena je od središta Tokija samo 25 minuta vožnje automobilom.

Terminali zračne luke Haneda

U zračnoj su luci terminali podijeljeni na domaće i međunarodne letove. Svi su međunarodni letovi na međunarodnom putničkom terminalu zračne luke Haneda, a domaći su letovi na terminalima 1 i 2.

Terminal 1 zračne luke Haneda

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (letovi prema zračnim lukama Kitakyushu i Fukuoka)

Terminal 2 zračne luke Haneda

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (letovi prema zračnim lukama Yamaguchi-Ube i Kansai)

Kretanje po zračnoj luci Haneda

Zračna luka nudi besplatan shuttle koji prometuje između terminala za domaće letove i manjeg međunarodnog putničkog terminala svake 4 minute.

Mjenjačnice u zračnoj luci Haneda

U prostoru za odlazne letove međunarodnog putničkog terminala na 2. i 3. katu dostupne su mjenjačnice koje rade 24 sata na dan. Još 2 mjenjačnice nalaze se u prostoru za odlazne međunarodne letove.

Hoteli u blizini zračne luke Haneda

Ako trebaš hotel zbog noćnog presjedanja ili kašnjenja noćnog leta, možeš pogledati hotel koji se nalazi u zračnoj luci te više od 30 hotela i smještajnih objekata u blizini.

Više informacija o zračnoj luci Haneda (HND) možeš vidjeti ovdje.

Facebook

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.