Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Dubai (DXB)

Ideš li od zračne luke Dubai do centra grada ili od centra grada do zračne luke Dubai, možeš računati na Uber.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Načini vožnje u području

 • Black

  1-2

  Premium vožnje u luksuznim automobilima

 • Odaberi

  1-2

  Luksuzne svakodnevne vožnje

 • UberXL

  1-4

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

1/3

Kako zatražiti vožnju Uberom iz zračne luke

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Ako si spreman/a, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točki preuzimanja dobit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja navedenu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda ne nalazi uvijek na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Dubai

WiFi usluga u zračnoj luci Dubai

Besplatna, neograničena i brza WiFi usluga dostupna je u svim područjima zračne luke Dubai. Ako nemaš mobilni uređaj, internet je dostupan na internetskim kioscima u objektima tvrtki Global Link i Connect.

Parkiranje u međunarodnoj zračnoj luci Dubai

U međunarodnoj zračnoj luci Dubai postoji niz opcija parkiranja za sve putnike. Uz terminale 1 i 2 nalaze se parkirališta Economy i Premium na različitim udaljenostima od zračne luke.

Mjenjačnice u zračnoj luci Dubai

Velik broj mjenjačnica nalazi se u cijeloj zračnoj luci DXB. Na svakom se terminalu nalazi nekoliko mjenjačnica kako bi na odredište stigao/la s pravom valutom u novčaniku.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u međunarodnoj zračnoj luci Dubai, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od međunarodne zračne luke Dubai mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Dubai

Uber je idealan za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke DXB. Najprometnija zračna luka na svijetu, zračna luka Dubai, posjetiteljima iz cijelog svijeta nudi najmodernije sadržaje. Međunarodna zračna luka Dubai nalazi se u gradskoj četvrti Al Garhoud koja se nalazi oko 5 kilometara (3 milje) od centra. Kao glavna zračna luka Dubaija, ona je najbolji odabir za sve koji putuju u Dubai, ali i putnike koji presjedaju na drugi let.

Terminali zračne luke Dubai

Zračna luka Dubai ima 3 glavna putnička terminala: terminal 1, terminal 2 i terminal 3. Terminal 1 najprometniji je terminal – većina glavnih zračnih prijevoznika je ovdje – dok terminal 2 služi uglavnom za regionalne letove.

Terminal 1 zračne luke DXB

 • Svi međunarodni zračni prijevoznici

Terminal 2 zračne luke DXB

 • flydubai
 • Ostali regionalni i međunarodni zračni prijevoznici

Terminal 3 zračne luke DXB

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restorani zračne luke Dubai

Bez obzira tražiš li brzu hranu ili fini restoran, zračna luka Dubai ima sve što ti treba. S više od 80 dućana hrane i pića na raspolaganju, možeš uživati u kuhinji iz cijelog svijeta. Butler’s Chocolate Café idealan je za sladokusce, dok je Chowking Orient Restaurant pravo mjesto za obožavatelje azijske hrane.

Kretanje po zračnoj luci DXB

Shuttle koji radi 24 sata vozi između terminala 1 i 3, a za prijevoz između terminala možeš upotrijebiti i metro.

Što možeš raditi u zračnoj luci DXB

Bescarinske trgovine u zračnoj luci Dubai odličan su izbor za terapiju kupnjom. Sadrže široku paletu mogućnosti kupnje u zračnoj luci Dubai, uključujući luksuzne marke, domaće rukotvorine i potrepštine za putovanje. Od nakita do suvenira, mirisa do odjeće, sigurno ćeš naći ono što tražiš.

Tuševi u zračnoj luci Dubai

Za svakoga kome je potrebno osvježenje nakon dugog leta besplatni tuševi nalaze se između izlaza C18 i C22 i izlaza B13 i B19 na terminalu 3. Idealni su za razbistriti mozak i osvježiti se prije sljedeće etape putovanja.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Dubai

U zračnoj luci Dubai postoji nekoliko mogućnosti za kratkoročno odlaganje prtljage na terminalima 1 i 3. Uz malu naknadu možeš odložiti svoju prtljagu na do 12 sati. Odlaganje prtljage nije dostupno na terminalu 2. Dostupno je također zamatanje prtljage, kao i usluga nosača, što može biti korisno kod rukovanja glomaznom ili kabastom prtljagom.

Mjenjačnice u zračnoj luci DXB

Kao što je za očekivati na najprometnijoj zračnoj luci na svijetu, mjenjačnice su brojne i nalaze se po cijeloj zračnoj luci DXB. Svaki terminal ima nekoliko mjenjačnica, pa ćeš kamo god putuješ stići s odgovarajućom vrstom novca u novčaniku.

Hoteli u blizini zračne luke Dubai

Više hotela smješteno je unutar terminala 1 i 3 zračne luke Dubai i oni su idealan odabir za kratke stanke između letova. Postoje također brojni hoteli u neposrednoj blizini zračne luke, a putnici mogu rezervirati i smještaj u centru grada od kojega ih dijeli samo kratka vožnja Uberom.

Točke interesa u blizini zračne luke Dubai

Ako presjedaš u zračnoj luci DXB i imaš više od 6 sati za potrošiti, u blizini zračne luke postoji puno toga za vidjeti. Između ostalog:

 • Burj Khalifa
 • plaže Dubaija
 • Fontana Dubaija
 • trgovački centar Dubai

Više informacija o zračnoj luci Dubai pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.