Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Dubai (dxb)

Looking for an alternative to the traditional Zračna luka Dubai shuttle or taxi? Whether you’re heading from Dubai Airport to the city center or from the city center to Dubai Airport, get where you’re going with the Uber app you already know. Request a ride to and from DXB at the tap of a button.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka Dubai

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Dubai. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/27.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Black

  1-3

  Premium vožnje u luksuznim automobilima

 • Odaberi

  1-3

  Luksuzne svakodnevne vožnje

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

1/3

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Dubai (DXB)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka DXB i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Dubai dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Dubai.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci DXB navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Dubai

WiFi usluga u zračnoj luci Dubai

Besplatna, neograničena i brza WiFi usluga dostupna je u svim područjima zračne luke Dubai. Ako nemaš mobilni uređaj, internet je dostupan na internetskim kioscima u objektima tvrtki Global Link i Connect.

Parkiranje u međunarodnoj zračnoj luci Dubai

U međunarodnoj zračnoj luci Dubai postoji niz opcija parkiranja za sve putnike. Uz terminale 1 i 2 nalaze se parkirališta Economy i Premium na različitim udaljenostima od zračne luke.

Mjenjačnice u zračnoj luci Dubai

Velik broj mjenjačnica nalazi se u cijeloj zračnoj luci DXB. Na svakom se terminalu nalazi nekoliko mjenjačnica kako bi na odredište stigao/la s pravom valutom u novčaniku.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u međunarodnoj zračnoj luci Dubai, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od međunarodne zračne luke Dubai mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.
Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.